Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ç.rizespordaki Koray altınay'ı izleyen var mı ? Almanyadan gelmiş, sağbek. Rıdvan bi programında üstüne basa basa bundan bahsetmişti, "ben kolay kolay oyuncuda yanılmam, müthiş yetenekli, takip edin " filan demişti. Hazır Rıza hoca Engin'i istiyorken takas etsek keşke.

Şöyle söyleyeyim bu şeytan bir ara Pedro'ya kafayı takmış ''messiden sonra en iyi birkaç oyuncudan biri ''demişti.

2008 civarı da '' Güntekin koy Servet'i Puyol'un yanına takır takır oynar Barça'da '' demişliği de var...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=lRgmmSgVPgs[/media]videonun sonunda mancini olmasaydı city'e gelir miydin diyolar balotelli'ye

o da ''hayır ''diyo.mancininin karikatürünü görünce de papa diyo..mancini de var videoda.hatta manchesterlılar balotelllinin üstüne gelirken araya giriyo:DD

Sergen bir anasinin kuzusu da Balotelli icin yaz diyorum söyle :D

Gecenlerde Bruma icin yazmistin ahahaha

Ç.rizespordaki Koray altınay'ı izleyen var mı ? Almanyadan gelmiş, sağbek. Rıdvan bi programında üstüne basa basa bundan bahsetmişti, "ben kolay kolay oyuncuda yanılmam, müthiş yetenekli, takip edin " filan demişti. Hazır Rıza hoca Engin'i istiyorken takas etsek keşke.

Bir sağ bek için fazla hantal, daha çok stoper için ideal gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt