Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isteğimizi alabiliyorsak lucas gelsin√

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arkadas Es Tv spor muhabiri,Erkan Zengin ile ciddi ilgilendigimizi söylüyor.Bu iş olacak gibi.

Ahmet Deniz Canoruç ‏@Cannoruc10 dk

Galatasaray, Erkan Zengin için ciddi şekilde ilgileniyor. Teklif yapıldı kararı Eskişehirspor yönetimi verecek. Teklif oldukça cazip >>

Ahmet Deniz Canoruç ‏@Cannoruc8 dk

Ayrıca Erkan Zengin'in menajeri dün Galatasaray kulübü ile görüşmek için Türkiye'ye geldi...

İşte Ronaldinho hayali kurarken muhtemelen çakma bile olsa bu haberi görünce böyle bi kötü oldum bişeyler oluyor bana :confused:

Ya bi düsünün..

Teknik Direktörümüz Roberto Mancini...

Bizim takimda Muslera, Melo, Selcuk, Sneijder, Ronaldinho, Drogba...

Stat Türk Telekom Arena...

52.000 taraftar hunharca tezahürat yapiyor...

Rakip Chelsea FC...

Adamlarin psikolojisini bir düsünün...

Tir tir dizleri titrer adamlarin...

Roni bir ara pas, Drogba bir sut ve GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Bu arkadas Es Tv spor muhabiri,Erkan Zengin ile ciddi ilgilendigimizi söylüyor.Bu iş olacak gibi.

Ahmet Deniz Canoruç ‏@Cannoruc10 dk

Galatasaray, Erkan Zengin için ciddi şekilde ilgileniyor. Teklif yapıldı kararı Eskişehirspor yönetimi verecek. Teklif oldukça cazip >>

Ahmet Deniz Canoruç ‏@Cannoruc8 dk

Ayrıca Erkan Zengin'in menajeri dün Galatasaray kulübü ile görüşmek için Türkiye'ye geldi...

Bize kapıyı 10 milyon örodan açarlar

Futbolice de Erkan diyor,o kız Es es'li topcularla baya muhabbet icinde,Erkan yakında transfer olur.

transfer döneminin güzelliği bu.hayal kurmak serbest ama GS olduğu için tuttuğumuz takım..balotelliyi,ronaldinhoyu ikna etmek,almak zor değil.:)

Hemen Ş.L kadrosu.

Muslera - Eboue - Chedjou - Semih - A.Telles - Melo - Selçuk - Sneijder - Ronaldinho - Bruma - Drogba

Eleriz mavileri.

85386_cilek_resmicilek_resimleri_5.jpg

Ronaldinho besiktas'a gitse ligi alt ust eder. Adamlar zaten ofansif oynuyorlar. Orta sahada onun tecrubesi yeter. Adam gecer oldurucu bir pas atar rakip biter. Yasina falan bakmayin. Gidecegi ortama bakacaksin.

Olabilir,takasta topcu verebiliriz,veya Erman ve Necati'den borcları var,onlara sayabiliriz,ayrıca Tarık olayında pustluk yapan takım bize nasıl Erkan'ı verir anlamıs degilim.

Ikisini paket yapip bir orta yolunu bulurlar bence. RM Erkan ve Tarigi cok istiyormus diye okudum her yerde.

Olabilir,takasta topcu verebiliriz,veya Erman ve Necati'den borcları var,onlara sayabiliriz,ayrıca Tarık olayında pustluk yapan takım bize nasıl Erkan'ı verir anlamıs degilim.

Eskişehir'den kız bile almayalım birader inanılmaz nefret ediyorum dümbüklerden.

erkan zengin kim yahu.gelmesin kalsın.engin baytarın tekniği ona 10 basar.

bi araba para verecekler küçük takımın orta karar topçusuna.saçmalık.

ona vereceğiniz paranın üstüne biraz daha koyun hakanı alın.

gelmesin erkan falan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt