Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou/Hamit/Eboue kala bilir sag kanatta adam birakmadin haci

Önemli olan boldlanan oyunculari hemen gönderebilmek. Gerisine sonra bakariz.

Murat;aynı şeyi düşünüyoruzda nasıl olabilecek bu iş.Ancak ve ancak gördüğün gibi hibe ile oluyor.nedense ,ne hikmetse bir tanesi bile talep görmüyor:(((

Bu arada yiğit nerelerde bilen varmı?Esamesi bile okunmuyor.

Oyuncu pazarlama konusunda bizden daha kötü bir takim var mi acaba? Yigit'i hic sorma zaten, PTT 1.ligde bile oynayamadi ve bize geri döndü.

ne komik insanlar var burada.. 5 milyon Euro yıllık parayı verdinmi geliyor delikanlı...neyin kafasındasınız siz , wesley sneijder kalitesinde ama daha gencini 2-3 milyone euroya getirene büyük adam deniyor ribery transferi gibi..

kusura bakma ama o parayı ona veren sadece biz değildik adam kalktı geldi ribery diyosun ama onunda akıbetini biliyoruz buraya gelen her genc futbolcunun yapacagını yaptı sadkjflsdkfsd

Böyle yorumlarda çok sık bulunma. şuan ortalık sakin iyisin yüklenecek adam yok, yoksa kuş damgasını yersin linç ederler seni burda

vız gelir tırıs gider, yaşımız 40 olmuş , vaktiyle ua forumda linç edip atmışlardı beni ( o zamanlar komik ua cılar mustafar sarpı falan savunurken ben çöp diyordum)

ben herkesden iyi Galatasaraylı olduğumu düşünüyorum keza takımımın 1 kuruşunu çöpe attırmamak için elimden gelen herşeyi yaparım..

Bu almanyanin alt liglerini veren bir tv kanali varda biz mi bilmiyoruz ya .herkes alman ligi uzmani .

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herkes uzman abi. herkes scout ama burda harcanıyolar. parayı bi bulayım var ya burdan en az 50 kişiye PARASI NEYSE VERİCEM menejerlik lisansı alıcam.

Borsaya sözlesme sartlari düsmeden transfer olmamis demektir. Bekleyip görelim.

Wesley Sneijder kalitesinde adami 2-3 Milyona nerede bulacaksin arkadasim? :)

Sneijder cok özel bir oyuncu, yönetimin amaci biraz da Sneijder ile reklam ve sükse yapmakdi. Cok da iyi becerdiler.

Bu Alex Telles, Hajrovic gibi genc oyuncular takimimizda Sneijder ve Drogba oldugu icin kolaylikla gelmesini saglayabiliyoruz.

Bu arada Sneijder yillik 3,5 Milyon Euro aliyor yaklasik, 5 degil.

Sneijder gibi bir oyuncu icin bu miktar cok normal, bence az bile.

bu arkadaşın transfer piyasasından haberi yok 20+ satılan en genç adamın bonservisi portaya 10 a mal oluyor 5 oyuncu alıyorsa genç ortalama 10 m

tamam madem mr. scout sence senin düşündüğünü yıllardır senin gibi klavye başında değil de profesyonel olarak yapanlar düşünmüyorlar mıdır ? veysel'i aldık eleştir, tarık gelsin eleştir eyvallah ama parası neyse verelim şunu alalım ne ya ? adamlar bütçe, maliyet optimizasyonunu hepimizden iyi yaparlar sen merak etme. zaten senden benden iyi oldukları için onlar kulüpte çalışıyor sen ben burda konuşuyoruz. anlatabildim mi ?

O zaman gelip muasebicilik yapma burda üstde profesyonel adamlar calisiyorsa. Cok iyi yapiyorlarsa butce maliyet optimizasyonu o zaman sen neden bu kadar takiliyorsun benim soyledigim lafa. Allah'tan sen yoksun bu takimin basinda, daha cok Aydinlarla Amrabatlarla ugrasirdik. Ama artik oyle yok anlatabildim mi?

vız gelir tırıs gider, yaşımız 40 olmuş , vaktiyle ua forumda linç edip atmışlardı beni ( o zamanlar komik ua cılar mustafar sarpı falan savunurken ben çöp diyordum)

ben herkesden iyi Galatasaraylı olduğumu düşünüyorum keza takımımın 1 kuruşunu çöpe attırmamak için elimden gelen herşeyi yaparım..

eğer sen Galatasarayliysan sneijderi getiren yönetime dua etmen lazım tabiki futboldan anlıyorsan

Karabük başkanı: Dany yarın imzalıyor, İshak'a teklif yok.

O zaman gelip muhasebicilik yapma burda üstde profesyonel adamlar calisiyorsa. Cok iyi yapiyorlarsa butce maliyet optimizasyonu o zaman sen neden bu kadar takiliyorsun benim soyledigim lafa. Allah'tan sen yoksun bu takimin basinda, daha cok Aydinlarla Amrabatlarla ugrasirdik. Ama artik oyle yok anlatabildim mi?

Uygun bi fiyata salih dursun dusunulebilir bence turkiye liginde cok is yapar. Turkiyede sert futbol oynaniyor salihte sert oyuncu melonun alternatifi olabilir ayrica adam hem sag bejte hemde on liberoda oynuyor

Wesley Sneijder kalitesinde adami 2-3 Milyona nerede bulacaksin arkadasim? :)

Sneijder cok özel bir oyuncu, yönetimin amaci biraz da Sneijder ile reklam ve sükse yapmakdi. Cok da iyi becerdiler.

Bu Alex Telles, Hajrovic gibi genc oyuncular takimimizda Sneijder ve Drogba oldugu icin kolaylikla gelmesini saglayabiliyoruz.

Bu arada Sneijder yillik 3,5 Milyon Euro aliyor yaklasik, 5 degil.

Sneijder gibi bir oyuncu icin bu miktar cok normal, bence az bile.

espirimi yapıyorsunuz yoksa portoyu,ajaxı falan bilmiyormusunuz???

neyse bu kafayla tartışmamak gerek..

O zaman gelip muasebicilik yapma burda üstde profesyonel adamlar calisiyorsa. Cok iyi yapiyorlarsa butce maliyet optimizasyonu o zaman sen neden bu kadar takiliyorsun benim soyledigim lafa. Allah'tan sen yoksun bu takimin basinda, daha cok Aydinlarla Amrabatlarla ugrasirdik. Ama artik oyle yok anlatabildim mi?

yapmıyorlar gibi konuşuyosun ona takılıyorum. sen amrabat geldiğinde ayakların popona vura vura gezmediysen ben hiç bişi bilmiyorum. ota boka yönetime laf söylemeyin. aydınlarla sabrilerle uğraştığın gibi drogbayı sneijderi rüyanda deği tt arenada görüyosun ve hala inatla boş yapıyosun.

Telles'i kupa maçlarına yetiştiririz umarım

Ne lan bu hergun bi transfer haberi. Kafam karisti ;)

40 yaşına gelmişsin Sneijder'i görmüşsün parçalı ile ama sen onu getiren yönetime çamur atıyorsun batırdı kulübü diyorsun.

o degilde beklere takviye yapıyoruzda stoper i es gecersek sıkıntı olur,iyi kötü bi stoper almamız lazım,dany gitti,elimizde 3 adam var 3ünü toplasan bi adam etmez malesef(semihi seviyorum ama formsuz fiziken sıkıntılı),stoper istiyorum stoper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt