Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ES'de işbilir bir yönetici olsa Amrabat ve Dany'i isterler Tarık Çamdal karşılığında....

Bizim yönetim hemen verirdi..

Bizde iş bilir yönetici olsaydı Dany, Amrabatı teklif ederdi. Eskişehir yönetimi balıklama atlardı. Yani tam tersini söylemen gerekiyordu.

madem bu oyuncuları transfer edeceksin şu elindeki oyuncuları takasta nasıl kullanamazsın gerçekten inanılacak gibi değil.

ceyhun u neden tutuyorsa mancini (fizikten ötürü ve bir çok mevkide oynayabildiği için), salih i de o yüzden isteyebilir. bu arada salih in boyunun 1.88 oldugunu yeni öğrendim abooo..

edit: hoş şimdi ntvspor da dünkü yayının tekrarını izliyorum 90+, ceyhun galatasaray dan ayrılıyormuş dedi.

Vallahi alttan alttan pasaport icin calisacaklarmis ama en azindan yarim sezon yabanci oynayacak diye dusunuyorum. Yalniz bize stoper lazim. Eger en önemli ihtiyacimiz olan stoper takviyesi yapilmazsa hic de iyi sonuclar elde etmeyiz.. Umarim yonetim bu olayi atlamaz.

Burak ve Drogba beraber oynadığı sürece ve bu sistem karmaşası devam ettiği sürece istediğin stoperi getir hiçbirşey farketmez.

Fenev'den bu oyunculari alabilseydik ne güzel kadro kurabilirdik..

Egemen

B. Alves (Chedjou yerine)

Salih Uçan

Alper Potuk

mancini umarım ligin 2. yarısında yer yer drogbayı tribüne yollama cesaretini gösterebilir

Çeptalk

mancini umarım ligin 2. yarısında yer yer drogbayı tribüne yollama cesaretini gösterebilir

Çeptalk

Nedeni var mi? Drogba bu yasinda bütün forvetlerimizden daha önemli isler yapiyor.

Top sakliyor, top indiriyor. top sürüyor, asist yapiyor, gol de atiyor.

Acikcasi Drogba alayindan faydali oldu 1 senedir. Banko oynatirim.

Sezon sonunda giderse gider, ancak o zamana kadar maksimum derecede faydalanirim

amrabat, reira, ebuoe şuanda en zayıf yabancılarımız en az 2 si gönderilmesi gerek

Nedeni var mi? Drogba bu yasinda bütün forvetlerimizden daha önemli isler yapiyor.

Top sakliyor, top indiriyor. top sürüyor, asist yapiyor, gol de atiyor.

Acikcasi Drogba alayindan faydali oldu 1 senedir. Banko oynatirim.

Sezon sonunda giderse gider, ancak o zamana kadar maksimum derecede faydalanirim

hajrovic ve bruma tek lig maçı oynamaksızın sezonu bitirmesinler diye, arenada burak bir şekilde skor yapıyor(tabi bunda drogbanın payı çok fazla) , kanatlı oyunla da zorluk seviyesi düşük iç saha maçlarında zorlanacağımızı sanmıyorum, tüm deplasmanlarda kesinlikle drogba oynamalı o ayrı

Çeptalk

hajrovic ve bruma tek lig maçı oynamaksızın sezonu bitirmesinler diye, arenada burak bir şekilde skor yapıyor(tabi bunda drogbanın payı çok fazla) , kanatlı oyunla da zorluk seviyesi düşük iç saha maçlarında zorlanacağımızı sanmıyorum, tüm deplasmanlarda kesinlikle drogba oynamalı o ayrı

Çeptalk

Gercekten lig icin baya sikintili bir durumdayiz (Ideal kadroyu oynatma anlaminda).

CL ve kupa icin rahatlamis olacagiz cünkü kupa icin de alternatifli bir kadro olusturmus olacagiz.

Bruma, Hajrovic, Telles, Eboue gibi oyunculari o maclarda daha cok izleriz gibime geliyor.

Bu oyuncular arasinda formayi en cok giyecek olan oyuncu Telles olacak bence.

Bruma ve Hajrovic sik sik tribünde oturur ligde maalesef.

Alex yarin aksam?

güzel transferler yapiyoruzda arkadaslar bu federasyon kaldigi sürece seneye cok zorlaniriz

ab kurali ciksa rahatlamis oluruz ama onunda ne zaman cikacagi belli degil

bence yönetim bu konuyla daha fazla ilgilenmeli

hayir yargitay karari aciklasa zaten bu federasyon kalmazda ordanda bise cikacagi yok

geleceye pek umutlu bakamiyorum

yabanci kurali fener cezasini cektikten sonra degisir

Yahu bildigi daha birsey yok zaten gecen sene patlayi verdi malesef. Onceden di onlar..

Forumumuz yoneticilerinden @Murat Urhan kayserisporu da cok yakindan izliyor diger bircok takimi izledigi gibi seref abi

Bize derin bir analiz yapabilirsen seviniriz murat abi.

ttalk

@Uğur Bulut @Şeref Aydın

Salih gereksiz yatirim olur.. Bunu defalarca söyledim. Amrabat-Yigit-Dany familyasina biri daha eklenir o kadar, tek iyi yerli sag bek var oda milli takimda bile alternatifsiz olan gökhan gönül.. sag bek'in yabanci olmasi sart oglu sart, alternatif olarak sabri'yi bile kesebilecek potansiyel görmüyorum o herifte.

Yerli sol beklere gelecek olursak milli takimda yine Fenerli Caner tek alternatif, devsirme olarak sol bek oynayan Emre Can'i yaz dönemi kacirdik. Leverkusen'de nereden baksan 10-15 mac sol bek oynamistir bu sene.

Yani ilk 11'deki sag ve sol bek %100 yabanci olmali, alternatifler icin isim cok ama kalite yok. Bosu bosuna masraf olur, ama illa Sabri Reyiz'i istemiyoruz derseniz Veysel Sari ile söz kesersin, 6 ay sonra mukavelesi bitiyor, en azindan bir kazmaya bonservis vermeyiz.

Ilave olarak Salih'e son bir parantez acmak istiyorum. Türkiye liginde bile ortalama bir oyuncu. En büyük özelligi mücadele gücü, is yetenek mevzusuna gelince maalesef yeteneksiz bir adam. Epey kart görüyor bu sezon, böyle düz bir oyuncuya bizi mahkum eden Demirören'e sevgilerimi iletiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt