Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-------------Drogba--------------

Bruma-------Sneijder---------Izet

---------Melo--------Selçuk------

Alex-----Semih---Gökhan-----Salih

--------------Muslera-------------

Lig akar gider böyle defans pek iç açıcı değil ama spor toto leş ligide büyütülecek bir lig değil

-------------Drogba--------------

Bruma-------Sneijder---------Izet

---------Melo--------Selçuk------

Alex-----Semih---Gökhan-----Salih

--------------Muslera-------------

Lig akar gider böyle defans pek iç açıcı değil ama spor toto leş ligide büyütülecek bir lig değil

salih'i izledim. iyi bir oyuncu değil.(tabi sabri den daha iyi). bence tarık için zorlamalıyız. tarık yetenekli oyuncu.

selçuk yedeği olarak tolgay alınmalı kesinlikle. iki yönlü oynuyor. yaşı genç. ortasahamıza dinanizm katar. şuan ki formsuz selçuktan formayı kapar bu çocuk. selçuk'ta kendini toplar belki.

Süper Lig'de yıldız yağmuru devam ediyor. Belaruslu yıldız Alexander Hleb, Torku Konyaspor ile ön protokol imzaladı.

sporx

Toraman Giraya 10 basar renktaş.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Toraman sorunlu ve istikrarsız bir adam. Giray özellikle Türkiye ligi için çok iyi bir stoper. Sert, mücadeleci, fizik gücü yüksek. Yaşı da daha 28. Trabzonspor'un şampiyonluğunun çalındığı sezonu hatırlayanlar bilir. O sezon ts'nın başarsınıdaki en önemli etkenlerden biri de Giray-Egemen ikilisinin performansıydı.

(şimdilik) alınmasını istediğim/beklediğim yerliler; izet hajrovic, tolgay arslan, tarık çamdal, ishak doğan..

ömer toprak ve hakan çalhanoğlu transferlerini çok zor görüyorum. şimdilik bu oyuncuların gelme ihtimali çok zor diyorum. hatta ömer imkansız.

giray ve serdar aziz türkiyenin en gereksiz iki stoperidir. eğer bunlardan herhangi biri alınırsa. o yönetime yazıklar olsun. demek ki kimsenin izlediği falan yok, kafalarına göre transfer yapıyolar derim. bu ikisinin istendiğine ihtimal dahi vermiyorum teknik ekip tarafından.

salih dursun bizim seviyemiz için yetersiz ama alınırsa bişey diyemem eğer tarık alınamassa.

Türkiye sınırları içinde alabileceğimiz en iyi stoper.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=F5-G3JCT97w[/media]

Toraman sorunlu ve istikrarsız bir adam. Giray özellikle Türkiye ligi için çok iyi bir stoper. Sert, mücadeleci, fizik gücü yüksek. Yaşı da daha 28. Trabzonspor'un şampiyonluğunun çalındığı sezonu hatırlayanlar bilir. O sezon ts'nın başarsınıdaki en önemli etkenlerden biri de Giray-Egemen ikilisinin performansıydı.

3 yıl geçti ts nin şampiyonluğundan.. giray kesinlikle gelmemeli. bizim için intihar olur. açık söyliyim. şuan bu adam hiç bir işe yaramaz. çöp..

ömer i almamız imkansız gibi birşey. aklı varsa gelmez, kulübü de bırakmaz kesinlikle. zaten cl de oynayamıyo.

Kulübü birakmayabilir ama ciddi olarak ilgilenirsek Omer gelmek ister bize. Orta yol bulunur tabi bizim hamlemiz önemli burda. Cl de oynayamiyor olmasi da cok onemli degil, zaten en iyi ihtimal 4 mac yaparız ( ben Chelsea'yi gecebilecegimizi düşünmüyorum açıkçası o yuzden transferi Cl kistasi koymam) Omer ligde işimize cok yarar yerli olduğu icin.

Ama Ömer olmazsa büyük ihtimal Serdar alınır ki bende bundan korkuyorum. Gereksiz bir oyuncu.

Sonuç olarak artik yerli oyuncu almamiz gerekiyor.

♧tapatalk♧

Kulübü birakmayabilir ama ciddi olarak ilgilenirsek Omer gelmek ister bize. Orta yol bulunur tabi bizim hamlemiz önemli burda. Cl de oynayamiyor olmasi da cok onemli degil, zaten en iyi ihtimal 4 mac yaparız ( ben Chelsea'yi gecebilecegimizi düşünmüyorum açıkçası o yuzden transferi Cl kistasi koymam) Omer ligde işimize cok yarar yerli olduğu icin.

Ama Ömer olmazsa büyük ihtimal Serdar alınır ki bende bundan korkuyorum. Gereksiz bir oyuncu.

Sonuç olarak artik yerli oyuncu almamiz gerekiyor.

♧tapatalk♧

çok büyük bir gs hayranlığı yoksa gelmesi hiç mantıklı gelmiyor. leverkusen de hem cl de hemde bundesliga da oynar mis gibi.

Su Hajrovic isi ciddi gibi duruyor. Bruma'dan sonra ikinci bir kanat gelecek desenize.

Yeni sezona mutlaka iki kanat transferi daha gerekiyor bize.

Bruma-Hajrovic'in yani sira Aras Özbiliz mutlaka alinmali. Son kanat oyuncusunda daha bekleyebiliriz.

Amrabat gidecek, Aydin ve Yigit'in kendine hayri yok, Engin futbolu unutmus, Mancini Hamit'i gördükten sonra postalar onu da. Emre Colak'tan da hicbirsey olmaz.

3 yıl geçti ts nin şampiyonluğundan.. giray kesinlikle gelmemeli. bizim için intihar olur. açık söyliyim. şuan bu adam hiç bir işe yaramaz. çöp..

Renktaş bu forumun üyelerine kalsa herkes çöp. Serdar çöp, İshak çöp, Tarık çöp, Salih çöp. Böyle herkese çöp diye diye yıllardır Aydın, Hakan Balta, Sabri gibi adamlara kaldık.

Renktaş bu forumun üyelerine kalsa herkes çöp. Serdar çöp, İshak çöp, Tarık çöp, Salih çöp. Böyle herkese çöp diye diye yıllardır Aydın, Hakan Balta, Sabri gibi adamlara kaldık.

herkesin görüşüne saygı duymak lazım tabi ama bence giray ve s.aziz balta,aydın,sabri seviyesinde topçu. ama ishakla tarığa birşey demem ikisini beğeniyorum yaşlarıda genç 22 falan.

Her ne olursa olsun artık ilk onbirde sabri ve hakan baltayı seyretmek istemiyorum. Kim olursa razıyım.

çok büyük bir gs hayranlığı yoksa gelmesi hiç mantıklı gelmiyor. leverkusen de hem cl de hemde bundesliga da oynar mis gibi.

Bence mantikli çünkü Leverkusen ile ligde şampiyon olmasi cok zor, Cl gitmesi de zor. Ama bize gelse daha cok basari elde eder ve Avrupa'da daha cok maç oynar. Sonucta Bayer den yada Dortmund dan gelmiyor, bu takimlarn dışında oynayan her oyuncu gelmek ister.

♧tapatalk♧

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt