Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çapsız insanlar adam oluyor zaten bu ülkede.

Soru: Mancini en son hangi kitabı okudu?

Cevap: Agassi'nin yaşamı..

S: Mancini korkar mı? Mou'ya sormuştum; annesinden ve kuş gribinden korktuğunu söylemişti..

C: Annemden korkmuyorum, böyle bir şey yok...

trollemelerim bir yana mancini kral adam

adam adam , bir gram kibir yok

Çeptalk

Adamlar kahve muhabbeti yapiyor yahu. Gencligimizde söyleydi böyleydi :) Kirolar ya :)

bu gerizekalılar nasıl gazeteci olmuş

Okuz gibi tercume yapiyorlar ya...

Adam "yabanci teknik adamlar buraya gelmeyi pek istemiyor cunku Turk futbolu kapali kutu disarida bilinmiyor, halbuki daha cok yildiz futbolcu bu ligde oynasa, ilgi artar herkes daha cok takip eder" filan gibi seyler soyledi adam ne tercume etti...

Ulan Telles Telles diye millet kafayi yemis,hicbirimizde tek bir macini izlemedik,bende isterim genc ve yetenekli futbolcuyu ama alinmazsada baskanimin cani sagolsun,adam almaya ugrasiyor zaten,cok almak istersede alir zaten

olur mu ya bakkaldan çiköleta alıyoruzya hemen olması lazım. teminat, banka işlemleri, oyuncuyu, menejeri, kulübü ikna etmek için uğraşmayalım peşin herkese dağıtalım paraları gelsinler hemen

Bu Suudi Arabistanli tercüman kim yahu? Kasinip duruyor durmadan?

Bu ne saçma toplantı

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

en başta mod olan şahıs(kendisini hiç sevmem trtsporda o çıkınca kanal değiştiririm.) dedi ilk başt kısa sorular sorun diye daha ilk soruda 5 dklık video ile soru sordu la adam ahahaha :D

dalga geçiyordum ama şu basın toplantısından sonra istifayı ciddi ciddi düşünürüm yeminle... bu nedir yaaaa....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt