Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=BBAyqTzk8tw[/media]

Zidane hayirli olsun.

Ayrica Türkiye ligini övüyor, Istanbul takimlarini övüyor. Yurt disina cikmayi hep istemis.

Cok havali, yaramaz birisine benziyor Hayri. Ama yetenek baya var adamda.

y4eqezyb.jpg

bu video yu yeni görüyorum

Muhabir: galatasaray söylentileri dönüyor..buna ne dersen?

Izet : kulübler görüsüyor..fazla bilgim yok su an ama net söyliyebilirim ki galatasaray temas kurdu

Muhabir: 2.devre grasshoppers de devam edecekmisin?

Izet : zor bir soru...su an GSZ nin oyuncusuyum ..bakacagiz

Muhabir: ama türkiye ligi senin ilgini cekiyor diyebiliriz?

Izer: özelikle istanbul kulübleri iyi takimlar

Muhabir: duyumlara göre Galatasaray özelikle türk oyuncu almak istiyor

Izet: su nu söyliyebilirim ki : türkiye de türk asili akrabalarim var..ama kural ne olur bilemem(TFF)

Hajrovic: Türkiye'de benim Türk akrabalarim var.. Belki yerli statüsünde oynama sansi yakalarim.

bunu demiş videoda ...doğru mu?

Simdi yeniden dinledim.

Ilk soru: Antremanlara cikmiyorsun, noldu?

Hajrovic: Birsey yok aslinda. Bilindigi gibi bel sakatligi söz konusu.

Ondan sonra birsey soruyor, tam anlayamadim, almanca olmadigi icin. Ama kilomu aldin soruyor heralde, yalanliyor.

3. soru: Ikinci yari kapida. Galatasaray konusuluyor, ne demek istiyorsun bu konuda?

Hajrovic: Söyleyecek birsey yok. Kulüpler aralarinda bir kac kez görüsme yapmis. Daha fazla birsey bilmiyorum.

4. soru: Ama ikinci yariya Grasshoppers'de baslayacan dogrumu?

Hajrovic: Zor bir soru. Bir cok kisi biliyor, er yada gec o adimi atacam (daha büyük takima). Su an burdayim ve tamamen konsantre olmus durumdayim. Zaten son günler birsey duymadim transfer konusunda. Bu yüzden su an gitmek veya veda etmek gibi bir düsüncem yok.

Sonra yine Türkiye hakkinda birsey soruyor, Hajrovic olabilir, özellikle Istanbul kulüpleri diyor ve orda kesmisler.

Son soru ise dedigin gibi yabanci sinirlamasini hatirlatarak pasaport hakkinda. Evet olabilir diyor, yakinlarim var orda ama bende bu konuda fazla birsey söyleyemem, bilgi sahibi degilim diyor.

Zor da olsa anladik. Almanya'da konusulan bildigimiz almanca olsa sorun olmazda, Isvicre'de farkli iste :D

Simdi yeniden dinledim.

Ilk soru: Antremanlara cikmiyorsun, noldu?

Hajrovic: Birsey yok aslinda. Bilindigi gibi bel sakatligi söz konusu.

Ondan sonra birsey soruyor, tam anlayamadim, almanca olmadigi icin. Ama kilomu aldin soruyor heralde, yalanliyor.

3. soru: Ikinci yari kapida. Galatasaray konusuluyor, ne demek istiyorsun bu konuda?

Hajrovic: Söyleyecek birsey yok. Kulüpler aralarinda bir kac kez görüsme lmus. Daha fazla birsey bilmiyorum.

4. soru: Ama ikinci yariya Grasshopper'de baslayacan dogrumu?

Hajrovic: Zor bir soru. Bir cok kisi biliyor, er yada gec o adimi atacam (daha büyük takima). Su an burdayim ve tamamen konsantre olmus durumdayim. Zaten son günler birsey duymadim transfer konusunda. Bu yüzden su an gitmek veya veda etmek gibi bir düsüncem yok.

Sonra yine Türkiye hakkinda birsey soruyor, Hajrovic olabilir, özellikle Istanbul kulüpleri diyor ve orda kesmisler.

Son soru ise dedigin gibi yabanci sinirlamasini hatirlatarak pasaport hakkinda. Evet olabilir diyor, yakinlarim var orda ama bende bu konuda fazla birsey söyleyemem, bilgi sahibi degilim diyor.

Zor da olsa anladik. Almanya'da konusulan bildigimiz almanca olsa sorun olmazda, Isvicre'de farkli iste :D

isviçrede yaşayan bikaç GSlı twitterdan çevirmiş zaten abi..çok sağol:DD

Ulan Isvicrelilerin Almancasi ne yamuk geliyor öyle..:2aloh1:

-----------Muslera------------

Hamit - Semih - Zan - Telles

---------Melo - Selçuk-------

İzzet ---- Sneijder ----Bruma

------------Drogba------------

Yerli kaleci + sağ /sol bek lazım (yedek)

Adaylar ; ishak , tarık kaleci ? Eray oto sanayin de işe başlamadıysa yine oynar sanırım..

Hajrovic'e çok kanım ısındı.Tutma olasılığı bence yüksek, o ışığı aldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt