Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Hakan Delikanli

Ulan bir adam aldıramadın şu takıma Allah'ın ginobilileri bile aldırıyor bide Emir Sarıgül kankam falan diyorsun bırak bu işleri.

hajrovic türk statüsünde oynayabiliyormu oynarsa eğer çok iyi bir transfer olur

Amrabat nasıl kalır. Sövecem az kaldı

@Hakan Delikanli

Ulan bir adam aldıramadın şu takıma Allah'ın ginobilileri bile aldırıyor bide Emir Sarıgül kankam falan diyorsun bırak bu işleri.

Ayip ediyorsun Mustafa. Drogba'ya formayi giydiren kimdi allah askina.. Bazi seyleri cok cabuk unutuyoruz. Ben Emir ile sezon sonu icin zaten sIk sIk görüsüyorum. Fransa'ya yönlendirdim kendisini.

hajrovic türk statüsünde oynayabiliyormu oynarsa eğer çok iyi bir transfer olur

Hajrovic'te amca umudu!

3 Ocak 2014 - Skorer - Cuma 11:24

Bu Haber 108 Kere Okunmuştur...

Galatasaray, İzet Hajrovic’e Türk pasaportu çıkarmak için formül arıyor. Genç futbolcunun amcasının Türk vatandaşı olduğu ortaya çıktı. Bu bilgi sarı-kırmızılıları umutlandırdı ama hukukçular, Bakanlar Kurulu’nun karar çıkarması gerektiğini bildirdi

hajrovicte-amca-umudu-821063906_03012014112442.Jpeg

Grasshopper forması giyen İzet Hajrovic’i kadrosuna katmaya hazırlanan Galatasaray, Bosna Hersekli oyuncunun Türk statüsünde oynaması için çeşitli formüller üzerinde çalışırken, İsviçre’den gelen haberler sarı-kırmızılıları umutlandırdı.

Hajrovic’in babası Saffet Hajrovic’in bir kardeşinin Türkiye’de ikamet ettiği ve Türk vatandaşı olduğu ortaya çıktı. İzet Hajrovic’in Bayrampaşa’da yaşayan amcasından yola çıkan sarı-kırmızılıların, Türk pasaportu konusunda umutlandıkları öğrenildi. Yetenekli futbolcunun Türk pasaportu alabilmesi için şimdiye kadar Türkiye Futbol Federasyonu ve İçişleri Bakanlığı ile temasa geçmeyen Galatasaray Kulübü, dosyasına bu önemli ayrıntıyı da ekleme kararı aldı. Hajrovic ve ailesinin ise Türk Konsolosluğu’na giderek bununla ilgili bilgilendirme yaptıkları ifade edildi.

Türk vatandaşlığı müracatında bulunması gereken Hajrovic için Bakanlar Kurulu’nun özel bir karar çıkarması gerektiğini belirten hukukçular ise “Normal şartlarda oynayamaz. Ama özel bir durum, belki çıkarılır” dedi.

Hajrovic’in babası Saffet Hajrovic ile menajerini İstanbul’a davet eden sarı-kırmızılıların önümüzdeki hafta başında bu transferi noktalamak için son detayları görüşeceği belirtildi. Mali kriz yaşayan Gras-shopper Kulübü’nün 22 yaşındaki kanat oyuncusunu elinden çıkarmaya kararlı olduğu ve 4 milyon euro bonservis istediği kaydedildi.

• Sportif direktörleri bizle görüstüklerini dogrulamis
  • 4 milyon euro istiyorlar
  • Mancini istiyormus (kaynak Hürriyet), Hajrovic bu konuda konusmak istememis
  • Fiorentina ve Stoke City de istiyormus

Altta taraftar yorumları var onları sormuştum ,saol yinede.

Altta taraftar yorumları var onları sormuştum ,saol yinede.

Ya Hajrovic İsviçre doğumlu ancak ana baba Boşnak.İzzet alt yaş gruplarında isviçre takımlarında oynarken a millide seçimi Bosna'dan yana kullanıyor.O yüzden pek sevmiyorlar hatta hain diyorlar :D.

Yalnız oynadığı takım köy takımı 4 milyon onlar için büyük para...

Bakanlar kurulu karar falan çıkaracaksa o iş yaş.

Ya Hajrovic İsviçre doğumlu ancak ana baba Boşnak.İzzet alt yaş gruplarında isviçre takımlarında oynarken a millide seçimi Bosna'dan yana kullanıyor.O yüzden pek sevmiyorlar hatta hain diyorlar :D.

Yalnız oynadığı takım köy takımı 4 milyon onlar için büyük para...

Yani benım merak ettiğim adamlar en iyi oyuncumuz gidiyo diye yas tutuyor mu:)

Hajrovic videolardan izlediğim kadarıyla "Miroslav Stoch"un oyun tarzına yakın bir oyuncu umarım onun gibi disiplinsiz değildir.Dünya Kupasıda olduğundan şimdi almakta yarar var.Bosnanın gruptan çıkma şansıda var yani çok fazla maç yapacak.Kısaca şimdi yerli statüsüne geçirip fiyatınıda ucuza kapatırız.Örnek olarak Manu, Javier Hernandez'i DK maçlarından önce çok ucuza kapattı.

Ontiveroya ne oldu

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bu sene Brezilya Liginde oynadıkları aşırı maçlar yüzünden ve Brezilyalılarının Avrupaya alışma sürecinden dolayı bu sene Avrupaya ve Lige alışıp seneye Dünya çapında bir bek performansı bekliyorum.Umarım Sol kanatta Brumanında gelişmesiyle iki hızlı isim olacak ve gerisini rakiplerin

bekleri düşünsün :ka05:

Yargitay güm güm güm :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfere lig için gerek yok ne de olsa Yargıtay bombayı patlatiyor. ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt