Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma'nın kiraya verilmesi konusu karışık bir mevzu. Kafamda iki şık beliriyor. Birincisi şimdi gerçekçi olmak gerekirse, muhteşem bir potansiyeli var ama tecrübeye ihtiyacı olduğu da bariz açık... Yabancı sınırlaması varken ve ülkemizde kasap futbolu oynanıyorken bizde ilerleme kaydedebilirmi, kaydederse bu potansiyelinin yüzde kaçı olur yani ne kadar yeterli olur emin değilim. O yüzden eğer kiralanacaksa kesinlikle bir Türk klübü olmamalı. Gençlerin eğitimine önem veren bir teknik heyetin olduğu Almanya gibi bir ülkede sürekli oynatılacağı bir takıma verilmeli.

Ben olsaydım Hakan'ın birşekilde kanına girer Hamburg'u transfere zorlar bedeli uçmadıkça hakettiği meblayı ödeyip Hakan'ı alırdım ve Bruma'yı da Hamburg'a ücretsiz kiraya verirdim. Bruma'yı Hamburg'a kiraya vermek işimizi kolaylaştıracaktır. Çünkü Hamburg küme düşme potasında ve en iyi oyuncusunu vermek istemeyecektir. Ama hem Hakan'ın boşluğunu rahatlıkla Bruma ile bedavadan doldurabilir, hem de bonservisinden gelecek para ile ekonomik sorunlarına ilaç olur. Biz de hem Hakan'ı almış oluruz hem de Bruma'nın daha rahat gelişmesini sağlayabiliriz.

İkinci şık ise en başta da söylediğim gibi, yurt içi bir takıma kesinlikle ama kesinlikle kiraya verilmemeli. Fırsat buldukça öne geçtiğimiz maçlarda türkiye kupası maçlarında sürekli olarak değerlendirilmeye çalışılmalı.

Roni gelsin problem yok, izlemesi zevkli olur. Nasıl olsa bjk şampiyon filan olamaz, derbiler güzel geçsin bare.

fenernin gündeminde hicmi futbolcu yok? yada ben mi duymadim

Ronaldinho ya gerek Yok bjk de zaten muthis sol ayakli olcay sahan var

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Erkan Zengine ligden 4 takım teklif etmiş kesin bizde variz başkanları öyle dedi.

Erkan iyi transfer olur bence sol kanata.

* tapatalk

alla alla bugün bangır bangır gelio diyordu bütün siteler nerde olum bu adam

Bunlar 6 milyona Roniyi alırlar.

Sonra ekonomik krizleri tavan yapar.

Fernandesi fenere satarlar.Almeidayı da kasımpaşaya.

Anca ezikleri güçlendirir bu g.zekalılar.

Keske baskan bir cilginlik yapip ardamizi geri getirse super olur ya

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Renktaş şu durumda Arda'yı almaya düşünmek çılgınlık olur. Hem Arda neden dönsün böylesine iğrençliklerin olduğu bir ülkeye hem bonservisini tahmin edebiliyomusun?

fenernin gündeminde hicmi futbolcu yok? yada ben mi duymadim

Adamların her mevkide 3 topçusu var.Çoğu da yerli.Yeni adam alıp da ne yapacak.

EMenike sakatlansa,sow var,o sakatlansa Webo var.

Christiana birşey olsa,meireles var,olmadı emre,yoksa topal,o da olmadı salih,selçuk şahini var.

Volkan ayısı sakatlansa,mert var.Mert volkandan daha iyi duruyo bence.

Adamda yedeğin yedeğine kadar var.Naapsın yeni topçuyu.

Adamların her mevkide 3 topçusu var.Çoğu da yerli.Yeni adam alıp da ne yapacak.

EMenike sakatlansa,sow var,o sakatlansa Webo var.

Christiana birşey olsa,meireles var,olmadı emre,yoksa topal,o da olmadı salih,selçuk şahini var.

Volkan ayısı sakatlansa,mert var.Mert volkandan daha iyi duruyo bence.

Adamda yedeğin yedeğine kadar var.Naapsın yeni topçuyu.

Hm evet dogru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt