Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Izzet iyi oldu ki Isviçre Ligi bizim yeni kaynağımız biri daha var oradan ilgilendiğimiz. ..

Eskişehir az bile yapıyor. Adamlar bize Alper kazığını attı biz onlara sudan ucuz Erman'ı verdik. Ondan önce de Necati'yi vermiştik. Böyle kulüplere ambargo koyacaksın bak o zaman nasıl akılları başlarına geliyor.

En iyisi Süper Lig'den bonservisle kimseyi almamak. Yurt disindaki adamlara 2-3 daha fazla verip aliriz, daha iyi olur.

izzet top da sürüyo,çalım da atıyo ..ama maç videolarında var.5.videoyu izliyorum şu an.koyarım yine varsa bi hareketi.

Reality şu ilk zezon Arda'yı satmayacaktın. Sözleşmesine biraz zam, 1-2 ilgi, medyaya 2-3 ayar tamamdı. Böylece Riera'ya da gerek kalmayacaktı. Amrabat'a da.

Devre arası gidip Shaqiri'yi de alacaktın 2 Milyon vermemek için almamazlık yapmayıp. Defansa da Chedjou yerine bu sene Mexes, Vermaelen, Rami,Dede gibi bir lider oyuncu bulup alacaktın. Alper Potuk'u Melo alternatifi değil yanına alacaktın.

Muslera-Mexes*-Coentrao*-Melo-Sneijder-Shaqiri

Semih-Hamit-Selçuk-Arda-Alper+Burak+Umut

*-yukarıda ki türevleri

bak bakalım ne oluyordu. Sınır mı kalır dı başka şey mi. Tek sıkıntı Drogba'yı sarı kırmızı ile görememek olurdu herhalde.

İnsanoğlu Geleceği gorebilseydi bu dediklerini yapardık

izzeti Türk yapabilirsek bizim yöneticiler dünyadaki bütün futbolcuların seceresine bakarlar artık...:DD

Boy, kilo ne kadar?

Boy, kilo olsa ne olacak Alper. Sonucta yeni parlayan 18 yasinda biri degiliz. 3-4 senedir dogru dürüst antreman görmemis biriyim. Ara sira sakasina oynariz arkadaslar ile ama o sayilmaz. Uzun oldu futbolu birakali.

Sans ayagima kadar gelmisti, degerlendiremedik, yapacak birsey yok.

Benim demek istedigim farkli ya. Hajrovic icin muazzam bacak arasi atmis diyor arkadas, yaptigi da o kadar müthis birsey degil aslinda. Ben bu halimle bile 2-3 step over yaparak oyunculara calim atiyorum. Bumu muazzam yani :2aloh1:

Ciddiyim, teknik ve calim konusuna gelirsek ve benim icin bir video yapilirsa, bunu alalim diyenler cikar. Sonra ortaya kondisyon rezilligi cikinca küfür serbest olur :D

Erkan Zengin, Serdar Gürler gibi insan müsvettelerini bile futbolcu ettiler burada. Hajrovic onlari gözü kapali donunda sallar, gercek bu maalesef.

Türk ligindeki adamlarin hepsi ama hepsi vasat.. FB-BJK ve TS'den adam alamayagimiza göre.. !!

Erkan Zengin, Serdar Gürler gibi insan müsvettelerini bile futbolcu ettiler burada. Hajrovic onlari gözü kapali donunda sallar, gercek bu maalesef.

Türk ligindeki adamlarin hepsi ama hepsi vasat.. FB-BJK ve TS'den adam alamayagimiza göre.. !!

hajrovicin sol ayağı etmez hiçbiri

izzeti Türk yapabilirsek bizim yöneticiler dünyadaki bütün futbolcuların seceresine bakarlar artık...:DD

Dogru olan bu, hakkimiz var buna. Kasimpasa mesela gitti Uche'yi satti iyi paraya, Malki'yi türk yapip aldi. ilk yarida uche 9 gol 2 asist ,malki 4 gol 6 asist kiyaslama yapacak olursak uche tabiki daha kaliteli ama adamlar iyi bir yerliyle doldurdu o mevkiyi. vederson tita falan hep türk oldu. bizim de böyle adamlari bulup getirmemiz lazim, aksi taktirde kontenjanla isin icinden cikmak mümkün degil.

Boy, kilo olsa ne olacak Alper. Sonucta yeni parlayan 18 yasinda biri degiliz. 3-4 senedir dogru dürüst antreman görmemis biriyim. Ara sira sakasina oynariz arkadaslar ile ama o sayilmaz. Uzun oldu futbolu birakali.

Sans ayagima kadar gelmisti, degerlendiremedik, yapacak birsey yok.

Benim demek istedigim farkli ya. Hajrovic icin muazzam bacak arasi atmis diyor arkadas, yaptigi da o kadar müthis birsey degil aslinda. Ben bu halimle bile 2-3 step over yaparak oyunculara calim atiyorum. Bumu muazzam yani :2aloh1:

Ciddiyim, teknik ve calim konusuna gelirsek ve benim icin bir video yapilirsa, bunu alalim diyenler cikar. Sonra ortaya kondisyon rezilligi cikinca küfür serbest olur :D

I know what you mean friend :ka25:

Tek tek yaptıklarına bakarsanız yanıltıcı olur. İyi şut çeken, çalım atabilen sürüyle futbolcu var.

Önemli olan, çıkıp şampiyonlar liginde takıma ciddi katkı sağlayabilecek potansiyeli var mı.

İyice izlenip, bunun gibi özellikler görüldüyse alınmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt