Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tolgay Arslan çok iyi olur. Adam gibi bir orta saha alternatifi olur kadroda nihayet.

Obradoviçin Cicişleriyle alay etmek isterdim de, yarın Real fena yapacak bizi.

Bonsu Furkan yok, kısalarla takılacağız. Yakışmaz belki ancak paramparça edecekler

Bu transfer döneminde ilk sevindirici hamle Tolgay haberi doğruysa eger

Discovery cihazımdan gönderildi

Bu çocukta iş var gibi en azından dikine oynamayı seviyor

uygun bir bedelle alınıp değerlendirilmeli...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=SstTSHwwFPg[/media]

Muslera

Eboue-Semih-Gökhan-Telles (vs.)

Melo

Tolgay Selçuk

Sneijder

Burak Drogba. gibisinden bir kadro ligde iş yapar gibime geliyor sanki.

Tolgay Arslan çok iyi olur. Adam gibi bir orta saha alternatifi olur kadroda nihayet.

Obradoviçin Cicişleriyle alay etmek isterdim de, yarın Real fena yapacak bizi.

Bonsu Furkan yok, kısalarla takılacağız. Yakışmaz belki ancak paramparça edecekler

bizim sorunumuz belli ama reis eksiklerimiz takımda olsa ersin gordon jawaii marko neler değişir şimdi bide furkanla bonsu yok ne yapabilirz belli ama şişirilmiş fb takımı eürolüğüüü almaya aday ya ondan makara yapıyorum

Sercan Yıldırım'ı da Fatih Terim'in harcadığı görüşündeyim...Fiziki olarak iyi değildi ama Hamit'e verdiği kadar forma şansı verse şuan bambaşka bir yerde olurdu...

Yekta'da Sercan'da oynadıkları maçta skora doğrudan etki yaptılar...Gerek asist gerek gol , ama sinyor terim hiçbir zaman forma şansı vermedi...Keza Ceyhun'u da kadroda tutup Kayseriye yollamayıp oynatmadı.

Bence Mancini kampa çağırıp bir izlese fena olmayabilir bir umut..Yaşı da hala geçmiş değil..

Akıllanmıştır belki de.

Kendimi Bu Forumda Daha Fazla Galatasaraylı Hissettim. İyiki Üye Olmuşum. Bütün Sıkıntım Gitti. :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt