Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi Ronaldo reyizi severim de Zinedine Zidane'i hic kimseye değişmem :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=C7mXGMcpA0g[/media]

Haklisin ama bir ritueli bilirsin zidane nin azindan. "Oglumla futbol oynardik o ben olurdu. Ben ise ronaldo " ;)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sıkıntı yapmayın arada gülün :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=TUNy7-SfTZY[/media]

cr 7 yle fenomeno ronaldoyu bir tutanların yaşı muhtemelen gerçek ronaldoyu izlemeye yetmemiştir fransa 98 ve öncesi açın en azından youtube derlemelerini izleyin sonra degerlendirin

Neyin derlemesini izlersen izle Cr7 daha iyidir kardeşim ronaldoda iyiydi ama cr7 başka topcu

Hop .

[attachment=6554:tumblr_m500l2seIx1rws974o1_500.jpg]

Ekli dosyalar

• tumblr_m500l2seIx1rws974o1_500.webp
    tumblr_m500l2seIx1rws974o1_500.webp
    56 KB · Görüntüleme: 396
cr 7 yle fenomeno ronaldoyu bir tutanların yaşı muhtemelen gerçek ronaldoyu izlemeye yetmemiştir fransa 98 ve öncesi açın en azından youtube derlemelerini izleyin sonra degerlendirin

O fransada aglarken bende izliordum adam finale kadar ne tasimisti brezilyayi adam adammm. Dunya futvolunda cinden amerikaya spor pazarlamasinin reklamlarinin bas yuzu bu adam di vay be cocuklugum..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hey gidi hey eskiden ne topçular vardı.Redondo,Recoba,Djalminha,Prso,Ronaldo(Brasil),Rivaldo,Crespo.Şimdi mal mal adamları izliyoruz.

bundan 15 sene sonra burada mesaj atacak biri muhtemelen diyecek ki

''hey gidi hey eskiden ne topçular vardı. Ronaldo(Portugal),Messi,Zlatan,Özil,Robben,Drogba,Ribery şimdi mal mal adamları izliyoruz''

Kabul etmek gerekir ki jöleli olan şişko olandan daha iyi. Romantikliğe gerenk yok.

Neyin derlemesini izlersen izle Cr7 daha iyidir kardeşim ronaldoda iyiydi ama cr7 başka topcu

Kardeşim gerçek Ronaldo'yu ne kadar izledin bilmiyorum ama C.Ronaldo,gerçek Ronaldo'nun yanından geçmez.Hele sakatlanma olayları olmasaydı çok daha farklı olurdu.Brezilyalı Ronaldo bambaşkaydı.Efsane adam.

senin görüşün öyle o görüşün sadece fiziksel yönünü kabul ederim cr7 fiziksel olarak muhteşem bir futbolcu belkide en iyi ama futbol sanılanın aksine kafayla oynanır gerçek ronaldo maradona zidane hagi bunlara örnek cr 7 oyunun zihinsel yönünde kafa yönünde bunların yanına yaklaşamaz

Zinedine Zidane beyler adam yuruyerek calim atiyordu . Ondan sonra kimse yuruyerek calim atamadi :(

R9 hayal edipte ulasaliamayan sevgili gibiydi benim icin...

benim futbolu takip etme dönemin 90% sakatliklarla gecirdi...

tam iyilesti derken, ilk ciktigi inter macinda bir kez daha sakatlanmisti...

tam bir hayal kirikligi...

ama o yilmadi, brezilya milli takimi ile dk sampiyonu oldu + real madride (dünyanin en büüyk kuübüne) transfer oldu...

dünyanin en büyük topcusu ve golcüsüne de bu yakisirdi zaten.

beyler dünyanın en iyi futbolcusu hagidir kusura bakmayın Galatasaray forması giymiş adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt