Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eski ronaldinho kanat oynardi/oynayabilirdi, siz su anki adam kanat mi oynar saniyorsunuz, ha gelir showunu yapar, yardimci da olur, ama kanat oyuncu olmaz, ayni Drogba gibi cani isterse kosar, gezinir, bizde öyle zaten bi tane drogba bide burak var

ronaldinho frikik kullanmaya gelir bakar topun başında 5 kişi gider iki bira çakar o kadar:D

R 10 R 10 dur hacılar.

Her türlü de oynar.

Gerçi beşiktaş onu alabilirse,o kadar topçuyu bütçesi kaldırmaz,gider fernandezi de fenere satar o salaklar.O da ayrı mevzu.

Ronaldinho gelsin imzayı atsın.Kimse de gıkını çıkarmaz.

Chelsea karşısında direk favori durumuna geçeriz la.

Drog-Roni-Sneij akla zarar üçlü.

Adama yıllık 5 milyon verirsin.Ama sana turu getirir,kasayı toparlarsın.Roni böyle bir adam.

Hagi'ye yaş dediler çaktı geçti.Drogbaya yaş dediler çaktı geçti.R.carlos'a da keza öyle.

Bırakın ağa yaş takıntısını.Yıldız yıldızdır.35 inde de gelse onlar,bizim ligi hallaç pamuğu gibi atıyo adamlar.

Hagi'nin oynadığı takımda arkasında deli gibi koşan sahanın her yerine basan 3 tane adam vardı. Keza Arif ve Hakan da duruma göre o açığı kapatıyordu.

Drogba, Sneijder ve Burak şu an zaten ayağına top bekleyen adamlar bir de Ronaldinho gelirse çökeriz.

Kaldı ki Ronaldinho'ya ihtiyaç da yok mevcut takım yapısında Sneijder fazlasıyla yaratıcı bir isim bize koşacak, seri oyuncu lazım. Kontenjan yüzünden Bruma'yı oynatamıyoruz ahı gitmiş vahı kalmış Ronaldinho'yu ne yapalım kısacası...

Hagi'nin oynadığı takımda arkasında deli gibi koşan sahanın her yerine basan 3 tane adam vardı. Keza Arif ve Hakan da duruma göre o açığı kapatıyordu.

Drogba, Sneijder ve Burak şu an zaten ayağına top bekleyen adamlar bir de Ronaldinho gelirse çökeriz.

Kaldı ki Ronaldinho'ya ihtiyaç da yok mevcut takım yapısında Sneijder fazlasıyla yaratıcı bir isim bize koşacak, seri oyuncu lazım. Kontenjan yüzünden Bruma'yı oynatamıyoruz ahı gitmiş vahı kalmış Ronaldinho'yu ne yapalım kısacası...

Roni koşmuyor değil fazlasıyla koşuyor. Atletico Paranenseyi uçurdu bu yıl bizim Jo ile.Kaç maçını izledim.Adam hiçbirşey kaybetmemiş.

Koyarsın Sneijderin yanına.Çekersin Burağı kenara.Koyarsın Bruma'yı sola,akar gidersin.Şov yaparlar.

Tabiki ben tamamiyle tur odaklı düşünüyorum.Büyük maçlar büyük topçularla kazanılır.Ne kadar çok büyük topçu,o kadar çok şansını arttırır.

Ligde zaten şikecilerin fikstürü berbat.Eskişehir Antep Bjk Trabzon bizim maçları,alayı deplasman.Çok puan kaybedecek onlar.

Ligi zaten alıcaz.

Tamamiyle Chelsea maçı odaklıyım ben.

Yabancı sınırı varken Erkan Zengin gözüme Hazard gibi geliyor.Alsak iyi olur.

forum hareketlendi, gunduz balotelli aksam ronaldinho sabah kim cikacak acep :)

Ronaldinho kargalarla aniliyor hangi ara ibre bize dödü… Ben ihtimal bile vermiyorum Sneijder varken baskan Ronaldinho'u transfer etmez… Stoper - Sol Bek - KANAT transfer önceligimiz…

Elmander ortasahaya gelirdi, pas alir verirdi, ortasahayi rahatlatirdi, takim savunmasina da yardim ederdi.

Derken sakatlandi, takim durdu, yaraticilik sorunu dedi millet.

Necati geldi, Elmander'e benzer tarzda ortasahayi rahatlatti, takim acildi.

Demem o ki hic olmayacak diye dusundugumuz bir transfer akla gelmeyecek etki yapabiliyor.

R 10 R 10 dur hacılar.

Her türlü de oynar.

Gerçi beşiktaş onu alabilirse,o kadar topçuyu bütçesi kaldırmaz,gider fernandezi de fenere satar o salaklar.O da ayrı mevzu.

Bersan hocam haklı Bjk alırsa büyük güç olur. Ayrıca Fernandes'in de sözleşmesi bitiyormuş galiba bedavaya gider gelir de elde edemezler.

Ronaldinho'nun maçlarını canlı izleyen bir menejer 1 veya 1.5 sezon önce söylemişti göbek erimiş çatır çatır oynuyor Türkiye'ye gelse dağıtır diye. Türkiye'den bi takım için Lincoln'ü izlemeye gitmişti. Bikaç maçına gitmiş R10'nun da. Fakat şu anki halini bilemem. Sonuç olarak ölüsü iş yapar o adamın. Dünya Kupasına ciddi kafayı takmış çünkü.

Fatih Terim'in ağzından adını duydum nasıl heyecan yaptım ama istemedi adam yahu. Keşke gelse..

Ulan Gökay bir Ronaldinho attın ortaya saatlerce tartışıyor millet.

arkadaslar iyi guzel ronaldinholardan balotellilerden bahsediyoruzda, unuttugumuz bisey var defans les. bu kis gunu kazak ustune kocuk giyip disariya sortla cikmaya benzedi

Bersan hocam haklı Bjk alırsa büyük güç olur. Ayrıca Fernandes'in de sözleşmesi bitiyormuş galiba bedavaya gider gelir de elde edemezler.

Ronaldinho'nun maçlarını canlı izleyen bir menejer 1 veya 1.5 sezon önce söylemişti göbek erimiş çatır çatır oynuyor Türkiye'ye gelse dağıtır diye. Türkiye'den bi takım için Lincoln'ü izlemeye gitmişti. Bikaç maçına gitmiş R10'nun da. Fakat şu anki halini bilemem. Sonuç olarak ölüsü iş yapar o adamın. Dünya Kupasına ciddi kafayı takmış çünkü.

Fatih Terim'in ağzından adını duydum nasıl heyecan yaptım ama istemedi adam yahu. Keşke gelse..

Brezilya ligi yeni bitti daha.Ligtv 3'de neredeyse tüm maçlarını izledim Roninin.Adam tazı gibi hala.Her maç üstüne koyarak oynadı.

Frikik oluyo çat gol,bi ara pas çat gol,2 kişi sağa 1 kişi sola deviriyo çat gol.

Adam anasının karnından tüm özellikleri full fırlamış :)

Bjk'ye büyük güç katar.Bu çok net.Hem taraftarı toparlarlar hem camiayı.

Fernandezle mal ederler ortalığı,çok puan kayıpları olursa,belki şampiyonluğa bile ortak olabilirler.

R 10 candır hacı.Burada göbekli Ronaldo'dan,ya da alkolik Adriano'dan bahsetmiyoruz.

R 10'dan bahsediyoruz.

Roni koşmuyor değil fazlasıyla koşuyor. Atletico Paranenseyi uçurdu bu yıl bizim Jo ile.Kaç maçını izledim.Adam hiçbirşey kaybetmemiş.

Koyarsın Sneijderin yanına.Çekersin Burağı kenara.Koyarsın Bruma'yı sola,akar gidersin.Şov yaparlar.

Tabiki ben tamamiyle tur odaklı düşünüyorum.Büyük maçlar büyük topçularla kazanılır.Ne kadar çok büyük topçu,o kadar çok şansını arttırır.

Ligde zaten şikecilerin fikstürü berbat.Eskişehir Antep Bjk Trabzon bizim maçları,alayı deplasman.Çok puan kaybedecek onlar.

Ligi zaten alıcaz.

Tamamiyle Chelsea maçı odaklıyım ben.

Ronaldinho'nun kanatta o tempoyu kaldırmasına imkan yok. Bak BJK'ye uyar mesela çünkü adamlarda tamamen mücadeleci, takım savunmasına da katkı veren ama teknik açıdan sınırlı bir hücum hattı var. Eğer yatmaya gelmezse iyi kötü fark yaratır orada .Forvet arkasında oynar, 2 pas atar seyirciyi coşturur vs.

Ama ŞL'de Sneijder'in yanına Ronaldinho'yu koyup önüne de Drogba'yı yazayım dersen Chelsea'ye karşı kevgire dönmen hayli yüksek ihtimal. Büyük maçlar büyük oyuncularla kazanılır diye diye takımı huzurevine çevirmeyelim.

Muslera

Eboue Semih Gökhan Melo Dany Chedjou Alex

Sneijder Ronaldinho

Drogba

Chelsea macina böyle cikalim her türlü eleriz… :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt