Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 74.025
- 23.567
- 3.723
Eskişehirspor ikinci başkanı Ahmet Yalçın Veysel Sarı’nın Galatasaray’a transfer olduğu hakkında çıkan haberleri yalanladı.
Yalanlamasalar şaşardım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eskişehirspor ikinci başkanı Ahmet Yalçın Veysel Sarı’nın Galatasaray’a transfer olduğu hakkında çıkan haberleri yalanladı.
The world’s best goalkeeper 2013 (IFFHS)
RANKING 2013
- Manuel NEUER (FC Bayern München): 211 points
- Gianluigi BUFFON (Juventus FC Torino): 78 points
- Petr CECH (Chelsea FC London ): 64 points
- Thibaut COURTOIS (Club Atlético de Madrid): 54 points
- Victore VALDES (FC Barcelona): 53 points
- Iker CASILLAS (Real Madrid CF): 23 points
- Salvatore SIRIGU (Paris St Germain): 5 points
bu oyuncuyuda aldigimiz söyleniyor bjk macinda baya begenmistim.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=Wfj-WnlTsAI[/media]
Muslera net olarak 3. sırays yerleşir. Sıralamadaki saçmalığa bak. Onur da girer bu listeye.
Ahmet Yalçın: "Veysel’i henüz isteyen kulüp yok. Sonuçta bizden isteyecekler. Hiçbir bilgimiz yok bu konuda. Futbolcu arkadaşlar kendileri bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Ancak bize ulaşan bir teklif yok. Kendileri anlaştıysa da bize söylemeleri gerekir"
veysel 3m serbest kalma maddesi var en fazla gidecek para bu iyi transfer bence
veysel 3m serbest kalma maddesi var en fazla gidecek para bu iyi transfer bence
Ahmet Yalçın: "Veysel’i henüz isteyen kulüp yok. Sonuçta bizden isteyecekler. Hiçbir bilgimiz yok bu konuda. Futbolcu arkadaşlar kendileri bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Ancak bize ulaşan bir teklif yok. Kendileri anlaştıysa da bize söylemeleri gerekir"
Lütfen biri şu konuya açıklık getirsin, sözleşmesinin bitimine 6 ay kala oyuncuyla görüşüp anlaşma gibi bir hakkı yok mu kulüplerin ? Oyuncunun kulübüne bildirmek mi gerekiyor ? Sözleşmesi bittikten sonra geçerli olmak üzere anlaşılamıyor mu ?
Türkiye'de farklı bu kural, önce kulüple görüşülmesi gerekiyor yine de gibi bir madde uydurmuşlardı dün de gazetede.
Yok TFF'de böyleymiş, FIFA'da kulübe bildirmeye gerek yokmuş...
Veysel için de Tarık için de, önce bizle görüşmeleri gerekiyor diye inat ediyorlar çünkü. DEVRE ARASI TRANSFERİNDEN BAHSETMİYORUM, yanlış anlaşılmasın.
Lütfen biri şu konuya açıklık getirsin, sözleşmesinin bitimine 6 ay kala oyuncuyla görüşüp anlaşma gibi bir hakkı yok mu kulüplerin ? Oyuncunun kulübüne bildirmek mi gerekiyor ? Sözleşmesi bittikten sonra geçerli olmak üzere anlaşılamıyor mu ?
Türkiye'de farklı bu kural, önce kulüple görüşülmesi gerekiyor yine de gibi bir madde uydurmuşlardı dün de gazetede.
Veysel için de Tarık için de, önce bizle görüşmeleri gerekiyor diye inat ediyorlar çünkü. DEVRE ARASI TRANSFERİNDEN BAHSETMİYORUM, yanlış anlaşılmasın.