Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bunlar ne bicim adam? Futbolcu dedigin 11'e girme sansi olmadigi yerde durmak istemez. Kiralansin satilsin da oynasin ister. Oynamadan alacaklari paranin ne faydasi var eninde sonunda kontrati bittiginde yillardir forma giymemisse? Ondan sonra kim ister onu? Hadi adam 35 olur zaten emekli olmayi kafaya koymustur ama bu Amrabat boyle de degil, nedir bunun zoru?

selamunaleyküm, yeni laptopumla ilk girisimi yapiyorum, hayirli transferlere vesile olur ins. :encouragement:

Telles'i ŞL'de oynayamayacak futbolcular için bekletiyorlarsa bildiğin saçmalık

Bdsc-jIIYAAJsD-.jpg

Telles'i falan açıklamıyoruz tamam da yerlileri niye açıklamıyoruz hala? Ki bizim de öncelikli ihtiyacımız yerli transferlerdi güya. Ama tek transferi bitirdik o da yabancı. Ki ona da lisans çıkartamıyoruz şu an itibariyle.

Beyler bana az önce bir bilgi geldi...Yönetim Coentrao icin görüsüyor...Kiralik + Satin alma opsiyonu icin..

Bence cok cok zor bir transfer ama imkansiz degil,hadi bakalim.

Telles'i falan açıklamıyoruz tamam da yerlileri niye açıklamıyoruz hala? Ki bizim de öncelikli ihtiyacımız yerli transferlerdi güya. Ama tek transferi bitirdik o da yabancı. Ki ona da lisans çıkartamıyoruz şu an itibariyle.

Dany gitmiyor.

Riera gitmiyor

Amrabat-aşkım diyor gitmiyor.

Bu gidişle Bruma'yı kiralamaya çalışacaklar onda da taraftar isyan eder, sanırım hajrovic'i kiralarız bu giidşle.

Bu kadar plansızlık olmaz.

Coentrao icin 2 yabanci göndermemiz lazim. Dany ve Amrabati bir türlü gönderemedik, görüyorsunuz.

Bende cok isterim ama gelmeyecek o adam.

Dany gitmiyor.

Riera gitmiyor

Amrabat-aşkım diyor gitmiyor.

Bu gidişle Bruma'yı kiralamaya çalışacaklar onda da taraftar isyan eder, sanırım hajrovic'i kiralarız bu giidşle.

Bu kadar plansızlık olmaz.

Valla bu kadar isim dolaşıyor, Salih olsun, Umut olsun, Veysel ve Tarık olsun, hiçbirinde mi kesin anlaşma sağlayamıyoruz anlamadım ki. Bari Türkiye Kupası'na yetişseler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt