Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.259
- 446
- 1.548
bruma antrenmandan sonra hep drogbayla son vuruş çalışıyomuş..forvete yakın bile oynayabilir gelecekte.
Kafamdaldi ne son vurusu la bu dedim :smiley_simmons:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bruma antrenmandan sonra hep drogbayla son vuruş çalışıyomuş..forvete yakın bile oynayabilir gelecekte.
Millet açilis basliginda birbirini yiyor siz hala nöbet tutun sizi oraya alayim
Bowling konusumu ?
:encouragement:
Salih Dursun'dan Galatasaray forması açıklaması - Kral spor
menajeri Cengizhan Hınçal, "Transferin 10 Ocak Cuma gününe kadar sonuçlanacağını düşünüyorum" dedi. Hınçal, yaptığı açıklamada, Salih Dursun'un transferi konusunda Kayserispor ile Galatasaray arasındaki görüşmelerde son aşamaya gelindiğini dile getirerek, şöyle devam etti: "Daha net bir gelişme yok. Kulüpler arasındaki görüşme sürüyor, kulüpler anlaşmak üzere. Biraz ilerleme var. Onlarla anlaştıktan sonra biz Galatasaray ile masaya oturacağız. Transferin 10 Ocak Cuma gününe kadar sonuçlanacağını düşünüyorum. Görüşmeler olumlu ilerliyor. Biz beklemedeyiz."
işe bak ya hergün bir transfer olacak dedi başkan hiç transfer olmadı![]()
Okudugunuzu algilamada probleminiz mi var Soner Bey . Baskan oyle bir sey demedi . Zaten hergun transfer olmasi imkansiz .....
[media]https://www.youtube.com/watch?v=3L_A2YmrSS4[/media]
İzet Hajroviç -New Galatasaray
Hayri hakkında olumsuz görüş bildiren bazı arkadaşlarımız var ama; 3:20 deki son derece basitmiş gibi rahatlıkla yapabildiği '' Çapraza/Ters Ayak/Doğrusal/Sert/Şut '' vuruşunu bu güne kadar kaç kere seyrettiler ve bütün dünyada bu işi becerebilecek kaç tane futbolcu olduğunu da bana saysınlar bi zahmet. Bu vuruşun sadece ters ayakla yapılabilmesi dahi kaleciyi olduğu yere çivilemeye yeter..
Her zaman söylediğimde gene ısrar ediyorum. Hayri, kolarov u alsaydık eğer oynatmamız gereken bir mevkide oynuyor ve en iyi oynayacağı yerde oynatıldığı için bu kadar başarılı. Kolarov u alsaydık eğer sırf orijini yüzünden sol beke hapsedip bu kadar fazla istifade etmemiz de mümkün olmayabilirdi.
Elimizden gelse Kolarov un 1/3 fiatına malolan bu adamla sanal olarak; 5+5+3 yıllık; Gerçekte ise 5 yıllık sözleşme yaparak ve her yıl yeniden tazeleyerek kadroda tutmak lazım.
Bizden birisi olunca seyretmelere ve övmelere doyamayacağız çünkü..
TEK OLUMSUZ TARAFI; FAZLA GELEN ARPASINI KONTROL ETMEYİ DE ÖĞRENMELİ KESİNLİKLE...
yapma ya ben onu hiç düşünemedim dimibu arada siz kimsiniz yahu
espri yapıyoruz burada
eneramo bjkye gitmiş
eee napacan transfer olmayinca siyasi bizim 2ci ata sporumuz