Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma kalacak rahat olun. Ancak şu Amrabata tüm tribün ana avrat küfür etse haklılar. 3 kuruş fazla koparmak için yaptıklarına bak

EPL takima kiralicaksa iyi olur fakat takimda yerini bulabilmek için burada kalmani tercih ederim.

Yerli sol - sag bek ve stoper olmadan ligte forma giymesi malesef cok zor . Hull city gibi bir takima kiralasak muhtesem olur . Seneye Mancini zaten Bruma'ya gore bir kadro duzeni yapar .

Saçma saçma konuşma. Tabi ki izlemedim nerede gördün izledim dediğimi? Ben Hajrovic iyimi demişim? Niye boş konuşuyorsun. İzlemediğiniz adam hakkında iyi kötü demeyin diyorum. Ben hiç bir zaman izlemediğim 1 adama iyi demedim. Telles'i bile 3-4 kere izledikten sonra iyi dedim. Sırf adını duymadınız diye kötü oyuncu oldu. Sizin mantığınız bu işte. Töbe töbe Ribery geldiğinde nasıl giydirdiğinide gördük futbol dehalarının. Her şeyi eleştirmeyi bayılıyoruz.

Ribery donemi 10 sene onceydi ayrica riberynin iyi futbolcu oldugunu bilen biliyordu. Bu adama ben cok iyi futbolcu olur diyen bir tane kisi duymadim izleyen duyan varsa gelsin desin kardes ben izledim yada duydum muthis futbolcu diye. Adam yeteneklidir gelismeye aciktir orasi ayri ancak burasi premier league degil basimizdada sir yada mourinho yok. Bu adam kotu oyuncu olmayabilir kotu diyen yok zaten izlemeden. Ancak cok acik ve belli ki bize seviye atlatacak bir oyuncu da degil.

Vxxxx @Vxxxx

Muslera..

Buyrun beyler bu kadar duydum devamı size kalmış :( :(

10 maç mı? Düzgün bir takıma giderse, en az 20 maç oynar geri gelir.

Ya biraz acemi olabilir, ancak ben etkili oldugunu düsünüyorum. Biraz özgüvene ihtiyaci var.

Bence bu sezon icerisinde arariz Bruma´yi giderse. Kupa ve CL maclarinda ihtiyac olacak.

Su kampta yüklensinler cocuga, özgüveni biraz gelissin, baslasin oynamaya bizde

Amrabatın ayaklarını filan kirin yoksa gitmez o

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Ya biraz acemi olabilir, ancak ben etkili oldugunu düsünüyorum. Biraz özgüvene ihtiyaci var.

Bence bu sezon icerisinde arariz Bruma´yi giderse. Kupa ve CL maclarinda ihtiyac olacak.

Su kampta yüklensinler cocuga, özgüveni biraz gelissin, baslasin oynamaya bizde

Bana göre şu haliyle de çoğu maçta iş yapar. Ama yabancı kısıtlaması elimizi kolumuzu bağlıyor. Yedek düzgün bir kalecimizin olmamasının dezavantajlarını yaşıyoruz.

Bruma çok kaliteli ve yetenekli bir oyuncu uzun yıllar formamızı giyer umarım. Ama oynayan yabancılarının hiçbirinin neredeyse alternatifi yok.

Eboue - Melo - Sneijder - Drogba - Muslera.

Defans hattını da oturtamadığımızdan, Ched'de kullanılıyor bazı maçlar. Bitti işte yabancı sınırı.

Düzgün bir takıma sene sonuna kadar kiralansa fena olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt