Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadığım şey ; al dany'yi ver ishak'ı;

Al Hakan'ı,Emre'yi,yektayı,sabri'yi,rierayı,aydın'ı ver tarık,veysel,erkan'ı

Al ceyhun'u ver salih'i

Al yiğit'i ver serdar gürleri

Al amrabat'ı ver cenk tosun'u demiyoruz.

Anlayamıyorum.

Çünkü verelim dediğinde

Tarık = Emre Çolak+ 2.5 Milyon Euro

Erkan= Yekta+ 4 Milyon Euro

Salih = Ceyhun+3 Milyon Euro

Serdar=Aydın+3 Milyon Euro

Emrah= Amrabat+2 Milyon Euro

Ishak= Dany+ 1.5 Milyon Euro

ulan o adamları biz 8.6, 3.3, 3, 6 Milyon Euro vererek aldık (Amrabat,Dany, Yiğit, Yekta sırası ile)

Bir de daha çöplerini ihya eder gibi neden gönderelim.

Madem şike serbest ülke de ben olsam derim ki alın size bedava 1 sene Amrabat, 2 sene boyunca bütün maçlarda yatıyorsunuz bize. Alın size bedava Dany, 1 sene maçlara fazla kasmıyoruz tamam mı?, alın size ederinden fazla para 2 sene bizi rahatsız etmeyin, Fener'e kasın.

Nasıl olsa şike serbest k... memleketinde. Bizim niye yapmayalım, lobi de bir yere kadar. Medya bunlarda, TFF bunlarda, hakem bunlarda, siyaset bunlarda, muhalefet bile bunlarda. Cemaat dışında bizi biraz seven hiç bir oluşum yok, onlar da tasfiye. Adamlar bu sene göz göre göre şampiyon yapılıyor, şike belki son 10 yılda hiç olmadığı kadar var haberimiz yok.

Resim bu iken ve şike cezasız iken biz niye yapmıyoruz enayi miyiz?

Çünkü verelim dediğinde

ulan o adamları biz 8.6, 3.3, 3, 6 Milyon Euro vererek aldık (Amrabat,Dany, Yiğit, Yekta sırası ile)

Madem şike serbest ülke de ben olsam derim ki alın size bedava 1 sene Amrabat, 2 sene boyunca bütün maçlarda yatıyorsunuz bize. Alın size bedava Dany, 1 sene maçlara fazla kasmıyoruz tamam mı?, alın size ederinden fazla para 2 sene bizi rahatsız etmeyin, Fener'e kasın.

Nasıl olsa şike serbest k... memleketinde. Bizim niye yapmayalım, lobi de bir yere kadar. Medya bunlarda, TFF bunlarda, hakem bunlarda, siyaset bunlarda, muhalefet bile bunlarda. Cemaat dışında bizi biraz seven hiç bir oluşum yok, onlar da tasfiye. Adamlar bu sene göz göre göre şampiyon yapılıyor, şike belki son 10 yılda hiç olmadığı kadar var haberimiz yok.

enayi değil şerefliyiz

Nordin Amrabat ayrılıyormuş Sporx'in attığı manşet "Galatasaray'da Deprem! Süpriz ayrılık.."

Hee deprem hee ölüyoz burda.

Çünkü verelim dediğinde

Ne denirki sözlerine?

Benim anlamadığım şey ; al dany'yi ver ishak'ı;

Al Hakan'ı,Emre'yi,yektayı,sabri'yi,rierayı,aydın'ı ver tarık,veysel,erkan'ı

Al ceyhun'u ver salih'i

Al yiğit'i ver serdar gürleri

Al amrabat'ı ver cenk tosun'u demiyoruz.

Anlayamıyorum.

baha abi keşke o kadar kolay olsa be :(

daha bu işlerde Galatasaray düşmanı var,

açgözlü yöneticisi var,

açgözlü topçusu var.. :(

kendi liginde bu kadar güçlü olup bu kadar düşmanı olan bi klup daha varmıdır

Alacagimiz yabanci kanat oyuncusu bu olmamaliydi. Sneijder'in oldugu takima saglam bir kanat yakisirdi cok can sikici

Emre Çolak mental olarak bitik bir adam. Anadolu'ya giderse 1 seneye Bank Asya olur. Tek şansı bizde kalıp kendini ispat edip, eksik yönlerini kapatması gerektiğini hem de 6-12 ay içinde farkına varması.

Mesela Caner'in daha bizde oynarken belliydi, biraz mental olarak odaklanıp, üzerine gittiğinde, kariyerinin bir yerinde patlama yapacağı. Çünkü yetenek vardı. Ama kararları yanlıştı, acemiydi. Emre'de de aynısı var.Panik atağı bırakıp, fizik gelişimi zor (fizyolojik yapı, çok çalışsa da 2.mücadeleli oyunda vasat olur zaten) ama temposunu 1-2 seviye daha arttırırsa tutulamaz olur. Onun yapması gereken Sneijder'in iyi olduğu zaman yaptığıdır.

Ya haklısın ama piyasaya bakarsan adam haklı bence,hiçbirşey yapmayan adamlar 1.3 alıyor büyük takımlarda.

abi ben caner'e o parayı sırf o çirkinliğinden ötürü vermem. ''Ulan bu sıfatla sana mı kaldı 1.7 milyon euro, çık şu odadan benim canımı sıkma. Vitaminsiz !'' der yollarım :D

Hajro nasıl sağ bek la banlayın bunu

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Böyle

Umut/Drogba​

Burak - Sneijder - Bruma​

Melo - Salih/Selçuk​

Telles - B. Alves - Semih/Egemen - Hajro

Muslera​

hajro bek değil açık egemen gibi karaktersiz bir topçu bizde 3 maçta bir kırmızı görür oda 2 maç cezalı olacagı için yoksa her maç görür salih anca selçuk 70 den sonra çıkarsa oyuna girer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt