Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler tamam adami hic izlemedikde oyle ahim sahim adam degilmis okudugumuz kadariyla ayrica mutlu yetenek olsa bize kalmaz diye dusuyorum kazik yiyor gibiyiz ama hayirlisi

brumada bize kalmazdı ona göre? abi ön yargıya gerek yok gelsin oynasın formanın hakkını veremezse parasını ozaman tartışalım genç oyuncu almak herzaman zordur

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel futbolcularımızdan Engin Baytar'ın Çaykur Rizespor'a 2013-2014 2. yarısı için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Beyler tamam adami hic izlemedikde oyle ahim sahim adam degilmis okudugumuz kadariyla ayrica multi yetenek olsa bize kalmaz diye dusuyorum kazik yiyor gibiyiz ama hayirlisi

renktaş her transfer bir kumardır bunu unutma alırısn umutu seneye selçugu keser anlamazsın alırsın tellesi seneye rizeye kiralanır anlayamayız ama piyasaya göre yılın en iyi bekini alıyorsan bu fiyat bence normal

@Efe Karayel Tesekkur ederim yasima duydugun saygidan oturu.Elbette beni de elestirebilirsin yasca buyuk de olsam.Kimse elestirilmez degil.Ayrica ben dusuncende sana da hak veriyorum.Ben de belki aynisini dusunurdum senin yerinde olsaydim

Ama gel gor ki

Ne yazikki soyledigimden daha fazla soyleyemem..

Bu kulup senelerce bunun acisini cok cekti.

Nice oyuncular gunler oncesinden medyaya sızdırıldı.Ve baska kulupler devreye girdi.

Ya alicagindan daha fazla odeyip alabildik ya da alamadik.

Boyle sitelerin bir fiil medya tarafindan takip edildigini dusunmeniz lazim

Artik isler eskisi gibi yurumuyor.

Heyecaninizi anliyorum

Kafadan atmadigimi birkac gune gorucekler insallah.O zaman da anlarlar haksizlik yaptiklarini..

Benim kimseyi inandirmak gibi bir niyetim yok.Umut vermek gibi bi niyetim de.

Oldukca makul sekilde cevaplar veriyorum arkadaslar.

Lutfen birbirimizi kirici sozler,yakistirmalar kullanmayalim

Sonra pisman oluruz.Gerek yok birbirimizi kirmaya.

Bak Tonguç abi, abi diyorum yaşınızdan dolayı. Abi zaten bir kaç güne transfer yapılacak bunu bilmek için profesör olmaya gerek yok. Transferin olması sizin kafadan atmadığınızı ispatlamaz ki. Hayır herkes gizemi seviyor eyvallah anladım ama kafadan atmadığınızı anlamamız için birşeyler vermiş olmanız lazım ki açıklanan transferle kıyaslayabilelim. Örn veriyorum yaşını söyleyebilirsin, örn veriyorum şu ülkeden şu mevkiden dersin. Ya da hiçbirşey demezsin sadece isminin baş harfini verirsin biz de bir kıyaslama yaparız.

Ama sen ısrarla aynı şeyi söyleyemeye devam ediyosun.

Burdaki yazılananların transferi zorlaştırdığı konusuna gelince, Galatasaray Di Maria'nın transferi ile uğraşıyorlar arkadaşlar. Bilginize

Bakalım medyaya düşecekmi yarın...

Yonetim bu forumu okuduktan sonra Telles'i transfer etmeye karar verdi galiba. Cok yogun elestirdik :D

Neyse, henuz kesin bisey yok. Sevinmek icin daha erken :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt