Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bak ondan bundan twit taşımayınca forum nasıl huzurlu.asaletin yeter,ibrahim seten ...bol keseden sallıyolar ya.transfer olunca zaten kulüp yöneticileri açıklama yapıyo.antalyaspor,bucaspor,kayserispor vs.

ben yabancı medyaya da bakıyorum.yeterki twit taşımayın.

terim zamanında da çalışıyorlardı...maksat sahaa uygulamak sürekli 4-3-1-2 oynarken nasıl uygularız orası muamma

Hiç denk gelmedim daha önce antrenman videolarında. Ne zaman görsem çift kale maç yapıyorlardı.

ayrıca o bazılarının pahalı dediği astori için hala görüşme yapıyoruz.astoriyi zaten 8 'den aşağı alamayız.en son 6 önermişiz.

Kaç senedir anıl ismini duyarım ama icraat yok. Aynı necip gibi oldu oda.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=3L_A2YmrSS4[/media]

İzet Hajroviç -New Galatasaray

Hayri hakkında olumsuz görüş bildiren bazı arkadaşlarımız var ama; 3:20 deki son derece basitmiş gibi rahatlıkla yapabildiği '' Çapraza/Ters Ayak/Doğrusal/Sert/Şut '' vuruşunu bu güne kadar kaç kere seyrettiler ve bütün dünyada bu işi becerebilecek kaç tane futbolcu olduğunu da bana saysınlar bi zahmet. Bu vuruşun sadece ters ayakla yapılabilmesi dahi kaleciyi olduğu yere çivilemeye yeter..

Her zaman söylediğimde gene ısrar ediyorum. Hayri, kolarov u alsaydık eğer oynatmamız gereken bir mevkide oynuyor ve en iyi oynayacağı yerde oynatıldığı için bu kadar başarılı. Kolarov u alsaydık eğer sırf orijini yüzünden sol beke hapsedip bu kadar fazla istifade etmemiz de mümkün olmayabilirdi.

Elimizden gelse Kolarov un 1/3 fiatına malolan bu adamla sanal olarak; 5+5+3 yıllık; Gerçekte ise 5 yıllık sözleşme yaparak ve her yıl yeniden tazeleyerek kadroda tutmak lazım.

Bizden birisi olunca seyretmelere ve övmelere doyamayacağız çünkü..

TEK OLUMSUZ TARAFI; FAZLA GELEN ARPASINI KONTROL ETMEYİ DE ÖĞRENMELİ KESİNLİKLE...

o değilde hajrovic sanırım bu sezon bir de sağ ayağıyla bi frikik atmış.GS tv klibinde görmüştüm.muazzam.

tarık için 500.000 euro vermişiz eskişehir 1m istemiş bizde vazgeçmişiz veysel sarı içinde aynı şekilde 500 bin euro vermişiz 1m istemişler ama veysel sarının 700 bin euro alacağı varmış o paradan vazgeçerek bonservisini almaya çalışacakmış alır almaz bize imza atacakmış

Ünal Aysal bu iki isimde dogru davranmis ama Salih Dursun'a 2+Ceyhun veriyor..

Fener 4 deplasmani son saniye golüyle kazanirken Galatasaray 75-90 arasi tek bir gol atmis. Sneijder (Karabük)

antalya maçında diarranın boş kaleye kaçırdığı gol,kayseri erciyes maçında bi futbolcunun gereksiz topla oynaması,hakemin bursa maçında verdiği olmayan faul ve rizenin kabak gibi açılması kornerde..golleri getiren etkenler bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt