Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalniz su yönde haber basliklari beklerdim. Ilginc, medya sasirtti.

"Telles ona Galatasaray'i sordu!"

(Elano)

Dogru olan bu, hakkimiz var buna. Kasimpasa mesela gitti Uche'yi satti iyi paraya, Malki'yi türk yapip aldi. ilk yarida uche 9 gol 2 asist ,malki 4 gol 6 asist kiyaslama yapacak olursak uche tabiki daha kaliteli ama adamlar iyi bir yerliyle doldurdu o mevkiyi. vederson tita falan hep türk oldu. bizim de böyle adamlari bulup getirmemiz lazim, aksi taktirde kontenjanla isin icinden cikmak mümkün degil.

Şuan düz mantık baktığın zaman ;bizim en tepenin üstündeki takımlardan transfer yapmamız lazım,ama oltayı attıklarımız genelde orta sıra yada düşme potasında olanlardan;

şöyle diyebiliriz ki serdar gürler iyi olsada elazığı kurtarsa,yada tarık -veysel-erkan eskişehiri en üst sıralara çıkarabilse,aynı şey hakan içinde geçerli hamburgu potaya taşısa.Bireysel olarak beğeniyoruz ama takım kimyası çok önemli,belki kendi takımlarındaki kimya bozukluğu sebebiyle başarılı olamayabilirler ama bizim takımın kimyasında kendilerine sağlam yer edinebilirler.makul fiyatlarla kendilerine yer verilmesi gerekliliğini savunuyorum.Ve bizdeki; içinden futbol oynamak gelmeyen yada gelipte kalibresi yetmeyen benchteki oyuncuların biraz silkelenmeleri gerektiğini savunuyorum.İnşallah FBV deki semih gibi "yıllar sonra"gidip top oynamaya karar verirler.Kimler mi .Adlarını hepiniz çok iyi biliyorsunuz.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=W6Sj5oYeU1M[/media]ne orta kesmiş la..2.37.. selçuktan kurtulduk.

Demirören: Galatasaray bu federasyondan memnun olmayabilir, ama bugün en önemli oyunculari Hajrovic bizim sayemizde Galatasaray'da oynuyor ve gol atiyor. Tesekkür bekliyoruz.

Bunu not edin. Eger federasyondan izin cikarsa Hajrovic konusunda ilerki aylar bunu duymamiz sürpriz olmaz..

Hakan okadar da degil ya, bu kadar rezil duruma dusmez herhalde Tupcu :DD

Demirören: Galatasaray bu federasyondan memnun olmayabilir, ama bugün en önemli oyunculari Hajrovic bizim sayemizde Galatasaray'da oynuyor ve gol atiyor. Tesekkür bekliyoruz.

Bunu not edin. Eger federasyondan izin cikarsa Hajrovic konusunda ilerki aylar bunu duymamiz sürpriz olmaz..

Ya ben de gerçek zannettim sevindim bir an :D

Lewandowski,Bayern'e gitmiş.Kendisini pek beğenmem ama Türkiyede ki kulüp başkanları az bunları öğrensin.Bu arada ne kadar Bayern'li varsa.Nefret ediyorum şu takımdan.İğrenç bir kulüp.

Lewandowski,Bayern'e gitmiş.Kendisini pek beğenmem ama Türkiyede ki kulüp başkanları az bunları öğrensin.Bu arada ne kadar Bayern'li varsa.Nefret ediyorum şu takımdan.İğrenç bir kulüp.

Niye öyle düşünüyorsun ki Halit;güçlü olmalarımı rahatsız ediyor seni,en iyi topçuları mı,mükemmel bir stada -seyirciye sahip olmalarımı ?ne seni rahatsız ediyor.Sana saygı duyarım ama bende senin tam tersin düşünüyorum.Mükemmel bir takım inşa ettiler yıllar sonra ve meyvalarını yiyiyorlar.Darısı başımıza demekten başka ne gelirki elden.

Kalecisi dünyanın en iyisi,solbeki sağbeki-stoperleri-açıkları sadece forvetlerini beğenmiyordum"mancukiç ama lewandowskiyide aldılar tam takım oldular.

Bir düşünsene ribery -robben bizde olsa ,yada alaba,yada schwensteiger,yada götze yada shaquiri,ne dersin?nasıl olurdu bizde.

hajroviç'in yerli statüsünde oynatilmasi tüpçü nün insafina kaldiysa kötü. Yasa yoluyla mecbur birakabilirmiyiz onu bilemem.Roberto Carlos'a yapilan imtiyazlar üzerinden baski kurmaliyiz. Taraftar dahil

Harjovicin eksikleri

Hiz, pozisyon alma, adam tutma.

Su haliyle sadece yerliyse gelsun derim. 4 m fazla 2 m euroya fitim.

Niye öyle düşünüyorsun ki Halit;güçlü olmalarımı rahatsız ediyor seni,en iyi topçuları mı,mükemmel bir stada -seyirciye sahip olmalarımı ?ne seni rahatsız ediyor.Sana saygı duyarım ama bende senin tam tersin düşünüyorum.Mükemmel bir takım inşa ettiler yıllar sonra ve meyvalarını yiyiyorlar.Darısı başımıza demekten başka ne gelirki elden.

Kalecisi dünyanın en iyisi,solbeki sağbeki-stoperleri-açıkları sadece forvetlerini beğenmiyordum"mancukiç ama lewandowskiyide aldılar tam takım oldular.

Bir düşünsene ribery -robben bizde olsa ,yada alaba,yada schwensteiger,yada götze yada shaquiri,ne dersin?nasıl olurdu bizde.

Ben bu şerefsizleri eskiden de sevmezdim de senin neden bu kadar alındığını anlayamadım Baha abi(Yaşın doğruysa).Fenerden ne kadar nefret ediyorsan Bayern'den de o kadar nefret ediyorum.Manudan da nefret ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt