Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli sıkıntısında yapılacak işlerden birisi de ; Muslera'yı çok iyi paraya satıp Onur'u almalıyız. Yabancı sınırı varsa ve yabancı hakkımızı kalede kullanıyorsak hata yapıyoruz demektir. Özellikle kendi ligimizde kalecimiz yerli olsa da olur...

Zaten rakiplerin arasında bir tek bizim kalecimiz yabancı...

ayenen katiliyorum. zaten yapmamiz gereken boyle biseydi, takimin iskeletini yerli kaliteli oyunculardan olusturup bosluklarida kaliteli yildiz isimlerle doldurmak. bizim transfer poltikamiz yok bu bir gercek.

Eboue'yi en azindan 5-6m euro'ya satabiliriz, onun yerini iyi bir yabanci kanat oyuncu veya sag bekle doldurmak kesinlikle olmali.

Adam'in Galatasaray'da gelecegi yok, disiplinsiz, defans yapamayan biri. 2 maç iyi oynuyor 5 maç berbat. Ofansif anlamda kötü oyuncu degil ama defansda işi yok.

3,5'a aldık ve 30 yaşına geldi.İlk geldiği sezondan sonra hep düşüşte.

Üstüne 2 maç iyi 5 maç kötü olduğunu kendin söylüyorsun.

Kim bu adama 5-6m verir ki ?

2-3m en fazla.

Süleyman Hurma gibi gıcık bir adam bile Salih Dursun için görüşmeler olumlu ama henüz sonuç yok diyorsa, varın düşünün ne kadar lesh bir adam almaya çalıştığımız.

Bu adam ki vasat Amrabat, Topuz, Gökhan, Hasan Ali gibi adamları bize satmamak için ant içip, Messi maliyetine (performans-fiyat) Amrabat gibi bir adamı bize itelemiş bir adam.

amrabat ve dany gitti (gibi bişey)... riera sene sonu gidicek zaten... bana sorarsanız drogba'ya da sene sonu veda ederiz... bu sene şampiyonluk veya ikincilik seneye kadronun çağ atlaması demek olur bence...

forumun çoğunluğundaki karamsarlık yerine ben yapılan transferler ve yeni yapılanma konusunda gayet heyecanlıyım...

yav şu avatarı nasıl değiştiriyorsunuz delirecem 1 aydır değiştiremiyorum 29.5kb den büyükmü ne diyip duruyor küçülte küçülte avatardaki selçuk inan gözükmez oldu hala aynısını diyor ???????????

amrabat ve dany gitti (gibi bişey)... riera sene sonu gidicek zaten... bana sorarsanız drogba'ya da sene sonu veda ederiz... bu sene şampiyonluk veya ikincilik seneye kadronun çağ atlaması demek olur bence...

forumun çoğunluğundaki karamsarlık yerine ben yapılan transferler ve yeni yapılanma konusunda gayet heyecanlıyım...

Bende ama 5+0+3 kuralı aklıma geldikçe :42::42::42:

Alex yok mu hala?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt