Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M.Marinle ilgileniyormuşuşz

2.jpg

Alpaslan öztürkü satın alma opsiyonlu kiralık olarak Kasımpaşa transfer etmiş,bizim takım yerli olarak çok zayıf, sağbeke ihtiyacımız var ,orta sahaya ihtiyacımız var ve bizimkiler bu oyuncuyu görmeyip salih dursun kazmasının peşinmde, yuh diyeyim,yazıklar olsun diyeyim

Bu sene 3 maç oynamış Alpaslan. Orada 3 maç oynayabilen adam bizde 18e girmez.

telles gelir transfer biter. birkaç genç yerli eklenir sadece. kısır bir dönem olacak.

Ana mustafa yavuz ihrac olmus ergen demesini ozluycem :asd:

Olm namik hala admin mi niye soylemiyorsunuz adama gecen gider yaptik :D

Ben kimseye bana gider yapti diye ceza vermem. Burada da bana sovmus olan, hirboluk yapmis olan cok adam vardir ama Mustafa bunu surekli yapan bir adamdi.

Madem bu kadar sikayetciydi bundan sonra begenmedigi bu ortamda bulunmaz.

Bu arada ozelden mesajlar aldim haksizlik var Kagan ceza almali diye, affiniza siginarak bu cezayi verdirmek istemiyorum, yanlis anlasilma olmus olarak bakin olaya kimsenin kayrildigi falan da yok zaten gerekirse kusura bakmayin da der.

Neyse, herkese iyi geceler.

$

Uslu uslu duyum atin guzelce yiyin kavga etmeden

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Ben Kağan olayında adama hakveriyorum hiç tanımıyorum adamı ama adam gibi yardım istedi 3 sayfa dalga geçtiler adamla.

Ben bile okurken baya sinirlendim seviye ayaklar altına inmişti.

Yani yarın benim yardıma ihtiyacım olsa buraya asla yazmam.

Konusun lan niye sustunuz transferlerle ilgili, korktunuzmu ? :DD

Telles icin yarin ucak varmi, bilen?

Bugün de amma kavga oldu şu transfer nöbetinde ha. Herkes patlamaya hazır bomba gibi :)

Mustafa Yavuz kim? İhraç edilmiş galiba, ne dedi ki.? (Olayları kaçırıp okudum bir şey anlamadım gece gece)

Ben Kağan olayında adama hakveriyorum hiç tanımıyorum adamı ama adam gibi yardım istedi 3 sayfa dalga geçtiler adamla.

Ben bile okurken baya sinirlendim seviye ayaklar altına inmişti.

Yani yarın benim yardıma ihtiyacım olsa buraya asla yazmam.

ADAMSIN BE !

DAVİD'E BENDEN ÇAY

Pazartesi günü işler iyi gitmemiş belli kimsenin kimseyi çekecek hâli kalmamış. Ayrıca forumda geyiğe vurulmayan tek konu yok gibi ama bazen iş çığrından çıkıyor işte başka mevzulara kayıyor neyse sağlık olsun

Tercume konusundanmi cikti kavgaa

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Başkan hergün birini açıklayacağız gibi bir laf etmiş . Hayri'den sonra Telles bekleniyor işte eli kulağında.

Bende oyle sandim ama tekrar okudum oyle dememis, dedigi hergun transferlerle artik birsey yazarsiniz demek istemis, yoksa hergun transfer olsa oo ooowww :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt