Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye : Kuralsızlar ülkesi.

Almanya : iş disiplini,istikrar,düzen aileden geçme.

Adamlar doğuştan disiplinli oluyorlar.

Bizim Türk topçularında istikrar sorunu had safhada.Tabi Almanyanın havasındanmıdır suyundanmıdır.Türk topçu çıktımı hiç kötüsüne denk gelmiyorsun.

Bi de bizim ülkemize bak..10 tanesini toplasan 1 tane etmiyor.

Ben arada ciddi farklar olduğunu düşünüyorum.Kumaş kötüyse terzin iyi olsa kaç yazar.

özbek :D sisteme oranla bence ciddi mental sorunları oluyor özellikle almanya için.

altyapıyı eski futbolcu, tanıdık işsiz t.d gibilerini doldurmak yerine profesyonel kişilere görev vermek yeterli olur bence.

evet bizde bir kabızlıgı vardı hıyarın ama kalitesi belliydi yani,bi yerlerde bisey olacaktı,a madrid macından sonra zaten sogumustuk camiaca kendisinden,zaten fenere gittikten sonra bi 2 sene bi halt yapmadı bu sene ersunla yükseltti performansını,ama önce adam olcan dimi sevgili renkdasım,iyi topcu ama adam diil,ona buna küfürler rakibe tekmler hakeme sallamalar,karısını konusmak istemiyorum,neyse ya,EN BÜYÜK GALATASARAY

Bu sene sozlesmesi bitiyor, ondan boyle. Yoksa Yanal falan hikaye.

Caner benim gözümde içerde oynadığımız,elenmemize neden olan A.Madrid maçında bitmişti.

Verilmeyen penaltıda haklı olsa da,yediği kırmızı sonrası takımı 10 kişi bırakıp mahvetmişti bizi.

O maçta servetin de,agüeronun dişlerini avucuna döktüğünü,maçtan sonra bu olaydan ötürü Maradona'nın da Servet için '' o futbolcu falan değil'' dediğini de bi an hatırladım :D

Aguero çıkıp Forlan girmişti golü de son dakikada o attı zaten . Ulan türkü baba.

Balotelli ile ilgili kulübün uğraştığını söylemiş. Başkanın açıklamalarından sonra da bizim söylediğimiz doğru başkan şuan doğruyu söylemiyor diye twit atmış.. Alınamayacağını bende biliyorum ama ister istemez saçma bir heyecan oluşuyor :DD

Arada sirada takip et bak tam nediyor ve nezaman diyor, sallama ihtimali yuksek gibi ;)

Dün de basında gördüm.E.şehirli akaminkoyu Tothennam Milan bilmemkim istiyor,Galatasaray da almak istiyor yazmışlar.Akaminko Milan ne alaka dedim?

özbek :D sisteme oranla bence ciddi mental sorunları oluyor özellikle almanya için.

altyapıyı eski futbolcu, tanıdık işsiz t.d gibilerini doldurmak yerine profesyonel kişilere görev vermek yeterli olur bence.

özbek doğuştan sığırdı.Ona bakarsan daha Berkant var.Bak oradan çıkan kötü topçular 1 elin 5 parmağını geçmiyor bile.ya Türkiye? :D

Say say bitmez hacı..

teklif yapsak gelir mi dersin,aman gelmesin,döveriz taraftarca,istemeyiz onu,floryada pembe arabasını ataşa veririz

Arda dovdu bir de taraftardan dayak yerse hayretmez.

Bizden Gidince insan tuttugu takimda daha icten oynuyor gibi birseyler demisti.

Kalsin orada bu cirkeflikle oraya yakisiyor zaten bence.

Valla şu fikrime kimse karşı çıkmaz sanırım.

Ne Tarık,Ne Erkan,ne bi başkası.Geç hepsini.

Alacaksın Olcanı,akacak soldan soldan.Çocuk maksimuma ulaştı bu yıl.Müthiş fayda verir.hayranlıkla izliyorum bu yıl valla..

Arda dovdu bir de taraftardan dayak yerse hayretmez.

Bizden Gidince insan tuttugu takimda daha icten oynuyor gibi birseyler demisti.

Kalsin orada bu cirkeflikle oraya yakisiyor zaten bence.

istemeyiz zaten de bu andavalın acıklamasın bakma,bize gelse GS liyim ezelden der,dini imanı para bunların,bir de Egemen var,Ts nin hakkını yemis ulan senin hakkını yemis takıma nası gidersin sen,karaktersiz,böyleleri uzak olsun

ahaha,Hayrovic in bayrampasada yasayan amcasını bulmusuz,ne takımız lan,ahahaha:D:D:D:D:D

Hajrovic'in de amcası mı dayısı mı ne Türk diyorlar.

Olabilir de kanıtlaması lazım.

Annesi veya babası Türk vatandaşıysa otomatik olarak Türk pasaportuna sahip oluyor zaten, Fuchs'un durumu farklı o yüzden.

Olaya bak.Amcası Türk çıkmasa olmayacakmış.Gerçi çıksa da olmama ihtimali varmış.Bu ne ya?Salak saçma kurallar.

Şu ülkenin kurallarını bi anlamadım.

Yılbaşı gecesi alkol almaya çıktım.Adam vermiyor.Noel babadan mı istiycez.Aklıma geldi sinirlendim.Gazino gazino gezdirdi beni şeref yoksunları :D

Bersan son 2 ayda 400 EUR yatirdim birsey kazanadim yap bi güzellik artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt