Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır olamaz yaa.

Alex Telles yattı.

Ama uykusu gelmemiş yine kalkmış

Baskan defans transferlerinden vazgecmis, 3 tane forvet alacakmis, 2 si simdi, 1 tane de yaz donemi, Mancini le gorusmus takim full atak yapsin demisler, defansa gerek yokmus..

İbra gelirse bomba olur

Turkcell Maxi Plus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orası öyle renktaş. Bide şu Hajrovic'i yerli statüsünde oynattığımızı düşünelim bunların yanında, işte o zaman korkunç bir hücum patlaması olabilir :D

O adam iyi kumaş renktaş. tanımıyordum hiç. nette bir kaç maçını izledim. Arkadaş sağ olsun link falan verdi. sol ayaklı sağ kanat. çok ters. uzaktan şutları çok etkili. Sneijderin bir level altı diyebilirim uzaktan şutlarına.

O adam iyi kumaş renktaş. tanımıyordum hiç. nette bir kaç maçını izledim. Arkadaş sağ olsun link falan verdi. sol ayaklı sağ kanat. çok ters. uzaktan şutları çok etkili. Sneijderin bir level altı diyebilirim uzaktan şutlarına.

Ambrabat olacagina o gelsin gonderelim sunu

Büyük oyuncu getirme işi tamamen fırsat olayı.Bizimkilerde fırsat kolluyorlar ama tabi devre arası biraz zor.Geçen seneki gibi bi devre arası bi daha olmaz.Sene sonu için bu tarz bi transfer bekleyebiliriz tabi.Başkan reklam yapmayı çok iyi biliyor,seçimde güven oyunu aldıktan sonra çok daha sağlam adımlar atacaktır bu konuda.

Mancini city döneminde birçok forvet aldırttı o yüzden forvet transferi olabilir.İbra yaşayan efsane gelirse harika olur o olmazsa balotelli yerine Adebayor gelmeli bence

Keşke Hakan Çalhanoğlu'nun gelme ihtimali olsa ben Tarık Ya da Ligin diğer yerlilerine verilecek olan paranın Hakan Çalhanoğlu transferine eklenmesini daha uygun buluyorum açıkçası..

Benteke :encouragement:

en gec 2015 de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt