Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini mi istiyor ya ada basın mı sallıyor bilmem ama adı geçen isimlerin çoğu solak Silva tarzı hızlı oynayan bir adam arıyor gibi

Almamız gereken oyuncular münkünse yerli olsun, şayet bu transfer dönemini de yerli oyuncu almadan geçiştirirsek işimiz çok zor olur.

Cenk Tosun icin sezon sonu 4 büyükler arasinda büyük kavga cikacak. Su adama önümüzdeki sezon icin bir an önce imza attirsalar ya. Adamin sözlesmesi bitiyor!

Sezon sonu Drogba yerine Balotelli gelirse çok makbule geçer. Devre arası için ise Alex'in iyi çıkmasını umut edip 1-2 yerli oyuncu bulabilmek dışında bir şey yapamayacağımız kesin gibi.

Sene sonu ise

Eboue

Chedjou

Balta

Engin-şimdi de olabilir

Ceyhun-şimdi de olabilir

Ufuk

Eray

Amrabat-şimdi gider

Riera-sene sonu beklenmeli kesinlikle

Aykut-şimdi gitsin

gibi adamların yerine

Micah Richards (M.City)

Dede(Cruzeiro), Pepe (R.Madrid), Mexes (Milan), Agger (Liverpool), David Luiz (Chelsea)

Mario Balotelli (AC Milan)

tarzı 2-3 isim kadroya katılıp takımın kadrosu oturtulmalı.

Çok sevsem de eğer Onur ile anlaşabilirsek Muslera satılarak-25 Milyon Euro civarı bir teklif olursa, yerine 12 Milyon Euro fesih bedeli ile Onur alınıp hem yabancı kontenjanı rahatlatılıp hem fazla güç kaybetmeden bu mevki için, hem de ekonomik bir rahatlama sağlanabilir yabancı sınırı saçmalığı değişmezse.

Sınır kalkmazsa

------------------------Onur Kıvrak----------------------------

--Micah Richards----Semih---------Dede*------Alex Telles*------

------------Melo----------------------Selçuk--------------------

--Bruma---------------Sneijder----------------Balotelli------------

-----------------------Burak Yılmaz--------------------------------

7 yabancı oluyor gerçi yine.

Açmazlar

_Muslera gitsin istemiyorum

_Çok para lazım bunlara

_Alex alınacak gibi iyi çıkmazsa yine Balta mı oynayacak korkusu

_Dede yerine zor olan alternatifleri alınabilir .Ama Mexes dışında alternatifler maliyeti daha da katlar. Ve çok da zor ihtimaller.

Aga sen hic yorulmuyor musun bu kadar yazmaktan? Her gun buna benzer upuzun bir projen var :D

Cenk Tosun icin sezon sonu 4 büyükler arasinda büyük kavga cikacak. Su adama önümüzdeki sezon icin bir an önce imza attirsalar ya. Adamin sözlesmesi bitiyor!

Tosun bize karsı gönülsüz,Bjk'de oynamak istiyormus,gecen bir menejer acıklamıstı,zaten 3 sene önce teklif yaptıgımızda Antep'e gitmisti mal.

Tosun bize karsı gönülsüz,Bjk'de oynamak istiyormus,gecen bir menejer acıklamıstı,zaten 3 sene önce teklif yaptıgımızda Antep'e gitmisti mal.

Öyle mi. Hakan Balta ile cok takiliyorlar, belki bize gelmek istiyor olabilir diye düsünmüstüm. O zaman bize gelmemesi kendisi acisindan en dogru hamleydi: 1. bizim takim berbatti, 2. yedek oturacakti. 8jk'da cürür gider bence.

astori olmadığından bolognalı sorenseni alıcaz sanırım

Forveti yerli yapmak bence saçma, şu an yerli 1 tane iyi golcü var o da bizde. Tosun dahil diğer bütün yerliler anca yedek kulübesine alternatif olur.

Galatasaray'ın forveti her zaman yabancı, kaliteli bir forvet olmalı. Drogba'dan sonra bu çıtayı düşürmeyiz umarım.

Öyle mi. Hakan Balta ile cok takiliyorlar, belki bize gelmek istiyor olabilir diye düsünmüstüm. O zaman bize gelmemesi kendisi acisindan en dogru hamleydi: 1. bizim takim berbatti, 2. yedek oturacakti. 8jk'da cürür gider bence.

İyi topcu ama beyinsiz oldugunu düsünüyorum,Muhammet cok sık sakatlanmazsa istedigim tek yerli golcü ama 92'li cocuk sürekli sakatlanıyor,üstelik sakatlıktan dönüsü cok zaman alıyor,sanırım kronik bir durumu var,yazık.

Hayırlı nöbetler renktaşlar. Transfer dönemi resmen başladı mı?

------------------muslera----------------

---eboue--------semih------ömer-------alex

--------------melo--------selçuk-----------

---izzet(yerli:)-------------------------sneijder

-----------burak-------drogba--------------

Aga sen hic yorulmuyor musun bu kadar yazmaktan? Her gun buna benzer upuzun bir projen var :D

Yorulmuyorum sanıyordum, sürekli makale okuyup, ödevler yapınca sayfalarca alışkanlık oldu, ama yoruluyorum işte baş ağrısı yaptı , mavi ekran verdik, gittik doktora, MR istedi doktor 15 dakika tünele sokacaklardı giremedim ya la :(.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt