Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alpaslan Öztürk , ne Veysel nede salih dursun onun yanından geçebilir, ama adamı Kasımpaşa alıyor , DEVRE ARASI transfer dönemi benim için ölmüşdür ,yaz döneminden gram farkı olmaz, terim gidiyor tulun geliyor ,yok bunların birbirlerinden farkı, sıfır akıl sıfır futbol - transfer zekası..

Hakan Çalhanoğlu

Tolga Ciğerci

Tolgay Ali Arslan

Samed Yeşil

Sinan Kurt

Koray Günter

Levin Mete Öztunalı

Kaan Ayhan

Robin Yalçın

Levent Ayçiçek

Yunus Mallı

Aykut Özer

Sinan Marvin Büyüksakarya

alpaslan öztürk

almanya yetenekli adam kaynıyor şu şerefsiz anadolu kulüplerinin ağız kokusunu çekeceğimize şu adamlardan 4-5 ni alsak hiç değilse adamların almanya alt yapısı var.

SCOUT ekibi sinirin disinda bakamiyor sanki turk topculara beni harbi deli ediyorlar !!!!

Hakan Çalhanoğlu

Tolga Ciğerci

Tolgay Ali Arslan

Samed Yeşil

Sinan Kurt

Koray Günter

Levin Mete Öztunalı

Kaan Ayhan

Robin Yalçın

Levent Ayçiçek

Yunus Mallı

Aykut Özer

alpaslan öztürk

almanya yetenekli adam kaynıyor şu şerefsiz anadolu kulüplerinin ağız kokusunu çekeceğimize şu adamlardan 4-5 ni alsak hiç değilse adamların almanya alt yapısı var.

Sonuna kadar katılıyorum...

Sezon sonu bedavaya al arkadas Veysel'i alacaksan. 1 kurus da olsa verme sunlara.

Necati ve Erman'dan ödemekleri paraya say hemen istiyorsan bu oyuncuyu.

Yapilan onca serefsizlikten sonra gidip o yüzsüz Mesut efendinin agiz kokusunu cekip agzinin icine bakiyoruz kiytirik oyuncusunu versin diye.

Şu ömer toprak olayıda bitsin artık arkadaş medyanın gazıyla gelip burda atarlananlar var adamlar gelmiyor işte sen hamiti nuriyi alabildin mi zamanında adamlar gelmek istemiyor kariyer planı yapıyor belki adamın leverkuseni şl de devam ediyor ligte 2 ikinci ,fm oynayıp arasıra buraya gelip takım yapanlardan yoruldum valla

veysel tinercilere gidiyo diye ''kafası çalışsa bize gelirdi'' denilen forum değil mi bura ? ben mi yanlış geldim ?

haydaaaa :Nordin Amrabat: "Bu akşam İstanbul'a dönüyorum. İnşallah Galatasaray ile başarılı bir sezon geçiririm. En büyük Cimbom" diye yazdı.

Muslera Melo Sneijder Drogba

Bundar banko oynayacak.

Muslera

X-X-X-X

Melo-X

X-Sneijder-X

Drogba

2 yabanci hakkimiz kalir böylece. Alex Telles´ de büyük ihtimal oynar. Kaldi 1 yabanci hakki. Selcuk, Burak ile Semih´in yeride banko sayilir.

Muslera

X-Semih-X-Telles

Melo-Selcuk

X-Sneijder-Burak

Drogba

Dipnot : Burak´i sol kanat oynattigima takilmayin, öylesine yazdim.

Kaldi 1 yabanci hakki ve bos olan 3 bölge. Sag bek, stoper ve sag acik ( sol´da olabilir, maksat kanat oyuncusu ).

Stoper´e kimi alacaksiniz ? Yabanci gelirse sag bek ve diger kanat´da bi türk olmasi gerek.

Ömer Toprak´i almamiz mümkün degil. Adam bu saat´den sonra ya Dortmund´a gider yada Ingilterede Top8 takimlarina.

Hakan Calhanoglu´nun niyeti para degil. Türkiyeye gelmek istemiyor onuda getirmek imkansiz gibi.

Arda haric dogru dürüst kanat oyuncusu yok. Demek ki son yabanci kontenjanimzi kanat´da kullanacagiz ( Bruma ile Hajrovic ).

Stoper mevkisinde acikcasi Gökhan Zan´a güveniyorum.

Salih ve Veysel gibi oyunculari denemek lazim, baska care yok, ki Sabri´den kat kat daha iyi olduklarini yazmama gerek duymiyorum.

Soruyorum. Kimi alacaksiniz ?

Ben bu yönetimi hic sevmem, günahimi vermem, ama günahlarini da almam. Su an alinacak fazla oyuncu yok.

modlara tekrar sesleniyorum... lütfen "beğen" butonu yanına bir de "çöp" butonu koyun...

beyler yapmayın etmeyin, şu kıtlıkta veysel candır ya. neyin peşindesiniz anlamıyorumki, gökhan gönülden sonra bana göre en iyi sağbektir gözümde. ha tam istediğimiz adam olmayabilir ama cidden yerli oyuncu rotasyonumuz çok dar arkadaşlar. bize türk oyuncu lazım. en azından 2 oyuncu sokabilsek 11 e bakın görün yabancı sınırı nasıl kalkıyor

Zamanında Emre Can'a paraya kıyıp 10-15 neyse verseydik 5-10 sene solbek falan aramazdık..

ÜSTELİK TÜRK...

Şimdi Veyseliydi, Tarığıydı , alisiydi, Velisiydi saç paraları....

Veysel sarı,Alpaslan Öztürk , Tarık çamdal , bunlar yeni yiğit yeni Sercanlardır, devre arası transfer dönemi yine geçtiğimiz 2 yıl gibi fiyaskoya ve Galatasarayı batırmaya gidiyor ,ortada çok büyük işbilmezlik,ortada çok büyük ihanet vardır..

Şampiyonlar Liginde sürekli başarıyı isteyen Ünal Aysal Başkanım ;

Alacağın isimler Türkiye Liginin şişirilmiş futbolcuları değil..

Aldığın zaman değecek futbolcuları al...

Mesela ;

Gökhan İnler-Ömer Toprak-Hakan Çalhanoğlu-Emre Can-Tolgay Arslan-Yusuf Erdoğan

satmıyorlar dediklerini başkan ne yapsın?

Hakan Çalhanoğlu

Tolga Ciğerci

Tolgay Ali Arslan

Samed Yeşil

Sinan Kurt

Koray Günter

Levin Mete Öztunalı

Kaan Ayhan

Robin Yalçın

Levent Ayçiçek

Yunus Mallı

Aykut Özer

alpaslan öztürk

Bunlari kime anlatiyorsun hocam..

Asaletin Yeter ‏@asaletinyeter_

@hsnyldrm1979 Kaan için yüksek para istemişler bizimkiler diyor ki Almanlar da çözdü işi onlarda uçmaya başladı :))

Daha Kaan Ayhan'i bile alamiyorlar. Nedeni yüksek fiyatmis.. Gidip Veysel, Salih'lere 2,3,4 hatta 5 milyon falan verir gelirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt