Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardes avatarini nerden buldun la

kusum vardı kacınca onun yerine en az onun kadar degerli bir resim bulup koymalıydım büyük usta geldi aklıma ya ilyas salman ya sener sen dicektim sener sen dedim ve koydum,ayrıca neseli günler filmine bayılırım orada yardırır üstad o yüzden koydum,nerden bulduguma gelince tabiki guguldan buldum,neseli günler sener sen diyerekten aratırsan bulursun,hayırlı aksamlar

Bu arada Fenerbahçe 2.yarı hazırlıklarına başlamış...

2.yarıdaki performansını arttıracağını iddaa eden Bekir , ilk idmanını Meireles ile yapmış... :redface:

BdjdRrACcAArVjc.jpg

Galatasaray'dan para aldım diye canlı yayına bağlanan Malatya'lı Şehmuz'un bahsedilen sezonda Malatyaspor'da olmadığı tespit edildi.

karaktersiz

salihi ortasahada değerlendirmeliyiz.ceyhun kadar ağır olamaz.sakaryada 11 gol atmış ortasahada oynayıp..agresifliği de yeterli ortasaha için.TR kupasında stoper olarak da oynayabilir.önemli olan gelişimi tabi..hız da kazanmalı.

Delikanli cocuk Salih. Basarili olur olmaz bilemiyorum ancak yüregiyle oynayan yürekli bir cocuk.

Fizigi bir Türk icin gayet gelismis, hirsli, güclü bir oyuncu. Hayirlisi olsun. Aciklansin da önümüze bakalim.

Salih Dursun: "Hangi takima gidersem gideyim, cok calisir o formayi kaparim"

Telles ile sol gösterip Salih ile sağ mı vurduk şimdi?

Ne katacak çok merak ediyorum şu transfer dönemi bize açıkçası..

En azından Mancini takımı oturtsa sistemini oluştursun yeter devre arasında...

Bu arada Fenerbahçe 2.yarı hazırlıklarına başlamış...

2.yarıdaki performansını arttıracağını iddaa eden Bekir , ilk idmanını Meireles ile yapmış... :redface:

BdjdRrACcAArVjc.jpg

Hayyyydaaaa yine mi kalp hırsızı bekir sahneye çıkmış demek seyirciyi çabuk unutmuş golden sonra öptüğü :D

Ben de bugün LigTV'de izledim. Çok efendi ve heyancalı görünüyordu. İstemiyordum, Ali Turan'a benzetiyordum ama gelirse destek veririz.

Tabi ki, kim gelirse destekleriz. Hayırlısı olsun diyelim. Yalnız bilemediğim birşey var 2 sezon önce PTT 1.Lig kariyerinde 30 maça çıkmış 9 gol atmış , önlibero mevkiinde oynarken mi atmış bu golleri acaba, ya da daha ofansif bir görevi mi vardı?

Salih:''Drogba ile playstationda oynuyordum,genelde tek forvet oynatıyordum,simdi beraber oynayacagız,hayat cok enteresan''

Tabi ki, kim gelirse destekleriz. Hayırlısı olsun diyelim. Yalnız bilemediğim birşey var 2 sezon önce PTT 1.Lig kariyerinde 30 maça çıkmış 9 gol atmış , önlibero mevkiinde oynarken mi atmış bu golleri acaba, ya da daha ofansif bir görevi mi vardı?

kafa toplarında çok etkili büyük ihtimal yarısı kafa golüdür diğerleride cezalanında çok bulunduğu için tamamladığı pozisyonlar olabilir :asd:

BdjSFX4IQAAdcTT.jpg
BdjSFT8IYAAmg-D.jpg

evrene bak haha,yönetimden biri gibi,nerde transfer orada evren,adamsın evren

Salih bencede çok yetenekli değil ama hem çok yerde oynuyor hemde gelişmeye açık.Eğer bu fazla kart görmeye huyunu atlatırsa çok faydalı olur.Bekten çok stoper ve önliberoda daha başarılı olur.

''Ölüm geliyor aklıma birden ölüm Bir ağacın gölgesine sarılıyorum.'' Cemal Süreya.

Saygıyla anıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt