Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat veya Riera ikilisinden birinin gönderilmesi bekleniyor herhalde. Hajrovic resmi olarak bu yüzden açıklanmadı daha. Bence Amrabat kalmak için diretiyor dün attığı tweet bunu gösteriyor gibi.

Hajrovic'in yerli oynaması için bir başvuru yapıldı herhalde değil mi bir ihtimal de olsa?

Amrabat veya Riera ikilisinden birinin gönderilmesi bekleniyor herhalde. Hajrovic resmi olarak bu yüzden açıklanmadı daha. Bence Amrabat kalmak için diretiyor dün attığı tweet bunu gösteriyor gibi.

Bence onlarla alakasi yok. Lisans cikartamazsin simdilik ama aciklarsin yani.

Holmen de haftalarca öyle takildi Fenerbahce´de, sonradan lisans cikardilar.

Bu KAP aciklamalari icin uygun günler, uygun saatler mi var cözemedim ben.

Hep anlamsiz bir gecikme oluyor yani. Hajrovic formayi bile giydi yahu :)

Onu gectim, Muslera bile aciklanmadi daha

Twitter da Serdar Azize 5 Milyon + Yekta haberleri dönüyor. Insallah böyle bir gerizekalilik yapmayiz.

Ünal Aysal: tarık transferinden çekildik, beklemedeyiz.

Anlamiyorum. Madem sonradan efendilik yapacagiz, neden en basindan adam gibi istemeyiz oyuncuyu?

Madem böyle bir yol izledik, bastir imzayi, 3-4 ay bekle yani. Simdi ne show yapiyoruz ki?

Aynisi Veysel icin gecerli. 3 Milyonluk maddesi varmis. Ya bas parayi al, muhattap olma, yada bastir imzayi 3-4 ay bekle

Veysel de düz futbolcu, Salih de düz futbolcu. Aralarinda daglar kadar fark yok.

Veysel 27, Salih 22 yasinda. Yasi itibariyle Salih´i tercih ederdim acikcasi.

Üstelik saglam cocuk bu Salih :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=pM2AV8xV9BY[/media]

Transfer işi inşallah uzamaz devre arası kondisyonu yemeli gelecek oyuncular.

Yilmaz Vural Reis 14.00´de GSTV´de canli yayinda :)

"Mancini hoca degil, benim ondan 200 mac fazlam var" der mi acaba? :)

Belki basının uydurmasıdır. Açıklama yaptı mı yoksa yazılı olarak mı geçiyor medyada?

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Beşiktaş haber sitesi haber1903'e önemli açıklamalarda bulundu.

Tarık Çamdal transferi ile ilgili konuşan Ünal Aysal "Eskişehirspor talihsiz bir açıklama yaptı. Oyuncu Galatasaray'a gelmek istiyordu, sözleşmesi de mayıs ayında bitiyordu. FİFA kurallarına göre oyuncu ile görüşmelerimizin bir sakıncası yok ancak Eskişehirspor bize gönül koyunca arkadaşlara gerekli uyarıları yaparak, transferden çekilmelerini söyledim." dedi.

Beşiktaş haber sitesine konuşan Galatasaray Başkanı, transferden çekildiklerini söyleyerek, "Evet Tarık transferinde geri çekildik. Oyuncunun Galatasaray'a gelmesi kendisine ve bize fayda sağlardı ama kulübünün "Tarık'ı Beşiktaş'a satıyor" demesinden sonra rekabete girmek istemedik. Beklemedeyiz." açıklamasını yaptı.

Ondan çekil bundan çekil sonra Yiğit, Sercan gibi adamlara 3'er 3'er bayıl. Arkadaş az buçuk potansiyeli olan Alper Potuk, Gökhan Töre gibi adamları niye kaptırıyorsun o zaman. Şimdi de parlayan biraz Tarık onu da kaptırıyoruz. Hem de Beşiktaş gibi bizim ile rekabet edememesi gereken bir takıma.

Ondan çekil bundan çekil sonra Yiğit, Sercan gibi adamlara 3'er 3'er bayıl. Arkadaş az buçuk potansiyeli olan Alper Potuk, Gökhan Töre gibi adamları niye kaptırıyorsun o zaman. Şimdi de parlayan biraz Tarık onu da kaptırıyoruz. Hem de Beşiktaş gibi bizim ile rekabet edememesi gereken bir takıma.

Alper Potuk u kaptırmadık Eskişehir arkamızdan iş çevirdi.Hamit transferi gibi açık bir transfer haline dönmedi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Beşiktaş haber sitesi haber1903'e önemli açıklamalarda bulundu.

Tarık Çamdal transferi ile ilgili konuşan Ünal Aysal "Eskişehirspor talihsiz bir açıklama yaptı. Oyuncu Galatasaray'a gelmek istiyordu, sözleşmesi de mayıs ayında bitiyordu. FİFA kurallarına göre oyuncu ile görüşmelerimizin bir sakıncası yok ancak Eskişehirspor bize gönül koyunca arkadaşlara gerekli uyarıları yaparak, transferden çekilmelerini söyledim." dedi.

Beşiktaş haber sitesine konuşan Galatasaray Başkanı, transferden çekildiklerini söyleyerek, "Evet Tarık transferinde geri çekildik. Oyuncunun Galatasaray'a gelmesi kendisine ve bize fayda sağlardı ama kulübünün "Tarık'ı Beşiktaş'a satıyor" demesinden sonra rekabete girmek istemedik. Beklemedeyiz." açıklamasını yaptı.

Başkanın işi gücü yok, bjk sitesine açıklama mı yapacak..

Alper Potuk u kaptırmadık Eskişehir arkamızdan iş çevirdi.Hamit transferi gibi açık bir transfer haline dönmedi.

Pazarliga pay vermeden bitiriceksin adamlar hakliydi o konuda parayi fazla veren kulup alir oyuncuyu.Simdi amrabati 3 veren kulube mi satarsin 5 veren kulube mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt