Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balotelli gelir diye bekliyenler icin hayal görmeyin...

baskan o kadar salak adami? CL de oynayamicak, sadece lig icin 15-20 milyon cöpe atmaz

ancak sezon sonu olabilir

Beyler 4 gündür parisdeydim, son günleri özet gececek biri var mi? Alex telles, roni, baytar, hajrovic, vb... Bu transferlerde son durum nedir? Herhangi bi aciklama var mi yetkili kisilerden??

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tulun'da açıklamış, sadece 1 yabancı oyuncu alacağız diye.Telles dışında beklentiye girmeyelim o zaman.Hajrovic'ide sadece yerli işi olursa alırlar heralde.

stoper için rhodolfoyla görüşüyolar,tülunun haberi yalan.

galatasaray'ın transferinde büyük yol aldığı futbolcu.

fransa da yeni yasal düzenleme oldu, 2 sene boyunca 1 milyon üzeri para kazananlardan alınan vergi oranı %75'e çıktı, bu durumda ya psg ibra'ya net aldığı parayı vermek için senelik 30-35 milyon arası bir maliyete katlanacak ya da ibra'ya 12 verecekler ibra'nın eline net 3 geçecek.

büyük ihtimal net üzerinden anlaştıklarından vergi psg'nin götüne girecek ki buna katlanmazlar, o paraları da ancak bizden kazanabilir ibra, imza parası falanla birlikte 7-8 gibi bir paraya gelebilir.

paylaş02.01.2014 01:09 ~ 01:30 ver kurtul

Balotelli gelir diye bekliyenler icin hayal görmeyin...

baskan o kadar salak adami? CL de oynayamicak, sadece lig icin 15-20 milyon cöpe atmaz

ancak sezon sonu olabilir

ücret makul geldiyse neden olmasın ?

Önümüz dünya kupası ve bu adamı dünya kupası sırasında almak mümkün olmayacak.Belki de fiyatını yeniden katlayacak.

Bruma - Drogba - Mario - Sneijder dörtlüsünü bi düşünün. Düşündünüz mü? Şimdi rakip kalede de Volkanı düşünün. En son Volkanın ne düşündüğünü düşünmeye çalışın :D

Demek menecerin büyük bomba olacak dediği futbolcu İbra

Herkes Balotelliyi beklerken İbrayla ilgileniyoruz

Başkan isterse alır

Dostlar Balotelli şimdi olmazsa zaten hiç bir zaman olmaz.

Ha bence olmaz zaten yalan dolandır belki ilgilenmişizdir de bu İtalyanlar bu kadar salak olamaz.Dünya kupası öncesinde İtalya Milli Takımı'nda banko her maç oynayacak adamı devre arası kelepirden vermezler.

Bruma - Drogba - Mario - Sneijder dörtlüsünü bi düşünün. Düşündünüz mü? Şimdi rakip kalede de Volkanı düşünün. En son Volkanın ne düşündüğünü düşünmeye çalışın :D

Ben düşünüyorum düşünmeye de, bunların yanına Melo ve Muslera'yı da koyunca defansta Sabri, Balta, Gökhan Zan ile oynamak zorunda kaldığımızı düşünüyorum keyfim kaçıyor :D

Muslera

Hamit - Semih - Ömer Toprak - Telles

Melo - Selçuk

Mata - Sneijder - Hakan

Ibrahimovic

Hayal mı bu arkadaşlar şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt