Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu kaç kez söyledim ve yine'de söylemek istiyorum: Melo ve Selçuk'a alternatif alinmadigi sürece bu takim zor anlar yaşayacak bu sezon.

Orta saha'da, oyun'u kurabilen ve defans'i yardim eden oyuncular lazim, ve bizim defansimiz pek iyi sayilmadigi için böyle, kaliteli orta saha oyuncularin yoksa çok gol yersin ve oyun'u zor kurarsin. Sadece 1-2 yeter aslinda, ve eminim ki böyle oyuncu Almanya'da kolayca bulabiliriz. Türkiye'de Alper ve Salih'i çok begenmiyorum ama maalesef şikecilerde oynuyorlar.

-Yedek kaleci sezon sonunda'da alabiliriz, Ufuk'a güvenelim.

-Forvet ise Umut CL'de kötü oynamadi, Drogba veya Burak'in yerine pek zorluk çekmeden oynacagini inaniyorum.

Bu oyuncular kesinlikle alinmali lazim, ama sezon sonunda'da alinabilirler:

- Yerli kanat oyuncu

- Sag bek

- Stoper

Bu oyuncular gitse iyi olur:

Amrabat, Dany, Riera, Sabri, Engin, Aydin, Emre, Eboue, Ceyhun.

Eboue'ye en azindan 5m euro alabiliriz, ondan eminim, gerisi bedava bile zor satariz galiba.

Londra'daki bir restorani telefonla herkesin aradigi kimin nobetiydi, hatirlayamadim simdi?

Lig için diyom ben.Ligdeki kontenjan sorunu için.

Cl de yapıştır gitsin

Musi

Eboue ched semih telles

selçuk melo hakan

sneij

drog burak

Olm CL'de 4 tane adam yazman gerek 21 yaşına kadar sende en az 3 yıl oynamış. Nereye gönderiyorsun Sabri'yi Emre'yi Aydın'ı.

[attachment=6286:image.jpg] İşte çözüm ...bu üçlüyle CL final ?

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 221
3-5 yerli işe yaramaz adam için nöbet tutmam ben Balotelli gelecekse eyvallah her daim hazırız.

Altyapıdan yaz.Bunlar zaten oynamıyor faydasızlar.

Keşke adam olsa da yazsak. Altyapıdaki belli başlı adamlar hariç hepsini gönderip yeniden bi yapılanma gerek. Tabi önce bu işten anlayan birinin geçmesi gerek altyapının başına. Ünder'le biraz zor bu iş. Daha akademik biri lazım alaylıdan çok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt