Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nefret ediyorum gitsin dediğim bi afam değil. Oynadığında varını yoğunu koyuyo ortaya en azından. Rahatsız değilim açıkçası :)

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Keske herkes senin gibi sogukkanli olabilse, ben tam tersi oluyorum onu sahada gorunce :)

O değil de 10 yıldır doğum sancısı gibi sol bek sıkıntısı çekiyoruz bizm kovduğumuz çapsız caner şuan avrupa nın en formda sol beki takliti yapıyor ne diyorsnuz bu işe?

eski topçularla espri yapanlar. çok tatlısınız.

serginho unutulmuş.oda transfer sezonu efsanesiydi

serginho2.jpg

O ara transferleri sabaha karşı açıklıyorduk galiba, sabah uyandığımda görmüştüm Elano'nun açıklandığını :D

kap map yoktu galiba o dönem,haldun baba evropadan kaptıgını getiriyodu hahaha:D,polat haldun onu getir diyordu haldun paketliydu ahaha,ne güzeldi be,ama isin kötü yanı da biz bu topculardan verim alamadık anasını belliyim,topkılas adamlar ama verim sıfır

Bizim Almanya'ya çadırı kurmamız şart.

Soru 1: Almanya'da futbol okulumuz var mı?

Soru 2:Eğer varsa adam gibi tesisleri var mı?

Cidden bilmediğimden soruyorum.

Kalite yerli gurbetçide.Türkiye'den topçu çıkmıyor.

Bi ara gitmislerdi Almanya'da bilmemnerenin belediye baskaniyla gorusmuslerdi, buradaki gencleri yetistirelim falan diye ama okul falan yok galiba, varsa da cocuklar buyuyecek falan 5 sene sonra birseyler goruruz o da cikarsa.

Bu arada yazın bi Brezilya ligi maçında farkettim.

Bizim efsane 10 numara diye aldığımız Felipe,meğer brezilya'da önlibero oynuyormuş.Adamın asıl yeri orasıymış.

Biz adamı daha nerde oynatacağımızı bilmiyoduk.10 numaraya koyduk.Şaka gibi..

O değil de 10 yıldır doğum sancısı gibi sol bek sıkıntısı çekiyoruz bizm kovduğumuz çapsız caner şuan avrupa nın en formda sol beki takliti yapıyor ne diyorsnuz bu işe?

ya ben bu canerin böyle patlama yapıcagını seziyodum biraderim biliyomusun,o dönem canerin baslıgınada hep yazıyodum biz almazsak fener alır diye,korktugum basıma geldi ibneler hemen aldılar elemanı,tabi bizde karısık bi dönemdeydik o zaman sezginler adnanlar ortam kötü felan fistan,isin özü kötü oldu be

ben caneri sevmem ama helal olsun diyorum.dile kolay eşiyle, namusuyla ilgili onca laflar dönerken,farklı hamlelerde bulunmayıp işini aksatmadı.tersine performansı daha da arttı.adam takımının kazanması için hiç bir şeyi yapmaktan kaçınmıyor çirkeflik kavga agresiflik, kazanmaya kilitlenmiş robot gibi.fenerbahçe'de hırslı şu aralar ama canerde hiç bitmek bilmiyo bu hırs.en çok bu yönünü seviyorum all day all night mücadele.sol kulvarı otobana çeviriyor hem forvette,hem defansta harika.2 kişilik oynuyor resmen hele ki son 1 senedir sadece türkiyenin değil dünyanın en formda sol beklerinden.

Bi ara gitmislerdi Almanya'da bilmemnerenin belediye baskaniyla gorusmuslerdi, buradaki gencleri yetistirelim falan diye ama okul falan yok galiba, varsa da cocuklar buyuyecek falan 5 sene sonra birseyler goruruz o da cikarsa.

Kısaca hikaye yani :) Hiç iş bilmiyoruz ya.Valla bilmiyoruz.

kap map yoktu galiba o dönem,haldun baba evropadan kaptıgını getiriyodu hahaha:D,polat haldun onu getir diyordu haldun paketliydu ahaha,ne güzeldi be,ama isin kötü yanı da biz bu topculardan verim alamadık anasını belliyim,topkılas adamlar ama verim sıfır

Abi ne adamlar geldi ama arkalarında BAM, Servet, Ali Turan, Sabri, Balta falan vardı şaşırmamak lazım :D

ya ben bu canerin böyle patlama yapıcagını seziyodum biraderim biliyomusun,o dönem canerin baslıgınada hep yazıyodum biz almazsak fener alır diye,korktugum basıma geldi ibneler hemen aldılar elemanı,tabi bizde karısık bi dönemdeydik o zaman sezginler adnanlar ortam kötü felan fistan,isin özü kötü oldu be

Vallahi sırtladı götürüyor şikecileri .. Adam karısına sahip çıkamadı febeye sahip çıktı ....

Sozlesmesi bitiyor bu yil.

Turkiye'de kanat oyuncusu yok, yoksa ne bu kadar rahat cikabilir, ne de defansta basarili olabilir.

Bir de tabi hakem faktoru var, 2 macta bir sari 3 macta bir kirmizi gormesi gereken adam Caner dedigin.

Bizim Almanya'ya çadırı kurmamız şart.

Soru 1: Almanya'da futbol okulumuz var mı?

Soru 2:Eğer varsa adam gibi tesisleri var mı?

Cidden bilmediğimden soruyorum.

Kalite yerli gurbetçide.Türkiye'den topçu çıkmıyor.

önemli olan yetiştirici almanya türkiye farketmez. herhangi bir yarar sağlayacağını düşünmüyorum. (yakında kurulacak bu arada)

ben caneri sevmem ama helal olsun diyorum.dile kolay eşiyle, namusuyla ilgili onca laflar dönerken,farklı hamlelerde bulunmayıp işini aksatmadı.tersine performansı daha da arttı.adam takımının kazanması için hiç bir şeyi yapmaktan kaçınmıyor çirkeflik kavga agresiflik, kazanmaya kilitlenmiş robot gibi.fenerbahçe'de hırslı şu aralar ama canerde hiç bitmek bilmiyo bu hırs.en çok bu yönünü seviyorum all day all night mücadele.sol kulvarı otobana çeviriyor hem forvette,hem defansta harika.2 kişilik oynuyor resmen hele ki son 1 senedir sadece türkiyenin değil dünyanın en formda sol beklerinden.

Malesef öyle..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt