Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Omer Toprak'i begenirim begenmesine ama.. Bize lider ozelligi olan bir stoper lazim. Savunmada bayragi eline alacak, tandemi yonetecek, bir nevi defansin kaptani olabilecek bir stoper lazim. Bunu son zamanlarda Ujfalusi yapiyordu ve cok sıkıntı yasamiyorduk. İste tam da Ujfa gibi lider ozelligi olan bir stoper oyuncusu bulmamiz gerekiyor. Chedjou'da maalesef bu tip ozellikler yok. Hatta buldugumuz stoper biraz agresif, saldirgan, amiyane tabirle cirkef olacak. Cunku ulkemizde maalesef bu tip savunma oyunculari prim yapiyor.

Aynen katılıyorum. Keşke

Pepe

Mexes

Vermaelen-sakatlık durumu incelenerek

3'lüsünden biri olabilse mesela.

Harika olur. Zaten cok eskiden ona taliptik. O zamanlar eleman Maritimo'da oynuyordu ve ciddi ciddi gundemimizdeydi. Fakat bizimkiler Pepe yerine Song'u tercih etmislerdi.

Bizde Fatih Terim onlardada Mourinho olsaydi belki olurdu ama suan imkansiz ne yazik ki… Bilindigi gibi Mourinho ve Terim kanka gibiler bi sekilde anlasirlardi...

Bu arada Cheikhou Kouyate-Anderlecht ile de ilgilendiğimiz söylenmiş. O da çok iyi oyuncu. Chedjou yerine cuk oturur.

Sohbet icin tesekkurler, ben ufaktan kacar.

Herkese iyi geceler :-)

Sevgiler,

Omer Toprak'i begenirim begenmesine ama.. Bize lider ozelligi olan bir stoper lazim. Savunmada bayragi eline alacak, tandemi yonetecek, bir nevi defansin kaptani olabilecek bir stoper lazim. Bunu son zamanlarda Ujfalusi yapiyordu ve cok sıkıntı yasamiyorduk. İste tam da Ujfa gibi lider ozelligi olan bir stoper oyuncusu bulmamiz gerekiyor. Chedjou'da maalesef bu tip ozellikler yok. Hatta buldugumuz stoper biraz agresif, saldirgan, amiyane tabirle cirkef olacak. Cunku ulkemizde maalesef bu tip savunma oyunculari prim yapiyor.

jhon terry diyorsun sen

Serdar Taşçının sakatlık durumuna göre alınabilir aslında. Geçen sene Topraktan daha iyiydi. CL problemide yok. Çok pahalı olacağını sanmıyorum.

nerde bu transferler yaa uykusuz gecelere elveda demek istiyorum webaslanı yenilemekden bıktım :D

kadroyu güçlendiriyormuyuz zayıflatıyormuyuz anlamadım.

Engin gitti.

Salih transferi olursa ceyhun yada yektadan birisi takasda verilecek deniyor.

muslera

salih-chedjou-zan-hakan

hajroviç-selcuk-melo-Sneijder

Drogba-Burak

Peki yedekler ?

ufuk-aydın-semih-yekta-umut-emre

Koskoca GS da orta sahanın ortasında görev yapacak 2 yedek topçusu var yekta ve emre . oynayacak 30 a yakın maç

Şaka gibi.

Buranın raconunu bilmiyorum ama Habiph ne derse katılıyorum arkadaşlar ona göre tavrımızı ayarlayalım.

SA

Bu ne kardeşim, herkes uyuyor mu?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt