Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ronaldinhoyu al bize Ünal Başkannn

Bir takıma Roni-Drogba-Sneijder fazla gelebilir. Belki muhteşem birşey olabilir ama ters tepki yaratma olasılığı yüksek.

Roni'yi GS forması altında görmek istedim ama doğru zaman şimdi değil. Biz yine gençlere yönelelim ve Sneijder'i ne olursa olsun takımda tutalım.

Bana deseler ki Ronaldinho mu gelsin yoksa wilfried bony mi diye hiç düşünmeden bony derim.

veya doumbia falan da olur.

Bony hayvani bi eleman,Swensea'de son City macını izledim,yardıra yardıra gidiyor,88'li eleman,Bursa istiyordu bir ara Hollanda Ligi'nde bir takıma gitmişti,Swensea küçük geliyor ona,Drogba'dan sonra alsak müthis olur,zor ama imkanları zorlamak lazım.

Ronaldinho diyoruz adamlar yerli stoper derdinde

allahim-sana-geliyorum_265642.jpg

23 yaşında Balotelli'yi almak daha mantıklı.

Ronaldinho'yu alma durumumuz olursa, muhakkak ki Beşiktaş'tan istediği ücretten daha az bir ücrete razı olacaktır bizde oynamak için. Her şeyden önce Şampiyonlar Ligi faktörü var. Marka değerleri arasındaki farkı katmıyorum bile. Ama alırız, almayız orasını bilemem.

Ronaldinho denildiğinde "işe yaramaz" demek biraz saçmalık olur. Ronaldinho sonuçta... Barcelona'da oynadığı oyunun %25 ini oynasa bile yeter. Amrabat'larla Emre Çolak'larla kanat yürütmeye çalıştık ne zamandır.

Uçuk olmayan bir yıllık ücretle 1+1 yıllık sözleşme yapılabilir bence kendisiyle.

Ronaldinho'nun vereceği katkı Elano'nun vereceği katkıdan öteye gitmez Drogba ile karıştırmayalım adamı

yav aslında alak ronaldinhoyu lan..sola çekeriz.bruma da sağ kanatta oynar.chelseanin canını okuruz.ligde yarısı yerli olur kadronun..tarık,tolgay ali oynar.idare ederler.

Hemen Ş.L kadrosu.

Muslera - Eboue - Chedjou - Semih - A.Telles - Melo - Selçuk - Sneijder - Ronaldinho - Bruma - Drogba

Eleriz mavileri.

Başkan cebinden verecek parasini transferlerin mali kongre öncesi acik vermemek için o yüzden gerçekçi olmak lazim.

Discovery cihazımdan gönderildi

Bony hayvani bi eleman,Swensea'de son City macını izledim,yardıra yardıra gidiyor,88'li eleman,Bursa istiyordu bir ara Hollanda Ligi'nde bir takıma gitmişti,Swensea küçük geliyor ona,Drogba'dan sonra alsak müthis olur,zor ama imkanları zorlamak lazım.

O her maç öyle.

ve ingiltere gibi zor bi ligde o hareketleri yapıyor.

onu da atlamamak gerekir.

Bu arkadas Es Tv spor muhabiri,Erkan Zengin ile ciddi ilgilendigimizi söylüyor.Bu iş olacak gibi.

Ahmet Deniz Canoruç ‏@Cannoruc10 dk

Galatasaray, Erkan Zengin için ciddi şekilde ilgileniyor. Teklif yapıldı kararı Eskişehirspor yönetimi verecek. Teklif oldukça cazip >>

Ahmet Deniz Canoruç ‏@Cannoruc8 dk

Ayrıca Erkan Zengin'in menajeri dün Galatasaray kulübü ile görüşmek için Türkiye'ye geldi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt