Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar almanyada yasiyorum.

Istanbula yerlesmeyi düsünüyorum temelli. Sizlerden fikir alabilirmiyim?

Burda alacagim maas en fazla 1600-1700 Euro ayda. Istanbulu cok seviyorum ve buradan bunaldim artik.

Istanbulda ortalama gelir nekadar? Ve bi aileyi gecindirmek icin nekadar maas gerekiyor en az? Kira, dogalgaz elektrik vs faturalari nekadar ayda?

Bi danisiym dedim renktaslarima...

Burda alacagim maas en fazla 1600-1700 Euro ayda. Istanbulu cok seviyorum ve buradan bunaldim artik.

Istanbulda ortalama gelir nekadar? Ve bi aileyi gecindirmek icin nekadar maas gerekiyor en az? Kira, dogalgaz elektrik vs faturalari nekadar ayda?

Meslek nedir ?

Radyo bölümüne gelsene kardesim,orda insanlar sana yardimci olur..hemde radyo dinlemis olursun...

Minimum 350-400 euro giderin olur tek başına oda hiç bir şey yapmazsan Lüks bir yaşamdan bahsetmiyorum

Şöyle söyleyeyim.

Benim İstanbul'da çalıştığım firma Philips v.s gibi sanayi tipi TV ve Projeksiyon ürünlerinin bayisiydi. Burada çalışan pazarlamacılar maaş+prim usülü çalışıyorlardı ve aylık ortalama 40-50 bin tl lik satışlarından % olarak pay alıyorlardı. Tam emin değilim ama %8 veya %10 olması lazım. Satışlarını genelde kullanıcıya(Ev v.s değil) değil de firmalara yapıyorlardı. Bildiğim ve konuştuğum kadarıyla aylık ortalamaları 5000 5500'den aşağı düşmüyordu ve yurt dışı satışları olduğu dönemlerde ikiye katlıyorlardı.

Demem o ki pazarlama işinde güzel para vardır ancak iş alanını iyi seçip kendinize güvenmeniz gerekir zira İstanbul'da herkes pazarlamacı :D

İstanbul'da yaşam konusunda da edindiğim fikirleri söyleyeyim.

Ev kiraları düzgün bir yerde orturmasan bile oturabilecek evler 550-600'den aşağı olmayacaktır.Tabii ki burada oturduğunuz yerde önemli, Beşiktaş, Kadıköy(Cadde civarı) gibi yerlerde oturmak isterseniz 1000-1500 civarlarına çıkmanız lazım ki bu fiyatlara ortalama bir evi bile zor bulursunuz. Ha derseniz ki ben Bağcılar'da yaşarım :D o ayrı.

Ayrıca hayat diğer şehirlere göre daha zor ve paranın nereye gittiği anlaşılmıyor. Eğer eğlence hayatına düşkünseniz size 5000 5500 tl bile az gelecektir.

Ortalama gelir konusuda şöyle ki

Normalde diğer şehirlerde asgari ücret 850-900 tl civarı ancak İstanbul'da bu ücretle ciklet alındığı için başlangıç fiyatları mesleğe göre değişiyor. Misal internette iş ilanlarına bakarsanız (vasıfsız eleman arayanlarda bile) genelde 1200-1350 civarı birşey ile başlıyorsunuz.

Eh İstanbul'u bende çok seviyorum ama 1 senedir ayrı kaldık. Önümüzde ki maçlar bakacaz artık.

Çok uzattım kusura bakma.

Şöyle söyleyeyim.

Benim İstanbul'da çalıştığım firma Philips v.s gibi sanayi tipi TV ve Projeksiyon ürünlerinin bayisiydi. Burada çalışan pazarlamacılar maaş+prim usülü çalışıyorlardı ve aylık ortalama 40-50 bin tl lik satışlarından % olarak pay alıyorlardı. Tam emin değilim ama %8 veya %10 olması lazım. Satışlarını genelde kullanıcıya(Ev v.s değil) değil de firmalara yapıyorlardı. Bildiğim ve konuştuğum kadarıyla aylık ortalamaları 5000 5500'den aşağı düşmüyordu ve yurt dışı satışları olduğu dönemlerde ikiye katlıyorlardı.

Demem o ki pazarlama işinde güzel para vardır ancak iş alanını iyi seçip kendinize güvenmeniz gerekir zira İstanbul'da herkes pazarlamacı :D

İstanbul'da yaşam konusunda da edindiğim fikirleri söyleyeyim.

Ev kiraları düzgün bir yerde orturmasan bile oturabilecek evler 550-600'den aşağı olmayacaktır.Tabii ki burada oturduğunuz yerde önemli, Beşiktaş, Kadıköy(Cadde civarı) gibi yerlerde oturmak isterseniz 1000-1500 civarlarına çıkmanız lazım ki bu fiyatlara ortalama bir evi bile zor bulursunuz. Ha derseniz ki ben Bağcılar'da yaşarım :D o ayrı.

Ayrıca hayat diğer şehirlere göre daha zor ve paranın nereye gittiği anlaşılmıyor. Eğer eğlence hayatına düşkünseniz size 5000 5500 tl bile az gelecektir.

Ortalama gelir konusuda şöyle ki

Normalde diğer şehirlerde asgari ücret 850-900 tl civarı ancak İstanbul'da bu ücretle ciklet alındığı için başlangıç fiyatları mesleğe göre değişiyor. Misal internette iş ilanlarına bakarsanız (vasıfsız eleman arayanlarda bile) genelde 1200-1350 civarı birşey ile başlıyorsunuz.

Eh İstanbul'u bende çok seviyorum ama 1 senedir ayrı kaldık. Önümüzde ki maçlar bakacaz artık.

Çok uzattım kusura bakma.

Abi o nasıl mağaza 5500 maaş alıyorlar ya :D 10 kişi 55 000, Mağaza gelirlerini merak ettim :D

Abi o nasıl mağaza 5500 maaş alıyorlar ya :D 10 kişi 55 000, Mağaza gelirlerini merak ettim :D

Sana aylık cirolarınıda söyleyim o zaman :D bak nasıl uçukluyor :D

15-20 milyon liranın vergisini ödüyorlardı yıllık :D Adamların ne kadar satış ve montaj yaptıklarını sen hesapla. 10 değil ama 6 kişi vardı pazarlamacıları. Tabi montaj v.s derken 50'ye yakın adam çalıştırıyorlardı.

Ancak bu söylediğim adamlar Türkiye distribütörleri. Yani küçük bayiler de bu adamlardan ürün satın alıyorlar.

Astel Elektronik: Profesyonellerin Tercih Ettiği Projeksiyon Cihazları | https://asteltr.com Sitelerinden ürün listelerine bakabilirsin.

Almanca dili biliyorum ingilizce biliyorum az cok, pazarlama ögrendim meslek diplomasi var elimde.. Istanbulda bi alman sirketinde calisamammi iyi bir paraya?

Başkan iki hafta sonra lig başlıyor Hajrovic hariç transfer yok... Neyi bekliyorsun cok merak ediyorum...

bana transfer verin gidin ibrahim toramanı alın gerekiyosa kafayı yiycem! mal verin !

BAM uclemesinde Ayhan akmana haksizlik edildigini dusunuyorum. Yetenekli bir oyuncuydu, sanssizligi diger ikisinin vasatin bile altinda yeteneksiz olmalariydi.

Ben saha içi performanslarından bahsediyorum

Sahaya şezlongmu koymuş kale direklerine hamak mı bağlatmış köşe gönderinde mangalmı yapmış ne yaptı arkadaş bu çocuk size ne yaptı.

Bir tane sarı kart yemedi be itirazdan efendi gibi topunu oynadı zamanında sırf bu yüzden futbolu bitebilirdi ama o hiç bi tekmeden çekinmeden soktu kafasını A2 takımındaki gençlere abilik etti her antremana katıldı. Elinden gelenin en iyisini yaptı.

Ayıp yaa vallahi ayıp. Kurtulun şu kıskançlığınızdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt