Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevki düsünsene sevki,drogba-roni verkac yapıyor,roni saga bakıyor sola atıyor derken drogba'ya geliyor top,arkadan Sneijder geliyor,aman tanrım o la la,mam ma mi ya

yav bırakın geleceği düşünmek lazım biraz bu kafayla bir yere varılmaz çok iyi bir yol olsaydı bu reali barcası portosu yapardı bu işleri drogba şıno bize yeter şu takımda 2 melo daha olsa savaşan ne olur bir düşün sen

yav bırakın geleceği düşünmek lazım biraz bu kafayla bir yere varılmaz çok iyi bir yol olsaydı bu reali barcası portosu yapardı bu işleri drogba şıno bize yeter şu takımda 2 melo daha olsa savaşan ne olur bir düşün sen

yav anı yaşa birader,zevk al,salla gelecegi,yarına cıkacagımız ne malum dimi,gerek yok agır abiler gelsin,seedorf u da getirmek lazımb rezilyadan

Ben bu forumda (yanlış anlamayın ama) bi ''şu çocuk baya iyi, bilmem kaç bin euro, kumaşı iyi, baksınlar. erkan ne be ? şunu alsınlar, ben bunu izledim gidip bunu alsınlar'' diyip scout'luk yapanları anlamadım bi de her transfer dönemi çilek krizi tutanları anlamadım.

Ligde sorunumuz başka dostlar.2 yıldır sahasında kupa kaldırdığın rakibin,defans ve kale kontenjanına sadece 1 yabancı harcarken,sen ise kale+ defansa yeri geliyor 3-4 yabancı oyuncu kullanmak zorunda kalıyorsun.Konu atacağa gelince de yerli kanat oyuncu sıkıntısı yaşadığın için apışıp kalıyorsun.

Adam parlayan yerlinin kalitesine bakmıyor bile.Aziz alıp geçiyor.Ya elinde patlıyor ya da çok faydasını görüyor.Elinde patlayanı da zaten sezon sonu gönderiyor.

Sorun yerli rotasyon darlık ve kalitemizde.Bunu çözmemiz gerekiyor.

Ha ülkede çok kaliteli yerli topçu var mı? Ne yazıkki yok.

O zaman çadırı Almanya'ya kuracaksın.Hakan Tolgay ne varsa toplayıp geleceksin.Sorunu ancak böyle çözebiliriz.

Sonra bu takim niye kosamiyor, yavas, herkes ayaga topu ister diyenler cikar..

yav anı yaşa birader,zevk al,salla gelecegi,yarına cıkacagımız ne malum dimi,gerek yok agır abiler gelsin,seedorf u da getirmek lazımb rezilyadan

öyle olmaz birader işte sonra maçlar başlayınca mızmızlanıp duruyoruz bu takım niye koşmuyor niye yürekten oynamıyor diye

Seedorf

Henry

R10

Friedel

Del Piero

Ambrosini de Melo nun yedegi olur

nasil bir kadromuz olur CL garanti :rolleyes:

öyle olmaz birader işte sonra maçlar başlayınca mızmızlanıp duruyoruz bu takım niye koşmuyor niye yürekten oynamıyor diye

zeki topcu is bitirir,zeki olacan sevki,afedersin essek gibi kos ama beyin yoksa olmaz,dengeleyecen bu ikisini,az kos ama is yap,budur olay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt