Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balotelli 'li lig kadrosu yazıyorum :D

-------------muslera---------------

tarık-----zan-------semih------alex

------------melo--selçuk-----------

-------------sneijder---------------

burak--------------------------Roni

--------------drogba---------------

4-3-3 :D Allah melo ve selçuk'un yardımcısı olsun her maç +15km koşmaları lazım :D

Böyle daha iyi :D

Balotellinin tam mevkisi nedir? Yedek kalmayı sorun eden bir oyuncu bence Telleste geldiği için ancak sene sonu AB yasası çıkınca gelir.

Renktas benim bildigim su sekil: Ilk basta sol acik/forvet olarak bu ise basladi. Akabinde - üstün caba ve basarilari ile - santrfora kadar terfi etti :)

balo-10-16.jpg

-antremanda genç takım oyuncularına dart oku fırlattı. ‘amacım makara yapmaktı’ dedi.

-balotelli ve erkek kardeşi enock, brescia’da bulunan bir kadın cezaevi çevresinde dolaşırken yakalandı. polise bunun sebebini; “sadece merak ediyorduk” diyerek açıkladı.

-evinin banyosunda havai fişeklerle oynadı. havlu ve perdenin yanmaya başlamasının ardından evi terk etti.

-annesinin temizlik malzemesi alması için dışarı yolladığı balotelli, birkaç saat sonra bir karavan, bir trambolin ve iki scooter ile eve döndü!

-yılbaşında manchester sokaklarında noel baba kıyafeti giyerek sokaktan geçenlere para dağıttı.

-ingiltere’de bir pub’a gidip, durup dururken bardaki herkesin hesaplarını ödedi.

hem zenci hem italyan erkeği. tam bir skertmen reyiz :bid::bid:

Yiğit Gökoğlan > Kayseri Erciyes

baskan bide su oyuncuya el atsa , ama bize yedirmezler

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Swa7vJ3NXOs[/media]

Telli balo selam gotür

Sevgilimin diyarına

Üzülmesin ağlamasın

Belki gelirim yarına cimbomboma

Çok iyi isimler anılıyor bence. Yönetimin başına taş falan düşmüş olmalı ya da Tugay hazırladı listeyi.

Erkan Zengin, Tarık Çamdal, Umut Gündoğan, Bilal Kısa, Salih Dursun, Serdar Aziz, Hakan Çalhanoğlu, Alex Telles, Rhodolfo, İzzet Hajroviç, Menez..

Bunlardan 5 tanesi gelse Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali garanti diyebilirim.

Şahsi dileğim Cenk Tosun veya Muhammed Demir'in de alınması ama şu sıralar pek adı geçmiyor.

Balotelli'nin yeteneğine laf etmem lakin böyle bir bombayı takıma almak bence mantıksız..

Bizi küçümseyecek ve laçka hareketlerde bulunacak buna adım gibi eminim..

Milan taraftarı olduğunu İnter'de oynarken söyleyecek kadar manyak bu adam..

Milan'a transfer olmuş bırakın orda oynasın..

Balotelli şu transfer döneminde alamayız. Hayal falan kurmayın.

O değil Rhadolfa,Serdar Aziz,Tarık Çamdal rezil bir transfer dönemi geçiriyoruz.

Yahu deliricem.

Rhodolfo'yu(Rhadolfa değil) hayatında iki kere net olarak izledin mi? Lucescu bu adamı transfer edip ertesi sezon 30 milyona okutsa, Luce'nin Brezilya'da scout ekibi var oluyor. Soruyorum, Mancini'nin Brezilya'da bir scout ekibinin olmadığı ne malum? Maicon'u 4 milyon gibi cüzi bir paraya Fransa'dan Inter'e getiren Mancini değil miydi? Az biraz güvenin. Mancini işin kolayına kaçıp lig'den Azofeifa'yı transfer ettirmiyor sonuçta. Üstelik direk katkı alacağı stoper havuzu bir hayli dar. Iyiler zaten Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor veya oynamış isimler.

Onu geçtim, Tarık Çamdal gibi en elzem mevkide bu sezonun en süpriz çıkışına imza atmış yerli futbolcusuna mevcut kontenjan şartlarında burun kıvırmak birebir futbola ihanettir.

Çok iyi isimler anılıyor bence. Yönetimin başına taş falan düşmüş olmalı ya da Tugay hazırladı listeyi.

Erkan Zengin, Tarık Çamdal, Umut Gündoğan, Bilal Kısa, Salih Dursun, Serdar Aziz, Hakan Çalhanoğlu, Alex Telles, Rhodolfo, İzzet Hajroviç, Menez..

Bunlardan 5 tanesi gelse Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali garanti diyebilirim.

Şahsi dileğim Cenk Tosun veya Muhammed Demir'in de alınması ama şu sıralar pek adı geçmiyor.

Renktaş ironi yapıyorsun değil mi?

Alex Telles'i Chelsea de istiyordur...ama Avrupa pasaport problemi cikmiz...tam detaylarini bilmiyorum.

cok merakliyim Telles "nasil cikacak" , nasil bi performans gösterecek...

Alex Telles'i Chelsea de istiyordur...ama Avrupa pasaport problemi cikmiz...tam detaylarini bilmiyorum.

cok merakliyim Telles "nasil cikacak" , nasil bi performans gösterecek...

ilk bir iki hafta müthiş hızlı süper çalım atıyor diye övgüler yağdırılırken birkaç hafta sonra form düşüklüğünde telleş ibareleri görürüz.sonrası artık allah kerim..

Balo için ciddi bir girişim varsa, aslında Menez için de şartları zorlasalar süper olur. Menez şu durumda bize daha çok lazım.

Menez + yerli oyuncuları aldık mı 4.yıldızı takmak hiç de zor olmaz.

Su anda 4 ust duzey yabancimiz var, Muslera, Melo, Sneijder, Drogba.

Bruma gelecek vaadeden yabancimiz.

Iyi yabancilarimiz da Eboue, Riera ve Chedjou.

Dany ve Amrabat da vasat yabancilarimiz.

Bu yabanci kuraliyla bence artik ust duzey yabanci sayimiz 6 olmali, 2 tane de iyi yabancimiz olmali.

Devre arasi Dany ve Amrabat gitmeli.

Sezon sonunda da Riera ve Eboue.

Drogba da gidecekmis gibi gorunuyor sanki.

Devre arasi Telles gelecek dersek, bir de ust duzey kanat, sezon sonu da ust duzey sagbek, Drogba'nin yerine ust duzey bir golcu, Balotelli neden olmasin.

2. Devre yabancilar:

Muslera, Eboue, Chedjou, Telles, Riera, Melo, Bruma, Sneijder, Kanat, Drogba

Yeni sezon:

Muslera, Sagbek, Chedjou, Telles, Melo, Bruma, Sneijder, Kanat, Golcu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt