Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alex telles gelsin..kesinlikle olumlu bir transfer olur..

rhodolfo yu istemiyorum..chedjou dan iyi oldugu kesin ama çok çok fazlası yok..bu sınırda hiç bir ise yaramaz rhodolfo. Chedjouyla idare ederiz sene sonuna kadar. Yabancı hakkımızı orta seviye topçu icin harcamayalım. 21-22 yasinda olsa isterdim alex ve bruma gibi. zaten cl de 3 hakkimiz var. biri alex dersek 2 tane kalıyor.

sene sonunda menez'in sozleşmesi bitiyor psg'de ve çok büyük ihtimal ayrılıcak fransa dan eğer menez i alırsak yilin transferini yapariz. kanat,forvet,2. forvet oynar. bonservisi yok. iyi bir ücretle alma ihtimali var.. eger menez i alirsak, drogba ve sneijder den daha önemli işe imza atarız..ama bize yedirler mi orasını bilmiyorum. Çok talibi var.

Yerlilere gelirsek şimdilik istediğim isimler; tarık,ishak,hakan,tolgay ve stoper. Ömer bize gelmez. Koray nasıl bilmiyorum, olabilir. aalende oynayan bi cocuk var o da iyi diyolar..o da alınabilir.

@radyosporcom: Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan: Dany için Galatasaray ve oyuncuyla anlaştık. Tatil dönüşü imzayı atacak. (Radyospor)

ferdandes gibi 3. sınıf bir futbolcu ile kıyaslanamaz performansı önemli gece hayatı olmayan futbolcu mu var gelirse katkı sağlar bence.

Ben performansını kıyaslamadım ki alemciliğini gece hayatını kıyasladım.

Gece hayatı olmayan oyuncu yok evet. Ama klimsede fernandes gibi haftada bir kavga etmiyor.

Ki balotellinin vukuatlarını dünya biliyor. Kimse zaptedememiş bizim gibi 3.sınıf bir ligde mi zaptolacak ?..

Adamın yeteneğine topçuluguna tek kelime laf etmem.

Adamlığınıda duyuyoruz maaşının bir bölümünü yoksul çocuklara harcıyormus ülkesindeki helal olsun.

Ama çok asabi hırçın ingilterede bile dizginlenmeyen adamı burda durduramazsın.

Ayrıca fernandes dediğin adam 3.sınıf topçuysa türkiyedeki diğer tüm topçuları amatör demek lazım.

fernandes türkiyede son yılda dikiş tutmamış kendini kaybetmiş olabilir ama klasını tartışamazsın.

Rhodolfo tam Eskişehir'li Diego Angelo'nun azıcık hızlanmış hali değil mi

-----------muslera-------------

tarık---semih----transfer--a.telles

-------selçuk--melo------------

bruma------w.sneijder--hakan ç.

----------d.drogba--------------

Futbol Sokağı

Ali Ece : " Galatasaray cok akıllı bir kulüp , gecen sene kalite getirdiler takima , bu sene Gençlere yatırım yapıyorlar 1-2 sene içinde Galatasaray Sampiyonlar Ligi Finali oynayabilir."

amrabat ve dany hakkında düşüncelerin nedir?

ikisindende ara transfer döneminde kurtulmalıyız bence..ikiside ilk11 topçusu olamaz bizim seviyemizdeki takım için. en fazla yedek olurlar ama bu yabancı kuralı varken de tribünde otururlar. boşuna paralar veriyoruz..amrabatla dany den alacağım bonservisle hakanı alırım hamburg tan.

telles hayırluı olsun

duyduguma göre iyi topçuymuş

kaynak saglam berizyadan

gremio herşeyini ona borçluymş

Jorge Nicola (Estado de São Paulo): David Luiz, Marquinhos and Oscar

Tino Marcos (TV Globo): Oscar, Dante and Ramires

Nicolas Vilas (RMC): Dante, Thiago Silva and Fernando

Rodrigo Cerqueira (Lance!): Thiago Silva, Coutinho and Dante

Tancredi Palmeri (Sky Italia): Oscar, Thiago Silva and Coutinho

Thiago Dias (Globoesporte): Thiago Silva, Hulk and Dante

Leonardo Bertozzi (ESPN): Dante, Thiago Silva and Coutinho

Alexander Goldenberg (TV2 +2): Dante, Fernandinho and Alex Teixeira

Gerd Wenzel (ESPN Brasil): Dante, Thiago Silva and David Luiz

Andy Brassel (BBC): Thiago Silva, Fernandinho and Miranda

Tim Vickery (BBC): Thiago Silva, Coutinho and Oscar[/quote]

Şuraya bakın Melo bu performansla 1 tane bile oy alamamış. Türkiye liginden kimsenin haberi yok. Bu yüzden Melo milli takımada gidemiyor. Balotelli mi gelecek buraya hemde bu yaşta :happy:

Galatasaray yönetimi ve teknik heyeti Melo, Telles, Muslera,Sneijder,Bruma ve Drogba'yı beraber oynatacak şekilde planlamalılar 2. yarıyı.

Mancini de artık Bruma'yı solda ve illa da oynatacaksa Burak'ı sold değil sağ kanatta oynatmayı düşünmeli.

Kaleci transferi haberlerinin cikmamasi çok ilginç elimizdeki çöp kalecilerle gelmez sezon sonu

Discovery cihazımdan gönderildi

şu izzetide alabirsek süper olacak süper ondan sonra arkana yaslan ve sadece izle

seneye eboue kesin gider şahsi fikrim. muslera-yabancıstoper-telles-melo-sneijder-bruma-yabancı forvet

7 yabancımız olur. bunlardan ikisi oynamayacak maçına göre bruma-yabancıstoper ikisi oynamaz sanırım. hatta muslera iyi paraya satılabilir. başkana asla kızmam böyle yaparsa. 5 yabancılı ligde kaleye yabancı koymak çok lüks kalır.

Muslera (Kaleci)

Melo (Orta Saha)

Telles (Sol Bek)

Sneijder (10 Numara)

Bruma (Kanat)

Drogba (Forvet)

Bu 6 oyuncunun seneye bizimle olacagini düsünüyorum. Iki transfer hakkimiz daha var.

Biri sag bek olur %100, cünki sampiyonlar ligi oynayabilecek bir tek gökhan gönül var, oda fenerde oynuyor.

Son yabanci ise stoper olur yüksek ihtimal. Böylece her mevkide bir yabancimiz olur.

SL Kadrosu:

Muslera

Yabanci Yabanci Yerli Yabanci

Yerli Melo Selcuk Bruma

Sneijder

Drogba

Minimum bir tane ilk 11 oynayacak yerli stoper ve kanat gerekiyor.

Ligde kesilecek yabancilara göre de ilk 11'i zorlayabilecek ciddi yerli alternatifler gerekiyor.

Forma verdigimiz zaman Sabri, Ceyhun gibi bizi terletmeyip rahat rahat bu ligde oynayabilecek adamlar olmali rotasyondakiler.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt