Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray yönetimi ve teknik heyeti Melo, Telles, Muslera,Sneijder,Bruma ve Drogba'yı beraber oynatacak şekilde planlamalılar 2. yarıyı.

Mancini de artık Bruma'yı solda ve illa da oynatacaksa Burak'ı sold değil sağ kanatta oynatmayı düşünmeli.

Böyle olur galiba

Muslera​

Telles - Semih - Zan - Tarik?

Melo - Selçuk​

Bruma - Sneijder - Burak

Drogs​

jose'yi vermez mi real :) potansiyeli yüksek ama haracanır orada.

bende birkaç duyum aldım.. balotelliyle ilgileniyormuşuz ama çok zor transferi.

bu sınır varken balotelliyle uğaşmak ne kadar mantıklı acaba.

stopere bir yerli alırsak yabancı konusunda çok ama çok rahatlarız. yönetim bu konuda bir adım atsın artık. ömer toprak olur, uğurdemirok olur, birini alsınlar

Dany, Amrabat, Riera'yı gönderip Telles'i aldıktan sonra yabancı transferi noktalayalım, sezon sonuna kadar 8 yabancıyla oynarız

Berbatov 2.5 milyon avro istemiş 2 yıllık kontrat ile.

Yeni yiliniz kutlu olsun arkadaslar,yilbasi okadar icmisimki yeni yeni mesaj yazacak duruma geldim

şaravi süper olur fm 2015 için :D

Balotelli isi dogruymus hadi bakalim gelse 100 yilin transferi olur

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Balotelli haberlerine inanmaniz bile komik. Drogba varken nereye geliyormus? Sezon sonu belki. O da zor.

CL'de oynayamıyor, ligde tribünde oturur ya da oynaması için Drogba tribüne gider, karaktersiz, her bakımdan mantıklı transfer hemen alalım.

Her transfer döneminde böyle saçma futbolcular peşinde boşa vakit harcıyoruz.

Gerçek değildir umarım çünkü gerçekse baya gereksiz hamle.

Drogba sonrası için zaten şimdi için değil. Napalim yabancı forveti şimdi.

-Tapatalk-

tribüne transfer istemiyorum taraftarın gazını almaya felan gerek yok devre arası transfer dönemi bittiğinde takımda toplam 6 yabancı kalsın yerlilere ağırlık verilsin bu dönem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt