Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
https://www.aksam.com.tr/spor/galatasaray-marko-marini-istiyor/haber-273742

Galatasaray Marko Marin'i istiyor

İtalyan ve İngiliz basınında yer alan haberle göre, Sevilla’da kiralık forma giyen Chelsea oyuncusu Marko Marin, Galatasaray’ın hedefindeki isim.

İddiara göre Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Galatasaray transfer komitesinin dikkatini kanat oyuncusu Marin’e çekti.

Fatih Terim zamanında da Marko Marin için hamlede bulunan Galatasaray, Chelsea’den olumsuz yanıt almıştı.

Galatasaray'ın temaslara başladığı 24 yaşındaki Marin’in Chelsea ile 2017’ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Oradan buradan, koy, suyundan da koy adamı işte.

Bunun yaptığı duyumculuğu ben de yaparım.

''Bir yerli stoper de bekliyorum''

Lafa bak nereden tutsan elinde kalıyor. Biz de bekliyoruz zaten. Dany gideceğine göre 3 stoper ile 3-5-2 oynarsak, sakatlık olursa ne yapacaksın.

trabzonun aldıgı senegalli golcü klas golcü,is yapar tsde,ayrıca cardozo icin de baya ciddilermis,2 forvet transferi birden yapacaklarmıs,cok pis takım olur 3 takviyeyle ts

Ç.rizespordaki Koray altınay'ı izleyen var mı ? Almanyadan gelmiş, sağbek. Rıdvan bi programında üstüne basa basa bundan bahsetmişti, "ben kolay kolay oyuncuda yanılmam, müthiş yetenekli, takip edin " filan demişti. Hazır Rıza hoca Engin'i istiyorken takas etsek keşke.

Ç.rizespordaki Koray altınay'ı izleyen var mı ? Almanyadan gelmiş, sağbek. Rıdvan bi programında üstüne basa basa bundan bahsetmişti, "ben kolay kolay oyuncuda yanılmam, müthiş yetenekli, takip edin " filan demişti. Hazır Rıza hoca Engin'i istiyorken takas etsek keşke.

Ridvani bos ver abi. O hiyarin dediginden hayir gelmez.

hajrovic ikinci yabanci transfer olarak aliniyormus

kaynak:trtspor

bjknin pesinde oldugu ronaldinho_(((((

BdEjAahCMAAMheD.jpg

Süper ya :D

En az 2-3 yerli lazım ama devre arasında 2 katı para ödemeden o iş zor....

Hakan-Tolgay-Koray-Olcan-Cenk-Tarık/İshak.

Tokat maçının Antalya'da oynanması durumu ne oldu, ikinci kez başvurmuştuk?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt