- 9 Ocak 2014
- 33.055
- 9.407
- 1.538
baksana diğer sayfalara herkes telles arap saçına döndü diyor kafanmı iyi senin .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Riera varken sol bek almak cok gereksiz . Riera resmen ben futbolcuyum diye bagiriyor
Yabanci siniri olmasa da Sneijderin yanina Taarabt alsak
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk
Riera en fazla ben futbolcuyum diye anırır. Bi halt olmaz ondan. 90 dakika boyunca anca ikeriye 2 tane top atmaktan başka bir işe yaramıyor. Gerçi her zaman olduğu gibi bunda da "ss" kuralı burada da kendini belli ediyor.
Riera en fazla ben futbolcuyum diye anırır. Bi halt olmaz ondan. 90 dakika boyunca anca ikeriye 2 tane top atmaktan başka bir işe yaramıyor. Gerçi her zaman olduğu gibi bunda da "ss" kuralı burada da kendini belli ediyor.
Son 2 senedir forum hayvanat bahçesine döndü.Eskiden mantıklık adamlar olurdu.Şimdi herkes sidik yarıştırıp ego tatmin ediyor.
Transferi icin görüsmelerde bulundugumuz Koray Günter hakkinda nacizane bi kac not:
- Schmelzer ve Nuri Sahin´in yetistigi, özel 11 kisilik bir akademi ögrencisi.
- Okul ve futbol yasantisi Dortmund tarafindan planlanan, 11 kisiyle özel bir evde ailesinden uzak yasayan bir genc.
- Türkcesi zayiftir, milli takim tercihini Almanya´dan yana kullanacagini belirtmistir.
- Akademi hocalari tarafindan profesyonel olmaya en yakin futbolcunun kendisi oldugu belirtilmistir.
- Son dönemde Dortmund kadrosunun seviyesine ulasamamis, A takim kadrosunda düsünülmemistir.
- Kendisini Alman kültürüne daha yakin hisseden asimile olmus bir arkadasimizdir
[media]https://www.youtube.com/watch?v=ZQ0Bk3Ii2b8[/media]
Beğenmiyor olabilirsin ama hakaret niye ediyorsun?
en iyisi gece girmek foruma çocuklar uyuduktan sonra
Hakaret değil gerçekler.
Uzatmayacağım da "anırmak" gerçek anlamda kullanılmış olamaz.