Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birakin su Balo sacmaligini, gercek dunyaya geri donun ;)

-------------Muslera----------

Salih-----semih----gokhan--telles

-----------melo-----selçuk------

--------------sneijder-----------

İzzet------------------------bruma

-------------DROGBA-----------

İzzet turk olursa, lige guzel olur bence bu kadro

Ya da bruma yerine Hakan Ç.

30. dakikada Salih çıkar Sabri girer.

neyse ben film bakim en iyisi, burada suanda birsey yok

Fenev'den almak istedigim oyuncular:

- Alper

- Salih

- Gökhan Gönül

Alex Telles hayırlı olsun diyebiliriz artık.Sırada Hajrovic ve Rhodolfo var sanırım.

Muslera

Sabri Semih Gökhan Telles

Bruma Melo
Selcuk Sneijder

Drogba
Burak

Eboue ve Chedjou'ya yer yok. Ikiside pek fark etmiyor.

Eboue'de Sabri kadar oynuyor, Semih-Gökhan'la Chedjou arasinda da cok fark yok.​

balotelli sabriyi 2 gunde dover lol yapmayin arkadaslar balotelli turkiyeye mi gelecek

alex telles-hajrovic-hakan çalhan-ömer toprak-erkan zengin-tarık çamdal-ishak transferlerini bekliyorum

bu adamlara 30 milyon koyucaksın sonra 10 sene bu adamların yerine transfer yapmıcaksın gencecik bir nesil(erkan dışında)

-------------------------------------Fernando Muslera---------------------------------------------------

E.Eboue-----------------Semih Kaya-----------Aurelien Chedjou------------Alex Telles---------

---------------------------Felipe Melo---Selçuk İnan----------------------------------------------------

A.Bruma-----------------------------Sneijder----------------------------------Burak Yılmaz-----------

----------------------------------------Drogba--------------------------------------------------------------

CL Kadrosu böyle olacaktır.

Diğer transferler salih dursun,ishak ve serdar aziz olur onlarda ligde oynatılır.

Sol bek disinda hicbir yabanci transferi mantikli görünmüyor. Dany-Amrabat ve Riera bir sekilde gönderilir, Telles gelir oldu sana 8.

Eboue ve Chedjou'ya yer yok. Yapilabilecek en rezil hamle gidip yabanci stoper almak olur.

alex telles-hajrovic-hakan çalhan-ömer toprak-erkan zengin-tarık çamdal-ishak transferlerini bekliyorum

bu adamlara 30 milyon koyucaksın sonra 10 sene bu adamların yerine transfer yapmıcaksın gencecik bir nesil(erkan dışında)

Onu yapmak için yeteneklere sans veren TD lazim.

Mancini böyle uzun vadeli proje'ye katilacagini sanmiyorum. Hem lig'de ilk 5-10 senelerde pek basarili olamayiz.

Düsünce iyi, ama 2-3 yenetekle baslayip her sene daha çok yetenekle oynasak daha iyi olur bence.

Sol bek disinda hicbir yabanci transferi mantikli görünmüyor. Dany-Amrabat ve Riera bir sekilde gönderilir, Telles gelir oldu sana 8.

Eboue ve Chedjou'ya yer yok. Yapilabilecek en rezil hamle gidip yabanci stoper almak olur.

Melo ve Selçuk'a alternatif lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt