Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Geldim beyler. Emir kardesimle cay ictik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalan haber oD
Tulun açıklama yapmış bugün, 1 tane yabancı oyuncu alacağız diye. Umarım doğru haberdir.
Bize yabancıdan çok yerli oyuncu lazım.
Eğer tek bir yabancı alacaksak Alex Telles'tir, zaten adam resim paylaştı malum..
İzzet olayı yalan olur 1 yabancı alınırsa.
İzzet Hajrovic'in amcası Bayrampaşalıymış..
Yerli statüsünde oynar bu çocuk![]()
Sergen Engin çöpünü istiyormuş güzel
Discovery cihazımdan gönderildi
Muhammet ya da cenke cokelim hemen. Yillardir su yerlileri dogru duzgun takasta kullanmiyiruz belese gidiyo hepsi. Yigit,sercan, necati , erman kilic , serkan calik aklima gelenler
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gordon sakat mı la![]()
Muhammet ya da cenke cokelim hemen. Yillardir su yerlileri dogru duzgun takasta kullanmiyiruz belese gidiyo hepsi. Yigit,sercan, necati , erman kilic , serkan calik aklima gelenler
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ya bu bjknin anasını öpsünler,simdi küfür etsem tam yeridir,bunlar Tarık olayında bizi sucluyor adi pustlar,Cenk transferinde aynısını yapmıslar,sezon sonu sözlesmesi bitecek adamla kulübün izni olmadan görüsmüsler ki dogrusu da budur,biz yapınca niye kıyameti koparıyosunuz onun bunun evlatları,sütü bozuklar
Cenk ve Muhammet çok iyi olur sezon sonu halletmek lazim tonla para isterler ara dönemde
Discovery cihazımdan gönderildi
Tineri fazla kaçırıyor adamlar fazla üzerlerine gitmemek lazım, dozunda çekmeyi de bilmiyorlar
Cenk Tosun'u alirsak Burak veya Umut'u satmaliyiz.
4 forvetle oynanmaz.