Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koduğumun gremiosu!bırakın lan bebeyi..parada sorun yoksa bu şerefsizliğiniz kime

kasimpasa_GI0FI.jpg

Alpaslan resmen Kasimpasa da (kiralik)

bakalım nasıl oynayacak

kasimpasa_GI0FI.jpg

Alpaslan resmen Kasimpasa da (kiralik)

ah be abi,biz niye almıyoruz bu topcuları anadoluya düsmeden,neyse ki kiralık gitmis,valla son dönemler anadolu takımları daha cazip hale mi geldi ne,cogu topcu anadoluya gidiyor,gerci biz teklif yapıyomuyuz ondan da emin degilim ya

eee ne oldu şimdi yani telles hayal kırıklığımı ? la içimde bir his var bu adam bize gelmezse çok pişman olacağız gibi... şerefsiz baroni bile tırstı

:mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49:

Az önce Bursa- Kallström haberi gördüm iç çektim la :( Nasıl beklediydik bebeyi valla bizimkiler gidip izlemiş beğenmemişlerdi falan :D

Spor Gündemi ‏@SporGndemi35 4 dk

Tarık Çamdal : Galatasaray'da oynamak istiyorum. Beşiktaş'a gitmek istemiyorum.

Önder Özen : Tarık artık gündemimizde yok.

Tarık boşta kaldı...

arkadas benim anlamadigim almanya'da bayern catir catir sozlesmesi sezon sonunda bitecek oyunculara imza attiriyor, takimlari ise gayet normal karsiliyor bunu hayatlarina devam ediyor. bizim ulkede her boyle durumda oyuncu kadro disi birakiliyor, midem bulaniyor artik ne kadar hastalikli zihniyetlere sahibiz

Barcelona Real gibi takimlara gider telles, gs'ye gelmesini bekleyenlere bir tarafimla guluyorum tarzi seyler

Ne ara parladı ki bu telles bu kadar Barca Real seviyesine çektiler.

Baroni puştluk yapıyo yani . Valla sırf şimdi Baroni'ye gıcık diye istedim elemanı izlemedim filan ama gelsin :D

Telles gelmezse yerine Psv'li Jetro Willems'ı alalım.Yakın bi maliyete patlar o da, 19 yasında ama Milli takım tecrübesi var.

arkadas benim anlamadigim almanya'da bayern catir catir sozlesmesi sezon sonunda bitecek oyunculara imza attiriyor, takimlari ise gayet normal karsiliyor bunu hayatlarina devam ediyor. bizim ulkede her boyle durumda oyuncu kadro disi birakiliyor, midem bulaniyor artik ne kadar hastalikli zihniyetlere sahibiz

arkadas , nasil anlasiyorlar bilemem ama .. En azindan Galatasaray olarak diye bilirsinki oyuncu sezon sonuna kadar sizde oynasin maasini biz verelim sezon sonunda bize gelir . Biraz alttan alacaksin turk insani dinamit gibi herseye patliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt