Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Adam 2 Gün Önce Geldi Sağlık Kontrolünden GEÇTİ Niye İmza Attırılmıyor o zaman.

Bir yabancımızı resmen göndermeden başka yabancı ile resmen sözleşme imzalamamız mümkün değil.Yanlış hatırlamıyorsam kural böyle.

Bugün-yarın Dany gider , açıklanır sonra.

Amrabat tam bir şerefsiz zaten geldiğinden beri sövüyoruz..

Bir türlü kurtulamadık koca bir sıfır verdiği takıma..

Ee anadolu takımından alırsan yabancıyı sinyor terime sevgiler..

Böyle kakalamak için uğraşırsın..

Ulan Antep'in Kayseri'nin yabancısı niye alırsın abi niye..

Dünya'da oyuncumu yok ya..

beyler adamlar yapıştı gitmiyo la hadi riera 3m alıyoda amrabata ne oldu oda gitmiyomuş askldjalsk

Arkadaşım basmıyormu kafanız fenevbahçe holmeni 10 yabancısı varken imzalandı diye borsaya bildirdi.

Sözleşme imzalanabilr ama lisans çıkarılamaz. imzalanacak olsa imzalanır engel yok.

Önce bi uslubuna dikkat et adamın kafasını bozma bu 1

Ondan sonra şunu oku, hatta senin için gerekli yeri belirginleştirdim bu da 2.

MADDE 2 - FUTBOLCULARIN UYGUNLUĞU

(1) Kulüpler, istedikleri sayıda yabancı uyruklu futbolcu ile sözleşme imzalayabilirler.

Müsabakalarda 8 yabancı uyruklu futbolcu 18 kişilik müsabaka isim listesine yazılabilir,

ancak aynı anda en fazla 6 yabancı uyruklu futbolcu oynatılabilir.

(2) 2013-2014 Sezonunda kulüpler, en fazla 10 yabancı futbolcu ile sözleşme imzalayabilirler ve

6 yabancı uyruklu futbolcu müsabaka isim listesine yazabilirler.

(3) 2014-2015 Sezonunda kulüpler, en fazla 8 yabancı futbolcu ile sözleşme imzalayabilirler ve 5

yabancı uyruklu futbolcu müsabaka isim listesine yazabilirler.

(4) 2012-2013 Sezonunda; Spor Toto Süper Ligine dâhil kulüpler; resmi müsabakalarında

müsabakanın oynanacağı tarihte kulübe tescil tarihi üzerinden kesintili veya kesintisiz en az

bir yıl süre geçmiş, 01.01.1990 ve daha sonra doğmuş (1) bir Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı

profesyonel futbolcuyu 18 kişilik müsabaka isim listesinde bulundurmak zorundadır.

Arkadaşım basmıyormu kafanız fenevbahçe holmeni 10 yabancısı varken imzalandı diye borsaya bildirdi.

Sözleşme imzalanabilr ama lisans çıkarılamaz. imzalanacak olsa imzalanır engel yok.

Asıl senin kafan basmıyor. FB neredeyse yollayamıyordu Stoch'u. Yabancı gitmeden yabancı ile sözleşme imzalarsan dany amrabat başına kalır görürsün. Dany Amrabat kalırsa LİSANS ÇIKARTAMAZSIN YENİ TRANSFERLERİNE. O ZAMAN ALDIĞIN ADAMLARIDA OYNATAMAZSIN.

Hajro yabancıysa olarak kullanacaksan niye alırsın?

Senin sol bekin yok sağ açık alıyorsun,kaldı ki daha Bruma'ya yer açamıyorsun kimi kesecen?

Yani yönetimin transfer planlamaları gerçekten çok komik oluyor bana göre..

Başkan 3kulvarda gidiyoruz diyor eyvallahta bizim Türkiye kupasını kazanmak için Hajro'ya ihtiyacımız yok ki..

Emre riera ve Eboue kısmına münasip bir yerimle sağlam güldüm. ne bu amrabat aşkı. söyle sevgiline kilo versin o zaman şans verirler belki :D ulan burak bile amrabattan daha iyi kanat.

Yerli transferlerine bakıyorumda hiçbiri takıma etki yapamaz gibime geliyor Tarık Bjk'ye gider bana göre,Veysel ve Salih çapsız çapsız oyuncular bunları alacağına üstüne 5 daha koy git Hakan Çalhanoğluyu al gerekirse 15 ver ama Hakan gibi adam al..

Mesut gibi izlersin aa Arsenal'de oynuyor ne paslar atıyor diye herif ben topçuyum diye bas bas bağırıyor..

Emrecan'ı kaçırdılar geçen sene iyi para verseydik hiç sanmıyorum gelmek istemeyeceğini..

Yani 5 tane çapsız adam alacağına 1 tane al ya..

Ama harbiden oyuncu olsun..

Sabahtan beri saçmalıyor çok bilmiş ya. Rakip nasıl oynarsa öyle oynayacaksınla futbolu çözmüş arkadaş

Transfer nöbetiyle türedi yine bu tipler. Adamlarda saygı diye bişey yok, her b.ku biliyorum havasındalar. Dönem içinde 1 kere görmezsin ama burda.

Yerli transferlerine bakıyorumda hiçbiri takıma etki yapamaz gibime geliyor Tarık Bjk'ye gider bana göre,Veysel ve Salih çapsız çapsız oyuncular bunları alacağına üstüne 5 daha koy git Hakan Çalhanoğluyu al gerekirse 15 ver ama Hakan gibi adam al..

Mesut gibi izlersin aa Arsenal'de oynuyor ne paslar atıyor diye herif ben topçuyum diye bas bas bağırıyor..

Emrecan'ı kaçırdılar geçen sene iyi para verseydik hiç sanmıyorum gelmek istemeyeceğini..

Yani 5 tane çapsız adam alacağına 1 tane al ya..

Ama harbiden oyuncu olsun..

herif harbiden topcuyum diye bağırıyor ama ben karaktersizim diyede bağırıyor

Veysel ve tarik gelecek galiba 2 side yeterli değil bizim için ama böyle diye diye yerli kalitesinde gerilerde kaldik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt