Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olabilir,takasta topcu verebiliriz,veya Erman ve Necati'den borcları var,onlara sayabiliriz,ayrıca Tarık olayında pustluk yapan takım bize nasıl Erkan'ı verir anlamıs degilim.

3-4 milyona bırakacaklarını sanmam anca 4m + Ceyhun yada Yekta gibi teklife evet derler

Ikisini paket yapip bir orta yolunu bulurlar bence. RM Erkan ve Tarigi cok istiyormus diye okudum her yerde.

Valla iyi olur,lazım yerli topcu,Es es'i günahım kdar sevmem ama adamlar topcu buluyor bizde kapılarına gidiyoruz,Tarık-Erkan devre arası icin cok iyi hamleler olur.

balotelli-mancini.jpg
baba,oğul

Aslında r10 hamlesi mantıklı olur.

Kanatta çok oynadı. Ki yürüyerek bile geçer burdaki adamları.

-----Melo---Selçuk------

Bruma---Sneijder---R10

--------Drogba---------

Chelsea get out.

Ronaldinho'yu alsınlar.Büyük maçlar büyük topçularla kazanılır.1 yıldız şansı biraz daha arttırır.

Yaşı geçin,paf takıma adam seçmiyoruz burada.Chelsea'ye deplasmanda hattrick yapıp,ceza yayından belden mükemmel bir vuruşla turu getiren adamdır kendileri.

Balotelli mi?İstanbulda takılmadık hatun bırakmaz mekanlarda.bi cacığa da yaramaz.6 aya kaçar,3 polis 2 fenerli döver,demirörene kafa atar gider.Kalsın :D

ronaldinho'yla neden ilgilenelim ki? birazcık mantıklı düşünün ya sonra kargalar sponsorla bilmem neyle bir şekilde işi bağlayınca yönetim istifa diye ağlarsınız burada

ronaldinho'yla neden ilgilenelim ki? birazcık mantıklı düşünün ya sonra kargalar sponsorla bilmem neyle bir şekilde işi bağlayınca yönetim istifa diye ağlarsınız burada

gelmezse gelmez hacı.Roni diye ölmedik ya.Olsa fena olmaz dedik.

Bizim drogbamız var.Messi ve Ronaldo haricinde hiçbir adam onunla yarışamaz benim gözümde.Gerisi tırt ve vırttır.Çok Net!

Ronaldinho'yu alsınlar.Büyük maçlar büyük topçularla kazanılır.1 yıldız şansı biraz daha arttırır.

Yaşı geçin,paf takıma adam seçmiyoruz burada.Chelsea'ye deplasmanda hattrick yapıp,ceza yayından belden mükemmel bir vuruşla turu getiren adamdır kendileri.

Balotelli mi?İstanbulda takılmadık hatun bırakmaz mekanlarda.bi cacığa da yaramaz.6 aya kaçar,3 polis 2 fenerli döver,demirörene kafa atar gider.Kalsın :D

sadece bunun için bile gelmesini isterim.

Ki garanti ediyorum.Melo ve Balotelli ölümüne kapışır ve birbirlerinin ağzını gözünü dağıtırlar.Bi mekana 1 deli yeter.2.ye gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt