Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi ne adamlar geldi ama arkalarında BAM, Servet, Ali Turan, Sabri, Balta falan vardı şaşırmamak lazım :D

Mustafa Sarp ilk geldiği haftalarda müthiş formdaydı.Öyle oynuyordu ki,tüm forum mest olmuştu. :D

Sarp candır iyiki almışız naraları.

Aradan 2 ay geçtikten sonra yumurtanın fırçalanmayan tarafı ortaya çıktı.Herkesi bir kahır kaplamıştı. :D

Abi ne adamlar geldi ama arkalarında BAM, Servet, Ali Turan, Sabri, Balta falan vardı şaşırmamak lazım :D

o dönem sasılacak isti,öne sürekli kaliteli adam alıyoduk arkayı mustafa sarpa barıs özbek servete emanet ediyoduk puhahaha,ise bak ya hahaha:2aloh1:

Sabahlara kadar tuttugumuz Lincoln nobetleri bambaskaydi. Dusunun ki bir onceki sezon Inamoto ile bitirdigimiz transfer doneminden bir sezon sonra Volkan ayisinin avlamis Almanya'nin krallarindan Lincoln'u bekliyoruz. Ruya gibiydi.

Ha bir de forumun epic fail oldugu Sercan Yildirim basligi vardi. Sanirim en cok yazilan baslik oydu. Hep karsit yazilar yazmistim o baslikta. Ne Sercan sevdasiydi bazilarinda bugun bile anlayamiyorum.

Sneijder Galatasaray'da veya Drogba Galatasaray'da basligini biri verebilirmi? Okuyasim geldi

önemli olan yetiştirici almanya türkiye farketmez. herhangi bir yarar sağlayacağını düşünmüyorum. (yakında kurulacak bu arada)

Türkiye : Kuralsızlar ülkesi.

Almanya : iş disiplini,istikrar,düzen aileden geçme.

Adamlar doğuştan disiplinli oluyorlar.

Bizim Türk topçularında istikrar sorunu had safhada.Tabi Almanyanın havasındanmıdır suyundanmıdır.Türk topçu çıktımı hiç kötüsüne denk gelmiyorsun.

Bi de bizim ülkemize bak..10 tanesini toplasan 1 tane etmiyor.

Ben arada ciddi farklar olduğunu düşünüyorum.Kumaş kötüyse terzin iyi olsa kaç yazar.

ya ben bu canerin böyle patlama yapıcagını seziyodum biraderim biliyomusun,o dönem canerin baslıgınada hep yazıyodum biz almazsak fener alır diye,korktugum basıma geldi ibneler hemen aldılar elemanı,tabi bizde karısık bi dönemdeydik o zaman sezginler adnanlar ortam kötü felan fistan,isin özü kötü oldu be

Onun yuzunden elenince almadik. O zaman bizde de solbek oynuyordu. Ilk macta kabak gibi gitti adama verdi pasi, golu yedik, ikinci macta 5 dk arayla arkadan daldi kirmizi gordu, halbuki iyi gidiyordu mac baya bastiriyorduk.

Gunahi boynuna ben hala bilerek mi yapti diye dusunurum.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=-EWQx29Dtxg[/media]

:ka05:

Mustafa Sarp ilk geldiği haftalarda müthiş formdaydı.Öyle oynuyordu ki,tüm forum mest olmuştu. :D

Aradan 2 ay geçtikten sonra yumurtanın fırçalanmayan tarafı ortaya çıktı.Herkesi bir kahır kaplamıştı. :D

Sarp'in o ilk dönemini hiç unutmam :D Efsane olmasi umutlari vardi taraftarda

[attachment=6287:image.jpg] Veron veron ne oynardı be:)

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 252
Caner benim gözümde içerde oynadığımız,elenmemize neden olan A.Madrid maçında bitmişti.

Verilmeyen penaltıda haklı olsa da,yediği kırmızı sonrası takımı 10 kişi bırakıp mahvetmişti bizi.

O maçta servetin de,agüeronun dişlerini avucuna döktüğünü,maçtan sonra bu olaydan ötürü Maradona'nın da Servet için '' o futbolcu falan değil'' dediğini de bi an hatırladım :D

Alper şu twitter da ki Asaletin Yeter güvenilir mi var mı bilgin reis ?

Takip ediyorum arada sirada ama sanki medya ya bi isim dustumu hemen yaziyor gibime geliyor, yani soyle net ahaa bu onceden adami bildi bizde transfer ettik diyemem, bu donem tam belli olur :)

Onun yuzunden elenince almadik. O zaman bizde de solbek oynuyordu. Ilk macta kabak gibi gitti adama verdi pasi, golu yedik, ikinci macta 5 dk arayla arkadan daldi kirmizi gordu, halbuki iyi gidiyordu mac baya bastiriyorduk.

Gunahi boynuna ben hala bilerek mi yapti diye dusunurum.

evet bizde bir kabızlıgı vardı hıyarın ama kalitesi belliydi yani,bi yerlerde bisey olacaktı,a madrid macından sonra zaten sogumustuk camiaca kendisinden,zaten fenere gittikten sonra bi 2 sene bi halt yapmadı bu sene ersunla yükseltti performansını,ama önce adam olcan dimi sevgili renkdasım,iyi topcu ama adam diil,ona buna küfürler rakibe tekmler hakeme sallamalar,karısını konusmak istemiyorum,neyse ya,EN BÜYÜK GALATASARAY

Aynen Sarp baya gol atmıştı hepimiz beğenmiştik, ama sonra sürekli yaptığı geri paslarla dikkat çekti :D

Volkan ilk 10 haftada 3 kez falan haftanın en iyi oyuncusu seçilmişti.İlk 10 hafta çok iyiydi.Sonradan paraşütsüz düşmeye başladı,dibe vurdu.

Ben Kewell'ı özledim lan.Keşke yaşı biraz daha az olsaydı,şu kadroyu o da görmüş olsaydı..

Takip ediyorum arada sirada ama sanki medya ya bi isim dustumu hemen yaziyor gibime geliyor, yani soyle net ahaa bu onceden adami bildi bizde transfer ettik diyemem, bu donem tam belli olur :)

Balotelli ile ilgili kulübün uğraştığını söylemiş. Başkanın açıklamalarından sonra da bizim söylediğimiz doğru başkan şuan doğruyu söylemiyor diye twit atmış.. Alınamayacağını bende biliyorum ama ister istemez saçma bir heyecan oluşuyor :DD

Caner benim gözümde içerde oynadığımız,elenmemize neden olan A.Madrid maçında bitmişti.

Verilmeyen penaltıda haklı olsa da,yediği kırmızı sonrası takımı 10 kişi bırakıp mahvetmişti bizi.

O maçta servetin de,agüeronun dişlerini avucuna döktüğünü,maçtan sonra bu olaydan ötürü Maradona'nın da Servet için '' o futbolcu falan değil'' dediğini de bi an hatırladım :D

Ilk macta da yedigimiz golun pasini vermisti kendileri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt