Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut Gündoğan'In BJK maçında yaptıkalrının derlendiği videoya baktım şimdi. Engin'e çok benziyor tarzı. Alper-Engin karışımı bir tarzı var ama bu tarzda ne kadar başarılı nu anlamak zor videodan.

R10 nun Brezilyada kalmasına sevindim, işin yoksa eziklerin stadına gidip maçlarını izliycektim, iyi oldu gelmediği :D

Salih-Astori-Semih-Telles

Eboue-Chedjou-Semih-Hakan

Sizce hangisi? ve neden?

Eboue-Astori-Chedjou-Telles :) hemen zirlamayin Champs icin en ideal .

Nedeni ortada Tecrube karisimi hizli cikis dikine kacan bekler .

Chedjou semih gibi beceriksiz kafasi one egik kosan adamla oynadigi icin paramparca gozukuor bizlere . Koy yanina zamnindaki Ujfalusi'yi canavar gibi oynar .

Astori iyi diyola semihten iyidir heralde.

Aslinda fena gitmiyoruz bu dönem sadece yönetim sacmalamaya baslamasin.

Her ne kadar kabul etmesem ve vasat bulsam da Salih Dursun bir alternatif olur. Acikcasi ben tercih etmezdim, yalan yok. En az 2 sene sonrada Hakan ve Sabri duruma döner, takimdan zor göndeririz heralde.

Türkiye liginde oynayan oyunculari almayacaksin abi, yok baska yolu, bknz Yigit. Bunlar kendi takimlarinda orta düzey ve vasata yakin. Istanbul'a geldikleri vakit iyice yeteneksize dönüyorlar, yetmiyor.

Umut Gündogan Belcika'da basarili olamamis, PTT'de göze batmis. Muhtemelen Tugay hoca önermistir ve ayni sekilde bu transferede olumlu bakmiyorum. Ama 1 alternatif daha kazanmis oluruz.

Hajrovic transferi tamamen sacmanin önde gideni. Yabanci olacaksa bu sözüm. Yerli olacaksa müthis hamle.

Ama en önemlisi Telles'i yatirirsa yönetim gercekten sacmalamis oluruz.

1-2 kiritk hamle yapmamiz gerek ve transfer dönemi olumlu sonuclanir:

- Telles'i mutlaka almak (izlemedim ama solbeke ihtiyac var)

- Hajrovic'i yerli statüsüne almak

Gerisi pek önemli degil.

şu 2-3 senede herşeyi tam bi takım olsak da şampiyonlar liginde kök söktürsek herkese :( korksalar bizden:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt