Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız onu bunu bilmemde izzet toplara nasıl vuruyor yaa.resmen mest oldum.Bu çocuğun bizde kesinlikle iş yapabileceğini düşünüyorum ve de henüz 22 yaşında.Umarım alırız vede yerli statüsünde sürekli oynatırız.Benden kesinlikle olumlu puan izzete.Biran Prekazi'yi hatırladım izzette.

ya bu bakanlar kurulu işi nerden çıktı kasımpaşalı malki için bakanlar kurulundan izin aldılar sanki

Daha fazla sözüm yok hakim bey.

bakanlar kurulu kararı türk vatandaşlığı hakkı olmayan ve 5 yıllık bekleme süresini beklemek istemeyenler içindir, türk vatandaşı yapılıp yarıştırılan atletlerin hepsi bu şekilde olmuştur.

bahsi geçen malki ise annesi tarafından türk vatandaşlığı hakkına sahip (doğuştan gelen vatandaşlık der buna kanun, anne babası türkiyede yaşamasa da türkiyede doğmuş olan ermeni, süryani, ... durum bu), o nedenle bakanlar kurulu ile alakalı değildir malkinin durumu. eğer bakanlar kurulu kararı ile türk vatandaşı olsa, türk statüsünde oynamak için yine de 5 yıl beklemesi lazımdı.

sadece ufak bi nüans ama doğruları söylemek lazım.

Balotelli en erken devre arası gelir, biz yakın çileklere bakalım bence...

Muslera-

Eboue, semih, ömer, alex

Hajrovic, selçuk, melo, çalhanoğlu

Sneijder balotelli :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alex'i izlemek güzel olacak. :)

Muslera-

Eboue, semih, ömer, alex

Hajrovic, selçuk, melo, çalhanoğlu

Sneijder balotelli :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hajrovic Türk olmuş, yeterli olmuş hemen 11 için. Alex keza kimse ne yapabilir onu bile bilmiyoruz. Ömer de öyle çok üst düzey bir stoper değil gibi.

Eboue ise şu hali (umursamazlık, sahte yatışlar) ile ancak antremanda yedek takım yeleği ile oynar hele de sınır varken. 1 senedir canı isteyince oynuyor mübarek.

Drogba için adayları açıklıyorum. -Duyum değil hissi kablel vukudur

1-Mario Balotelli (AC Milan) : Arıza, hafif deli, ne yapacağı belli değil ama sempatik ya la bebe.

2-Romelu Lukaku (Chelsea) : Yıllardır kirada. Vazgeçsin artık bu sevdadan. Abisi bile geldi, gelsin kral olsun burada.

3-Bony Wilfried (Swansea) : Meziyetleri tartışılmaz. EPL'de verimi çok iyi değil ama burada iş yapar.

4-Edin Dzeko ( M.City) : Yar ederler mi bilmem ama olsa iyi olurdu. Mancini'yi de sever, halis...

5-Lacina Traore (Anzhi) : Anzhi satacak gibi çöreklenip sezon sonu için bağlasak olabilir.

Hajrovic Türk olmuş, yeterli olmuş hemen 11 için. Alex keza kimse ne yapabilir onu bile bilmiyoruz. Ömer de öyle çok üst düzey bir stoper değil gibi.

Eboue ise şu hali (umursamazlık, sahte yatışlar) ile ancak antremanda yedek takım yeleği ile oynar hele de sınır varken. 1 senedir canı isteyince oynuyor mübarek.

alex in şuan ki solbeklerden iyi olduğunu biliyoruz. hajrovicin de şuanki kanatlardan daha iyi olduğunu biliyoruz. ömerinde şuanki stoperlerden(semih,gökhan,chedjou) iyi olduğunu biliyoruz. yeter sanırım.

Sergen Engini istiyormuş güzel

Discovery cihazımdan gönderildi

Bilali ben hiç izlemedim ama Emreyi zaten sene başında trabzon falan istemiş. Sol bek, sağ bek ve kanatlarda oynuyormuş ikiside genç ve yerli bu yoklukta denenebilir.

TR de faydali olur bilal sutlari paslari oyun zekasi cok iyidir devamli oynamayacagi icin fizik gucude dusmez .ceyhun emre colak aydindan cok daha faydali olur

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

omaygat,o nedir öyle,topla yag gibi akıyor resmen,yemin ediyorum gözümüz gönlümüz bayram edecek,ahaha,hakan ünsaldan sonra ilk kez sol bek gören taraftarın mutlulugu,hahaha

Avatar da subliminal var bu arada. Dikkatli bakınca şirinler'i görebiliyorsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt