Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İçerden aldığım bilgilere göre birkaç güne kadar burası şenlenebilir.Zira burdan açıklayamıyorum ama Tulun şu an çok önemli bir transferi masaya yatırdı.Her an attırabilir imzayı!!!

Kaynak:Geçmiş dönemden bir yönetici!!

Tarık - Veysel paketi yapalım Salih uzak dursun yeter ki... Benim tercihim yinede Tarık ve Ishak olurdu... Hem Hakan'dan hemde Sabri'den kurtulmuş olurduk... Ligde Tarık - Ishak bizi rahatlatır... Brumayida rahatlıkla oynatabiliriz Hajrovic ile birlikte... Kanatsız takım görmek istemiyorum artık...

Lig'de böyle oynayabiliriz...

Muslera

Tarık Semih Gökhan Ishak

Melo Selcuk

Hajrovic Sneijder Bruma

Drogba

İçerden aldığım bilgilere göre birkaç güne kadar burası şenlenebilir.Zira burdan açıklayamıyorum ama Tulun şu an çok önemli bir transferi masaya yatırdı.Her an attırabilir imzayı!!!

Tonguç bey, forumda duyum vermek yasak. Kaynağınızı moderatörlerle paylaşıp onay almadığınız sürece bunun tekrarında ceza alabilirsiniz.

8jk tariktan vazgecmedi, tarik hic bir zaman onlara gitmek istemedi ;)

8jk artik anadolu kulubunden farksiz bir kulup.. Tek avantaji istanbul kulubu olmasi ;)

Bu halde salih+tarik cepte!

Telles'te gelir ins.

Kaynak:Geçmiş dönemden bir yönetici!!

Tolgay arslandan bahsediyosun. kaynağın da zilliyet... Zaten ya yeni yöneticidir ya eski... Ama bu adamların hiç ismi olmaz. Neden çünkü söylersen adam zor durumda kalır demi :)

Beyler daha 88. mesajı forumda arkadasın aldanmayın ya. Hayır nedir yani bir de saçma gizem katıyosun. Yok buralar şenlenecek birisi, yok yerli, yok 2 gözü var, yok 2 de kaşı var...

Ya kaynağını ve ismi açıkla yada kendine sakla insanların duygularıyla oynama!!!

Alex Telles nerde ya çocuk pek hevesliydi ? Bize kazandırılmayıp seneye avrupanın önde gelen takımlarında görürsem kahrolurum.

Beyler daha 88. mesajı forumda arkadasın aldanmayın ya. Hayır nedir yani bir de saçma gizem katıyosun. Yok buralar şenlenecek birisi, yok yerli, yok 2 gözü var, yok 2 de kaşı var...

Ya kaynağını ve ismi açıkla yada kendine sakla insanların duygularıyla oynama!!!

Sevgili Kardeşim,

88.mesaja sahip olmam demek aldattigim anlamina mi gelir?Sen hic 88 mesajda olmadin mi?

Böyle söylemene kırıldım bilmis ol..

Ben burda kimsenin duygularıyla oynamak için mesaj atmam.

Bir şey öğrenmişim ki söylemişim.Ne diye girip de bişey uydurayım bu saatte başka işim mi yok.

Sizinle paylaşmak istedim hepsi bu

1.güzel kardeşim ben yeniyim diye yorum yapmak gibi bi hakkım olmuyormu

2.duyumdan bahseden ben değilim okudugum zaman şenlensin burası artık dedim bunun ne sakıncası var

3.amacım sana çatmak sataşmak laf ebeliği yapmak değil sadece dostca yazıyorum bunu sana tartışmak gibi bir düşüncem yok kimseyle bu sayfada biraz sadece önyargı yapmamanı söylemek de isterim tsk ederim....

Sevgili Kardeşim,

88.mesaja sahip olmam demek aldattigim anlamina mi gelir?Sen hic 88 mesajda olmadin mi?

Böyle söylemene kırıldım bilmis ol..

Ben burda kimsenin duygularıyla oynamak için mesaj atmam.

Bir şey öğrenmişim ki söylemişim.Ne diye girip de bişey uydurayım bu saatte başka işim mi yok.

Sizinle paylaşmak istedim hepsi bu

Benim derdim 88. mesaj vs değil. 1. mesaj da olabilir. Ve ne kadar şanslısın ki 1905. mesajımı dalgınlıkla sana harcamısım. Şimdi kendini bizim yerimize koy. Senin yaptığını benim yapmışım olarak farzet? Ne hissederdin? Gerçekten yazıktır ya ben alıştım artık bu tarz olaylara ama bu forumda öylesine Galatasaray aşkı söz konusu olunca hemen inanan inanmak isteyen saf temiz insanlar var ki gerçekten onlara ayıp oluyor...

Ha varsa bildiğin birşey dersin şu adam kaynağı da şu. Hayır kapa bildirmeden açıkladığın için klüp ceza yemez korkma...

1.güzel kardeşim ben yeniyim diye yorum yapmak gibi bi hakkım olmuyormu

2.duyumdan bahseden ben değilim okudugum zaman şenlensin burası artık dedim bunun ne sakıncası var

3.amacım sana çatmak sataşmak laf ebeliği yapmak değil sadece dostca yazıyorum bunu sana tartışmak gibi bir düşüncem yok kimseyle bu sayfada biraz sadece önyargı yapmamanı söylemek de isterim tsk ederim....

Renktaşım yazım sana değildi. Yeni olan arkadaşlarımızın başımızın üzerinde tacı var. Benim gıcık olduğum konu, yeni bir üyenin hemen duyumculuğa başlaması.

1907 den 1908 e geçsin diye öylesine yazılmış bir mesajdır dikkate almayın :D

Her transfer dönemi duyumcular artıyor forumda... Insanları bıktırdınız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt